Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 selam arkadaşlar. bir fonttaki O harfini değiştirmem gerekiyor da bunu yapabileceğim bir program var mı acaba? edit daha doğrusu: ben bi kaç buldum da kullanamadım, triali işimi görmedi falan.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yaw ben beceremedim onu :D böyle şeyler mi yapmam gerekiyor? http://fontforge.sourceforge.net/ms-install.html
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yardım lütfen! kuramadım şu forgeyi unix fln diyo :S var mı yardım edebilecek biri?
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hiç kullanmadım gerçi ama adobe illustrator falan bu işlere yarıyor diye biliyorum.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 uzun bir yazımı yazacaksın yoksa kısamı. kısa başlık gibi bişeyse font editlemeyle uğraşmana gerek yok. illustratorde manuel editlenir.
di Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ubuntu live cd ile halledebilirsin vindoz ustune kuramadiysan.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yok şöyle mimari paftalar var bissürü hepsinin yazıları yazılı ama hoca fontun O harfini beğenmedi. başka font da kullanamam. sadece bir O yapmam gerekiyor fonta yeni. :S
Öne çıkan mesajlar