Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet, resmi bir açıklama yok önceden onu diyelim.

Timothy Williams adlı bir besteci GOW4 projesinde çalışmak için anlaşma yaptığını duyurmuş. Zaten bekliyorduk şimdi iyice bekleyebiliriz :)

Conan the Barbarian ve Sucker Punch'un bestecisiymiş birde bu eleman, birkaç oyunda da çalışmış.
Mesaj tarihi:
adam kendi resmi sitesinde açıkladı, sonrasında artık yükten mi oldu yoksa sony vurdurttu mu adamı bilemiyoruz fakat sitesi şuan çevrimdışı

http://timothywilliams.net/
Mesaj tarihi:
ben hatırlamıyorum öyle birşey. zaten gow bitse gow3'un sonu öyle açık bırakılmazdı.

ayrıca santa monica sony'e ait satmadığı sürece zaten başka platform'da çıkaramazlar.

belki imsonmiac ile karıştırıyorsundur.
Mesaj tarihi:
yaw ne bilem ole bişi hatırlıyorum
olabilir
insallar mısır ne norse tanrılarını keseriz
yeterince yunan efsanesi gorduk
bi anubis doviytim bi ranın sopasını kafasında kırıyım istişyorum
Mesaj tarihi:
zaten yunan mitolojinden devam ederlerse kratos'un yapacağı iş bağ bahçe kurup ekin yetiştirmek olacak, dünyayı mahvetti, olympus'u da. daha kime ne kafa tutacak.
Mesaj tarihi:
Aynen yapımcı stüdyo Sony'nin ve başka platforma çıkması imkansız ki Santa Monica'dan elemanlar Sony'nin kendilerine tanıdığı imkanların çok iyi olduğunu ve başka platformda çalışmak istemediklerini söylemişlerdi.

Diğer yandan God Of War 3'ün en sonu öyle bitiyor ki insan yeni Kratos oyunu bekliyor. Yapımcılar bunu beklemeyin, yeni God of War olsa bile Kratos hikayesi son buldu diyorlardı.

Kratos hikayesi olmaz tahminen, bende Nord tanrılarını istiyorum ya kat kat daha aksiyon asdfs

Aşk hikayelerinde bile binlerce ölüm var.
Mesaj tarihi:
nord olsa inanılmaz olur ama sanmıyorum. bu seferde last boss kratos olur belkim gerçi bi yerde kratos ve bilmem kim in cehennemden kaçışını konu alıcak co-op olucak diye bişiler gördüydüm yada mantar yedim emin değilim
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
FS Gamer adlı Kanadalı bir firma Cuma günü bir etkinlik ile oyunun duyurulacağını açıklamış. Açıklama yarım saat sonra kaldırılmış ama ve hiç olmamış gibi davranılıyormuş şimdi asdf
  • Yeni Oluştur...