Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ahahahaha problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 en sonunda harbiden koycak biri resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Letsgetthesunshine said: xunn said: Düşündüm de üstüne oturmuyorsan penisinin kıl dönmesi olması için baya hunhar davranman lazım hayatındaki en büyük(?) dostuna. Oturma ile ne alaka? Normalde traş olurkende her gün yaşıyoruz bunu, illa elim kadar olmasa da uzunluğu. Adam etek traşı yaparken pek ala dönmüşte olabilir. ya da hijyenine pek önem vermeyen/çok eşli bi hatundan mikrop kapmış da olabilirsin. Kamışa doğru sivilce çıkarsa direkt doktora git. Genelde ciddi kıl dönme sorunları kıçta olur. Çok fazla oturan kilolu insanlarda özellikle. Traş etmeyle de olur ama PENİSİN ÜZERİNDE KILIN NE İŞİ VAR USTA diye sorarım adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Penisin olsa bilirdin diyecekler simdi. Acma boyle ortalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Adam testislere yakın bi yerde diyor, ki kamışında da çıkabilir sonuç olarak orasıda bi et parçası. Ciddi ciddi adamın ...nin derdine düşecek forum iyi mi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 OLM NASIL PENİSLERİNİZ VAR SİZİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 OLM herkesin çükü bir mi??? Sen tüysüzsün tamam bunu zaten biliyoruz sıkıntı yok ama millet öyle değil işte Ahmet. Millet lazer epilasyona kazak çıkarttırmak dışında en çok neye gidiyor? Soruyorum sağaaa!11!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Yok usta ben de gayet kıllıyım güneyde yani. Ama shaft'ta birşey yok, çok acayipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 xunn said: OLM NASIL PENİSLERİNİZ VAR SİZİN yahu xunn resmen postların bağrıyor "kılsızlıkla ilgili espiriler yap bu postu alıntılayıp" diye ama bu sefer kendime olan saygımı yitirmemek için yapmayacağım o espirileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Abi 8 yıldır 4chan kullanıyorum ben, shaftta kıl gördüğümü hatırlamıyorum. İmanım gevredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 xunn said: Yok usta ben de gayet kıllıyım güneyde yani. Ama shaft'ta birşey yok, çok acayipmiş. Evet iğrenç ötesi olabilir, biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Okuyunca benim de aklıma direk fight club geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Llama said: hangi durumlarmış acep onlar bilsekte ona göre güreş tutsak valla alengirli pozisyonlarin hepsi acik o duruma. extrem seylerden uzak durmak gerek. en iyi yol bildigin yol haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 xunn said: Abi 8 yıldır 4chan kullanıyorum ben, shaftta kıl gördüğümü hatırlamıyorum. İmanım gevredi. adam dibinde diyo zaten ucunda demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 görmeden bir şey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 cikarip masaya vura vura oluyor hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Dddbb said: görmeden bir şey diyemem İlla naklen yayın lazım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 direk doktora git. büyük ihtimalle önemsiz birşey çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 doktorun masaya vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 penisin dönmesi var bi de. genetik sanırım. sola sağa çekme durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Genetik değil sünnetçiye bağlı durum o. Sağ ayağını kullanıyo benimki de mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sağ sol değil de tam ters yöne ereksiyon olma durumu var bir de. ameliyatla düzeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 O nasıl lan. İçe doğru mu şeediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 SeaGle said: Genetik değil sünnetçiye bağlı durum o. Sağ ayağını kullanıyo benimki de mesela. bize ne. forumda herşeyi yazmak gibi bir gereklilik yok. edit: adamda 3 madalya varmış. Herşeyi yazmazsa nasıl olucak o kadar post. Kusura bakma hata yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar