Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 selam arkadaşlar. bir fonttaki O harfini değiştirmem gerekiyor da bunu yapabileceğim bir program var mı acaba? edit daha doğrusu: ben bi kaç buldum da kullanamadım, triali işimi görmedi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://www.fontlab.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Fontforge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yaw ben beceremedim onu :D böyle şeyler mi yapmam gerekiyor? http://fontforge.sourceforge.net/ms-install.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yardım lütfen! kuramadım şu forgeyi unix fln diyo :S var mı yardım edebilecek biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hiç kullanmadım gerçi ama adobe illustrator falan bu işlere yarıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 uzun bir yazımı yazacaksın yoksa kısamı. kısa başlık gibi bişeyse font editlemeyle uğraşmana gerek yok. illustratorde manuel editlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ubuntu live cd ile halledebilirsin vindoz ustune kuramadiysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yok şöyle mimari paftalar var bissürü hepsinin yazıları yazılı ama hoca fontun O harfini beğenmedi. başka font da kullanamam. sadece bir O yapmam gerekiyor fonta yeni. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar