xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Letsgetthesunshine said: xunn said: Düşündüm de üstüne oturmuyorsan penisinin kıl dönmesi olması için baya hunhar davranman lazım hayatındaki en büyük(?) dostuna. Oturma ile ne alaka? Normalde traş olurkende her gün yaşıyoruz bunu, illa elim kadar olmasa da uzunluğu. Adam etek traşı yaparken pek ala dönmüşte olabilir. ya da hijyenine pek önem vermeyen/çok eşli bi hatundan mikrop kapmış da olabilirsin. Kamışa doğru sivilce çıkarsa direkt doktora git. Genelde ciddi kıl dönme sorunları kıçta olur. Çok fazla oturan kilolu insanlarda özellikle. Traş etmeyle de olur ama PENİSİN ÜZERİNDE KILIN NE İŞİ VAR USTA diye sorarım adama.
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Penisin olsa bilirdin diyecekler simdi. Acma boyle ortalar.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Adam testislere yakın bi yerde diyor, ki kamışında da çıkabilir sonuç olarak orasıda bi et parçası. Ciddi ciddi adamın ...nin derdine düşecek forum iyi mi sdfsd
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 OLM herkesin çükü bir mi??? Sen tüysüzsün tamam bunu zaten biliyoruz sıkıntı yok ama millet öyle değil işte Ahmet. Millet lazer epilasyona kazak çıkarttırmak dışında en çok neye gidiyor? Soruyorum sağaaa!11!!111!
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Yok usta ben de gayet kıllıyım güneyde yani. Ama shaft'ta birşey yok, çok acayipmiş.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 xunn said: OLM NASIL PENİSLERİNİZ VAR SİZİN yahu xunn resmen postların bağrıyor "kılsızlıkla ilgili espiriler yap bu postu alıntılayıp" diye ama bu sefer kendime olan saygımı yitirmemek için yapmayacağım o espirileri
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Abi 8 yıldır 4chan kullanıyorum ben, shaftta kıl gördüğümü hatırlamıyorum. İmanım gevredi.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 xunn said: Yok usta ben de gayet kıllıyım güneyde yani. Ama shaft'ta birşey yok, çok acayipmiş. Evet iğrenç ötesi olabilir, biliyorum.
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Okuyunca benim de aklıma direk fight club geldi :/
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Llama said: hangi durumlarmış acep onlar bilsekte ona göre güreş tutsak valla alengirli pozisyonlarin hepsi acik o duruma. extrem seylerden uzak durmak gerek. en iyi yol bildigin yol haci
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 xunn said: Abi 8 yıldır 4chan kullanıyorum ben, shaftta kıl gördüğümü hatırlamıyorum. İmanım gevredi. adam dibinde diyo zaten ucunda demiyo
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 cikarip masaya vura vura oluyor hep bunlar.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Dddbb said: görmeden bir şey diyemem İlla naklen yayın lazım yani?
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 direk doktora git. büyük ihtimalle önemsiz birşey çıkıcak
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 penisin dönmesi var bi de. genetik sanırım. sola sağa çekme durumu.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Genetik değil sünnetçiye bağlı durum o. Sağ ayağını kullanıyo benimki de mesela.
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sağ sol değil de tam ters yöne ereksiyon olma durumu var bir de. ameliyatla düzeliyo.
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 SeaGle said: Genetik değil sünnetçiye bağlı durum o. Sağ ayağını kullanıyo benimki de mesela. bize ne. forumda herşeyi yazmak gibi bir gereklilik yok. edit: adamda 3 madalya varmış. Herşeyi yazmazsa nasıl olucak o kadar post. Kusura bakma hata yaptım.
Öne çıkan mesajlar