Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Evet, resmi bir açıklama yok önceden onu diyelim. Timothy Williams adlı bir besteci GOW4 projesinde çalışmak için anlaşma yaptığını duyurmuş. Zaten bekliyorduk şimdi iyice bekleyebiliriz :) Conan the Barbarian ve Sucker Punch'un bestecisiymiş birde bu eleman, birkaç oyunda da çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 adam kendi resmi sitesinde açıkladı, sonrasında artık yükten mi oldu yoksa sony vurdurttu mu adamı bilemiyoruz fakat sitesi şuan çevrimdışı http://timothywilliams.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 co-op olacak falan diyorlar lütfen olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 gow2>gow1>gow4>gow3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 co-op mu? bırak alla'sen. senaryo falan yerlerde sürünür. bu arada gow2>gow1>gow3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bu arada gow bitti dememişler miydi hatta ps3 exclusive olmasın diye bitirmişlerdi felan benmi yannıs biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben hatırlamıyorum öyle birşey. zaten gow bitse gow3'un sonu öyle açık bırakılmazdı. ayrıca santa monica sony'e ait satmadığı sürece zaten başka platform'da çıkaramazlar. belki imsonmiac ile karıştırıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yaw ne bilem ole bişi hatırlıyorum olabilir insallar mısır ne norse tanrılarını keseriz yeterince yunan efsanesi gorduk bi anubis doviytim bi ranın sopasını kafasında kırıyım istişyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 zaten yunan mitolojinden devam ederlerse kratos'un yapacağı iş bağ bahçe kurup ekin yetiştirmek olacak, dünyayı mahvetti, olympus'u da. daha kime ne kafa tutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Aynen yapımcı stüdyo Sony'nin ve başka platforma çıkması imkansız ki Santa Monica'dan elemanlar Sony'nin kendilerine tanıdığı imkanların çok iyi olduğunu ve başka platformda çalışmak istemediklerini söylemişlerdi. Diğer yandan God Of War 3'ün en sonu öyle bitiyor ki insan yeni Kratos oyunu bekliyor. Yapımcılar bunu beklemeyin, yeni God of War olsa bile Kratos hikayesi son buldu diyorlardı. Kratos hikayesi olmaz tahminen, bende Nord tanrılarını istiyorum ya kat kat daha aksiyon asdfs Aşk hikayelerinde bile binlerce ölüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 nord olsa inanılmaz olur ama sanmıyorum. bu seferde last boss kratos olur belkim gerçi bi yerde kratos ve bilmem kim in cehennemden kaçışını konu alıcak co-op olucak diye bişiler gördüydüm yada mantar yedim emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Nord olsa thor odin falan kessek cucenin gözyaşları sel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 gow olsun çamurdan olsun. ayrıca narrator her zaman olduğu gibi Linda Hunt olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 FS Gamer adlı Kanadalı bir firma Cuma günü bir etkinlik ile oyunun duyurulacağını açıklamış. Açıklama yarım saat sonra kaldırılmış ama ve hiç olmamış gibi davranılıyormuş şimdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar