reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://xltweet.com/show/?id=53505d5f5041 http://www.ensonhaber.com/...n-alindi-2012-01-03.html eksiden gordum aciyim dedim. haber degeri yoksa kaldirilsin.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Başlık fail said: Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Muhtemelen Habertürkte yeni görevi olur ya da belki AKPye danışman olur o kadar yalamadan sonra
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 fail-i eksi valla, orda baslik oleydi fdsfdsf
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LfEpcHytVNo twitter'da biri buna benzetmiş elemanın gidişini asfsdafsa
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ben bu herifin yalakalık dozunun AKPyi bile rahatsız ettiğini düşünüyorum heheh "başbaganım başbaganım internet için de RTÜK gibi bir kurum kursak (başına da beni koysak) süper olmas mı süper olmas mı hıı?" Bi de gazeteci, yazar, aydın falan diyor kendine sonra bu adam
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Nihat Doğan @Nihatdogan_ND said: Bu ülkenin Yiğit bulut gibi cesur, yürekli, Demokrasi Kahramanlarına ihtiyacı vardır.umarım en yakın zamanda başka 1 kanalda görürüz :( [/quote yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 taksim habertürk binasının önünde toplanıyomuş insanlar güle güle yiğit bulut demek dalga geçmek için falan ama bilmiyorum doğru mudur öyle duydum :D ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ardeth said: Başlık fail said: Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Muhtemelen Habertürkte yeni görevi olur ya da belki AKPye danışman olur o kadar yalamadan sonra yok bundan sonraki hayatında başarılar dileriz demişler. kovulmuş adam yani. kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Habertürk'te başka bir göreve gelicekmiş gibi konuşmuyor insanlar twitter da , komple gitmiş heralde ? Oski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 öl desin ölürüm CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 asklfjasklfda senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lan bu adam ekonomici fln değilmiydi hatta millet dalga geçiyordu bu adam dolar çıkcak derse dolar iner fln diye. jaffa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 asdasdadsdas Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 AHASSŞKLFAJDLJAKSŞLDKİSGLŞDŞAS manşetler kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: lan bu adam ekonomici fln değilmiydi hatta millet dalga geçiyordu bu adam dolar çıkcak derse dolar iner fln diye. evet. Dolar çıksın diyecek diye umutla bekliyordum aylardır. senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 aman abi dokunmayın dolara hatta 2tl fln olsun yüzüm gülsün lan benimde biraz! sfd lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 abi çok sevindim ya :) nefretlik insanlardan biriydi, gazetecilik nasıl olmamalı, güzel bir örneğiydi. Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lan ben anlamadım kovulmuş adamın arkasından bu denir mi said: Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut’a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim. biraz saçma yani. görevini başarıyla yürütmekte olan adamı kovmazsın. bir şekilde anlaşmıştır bunlar bence. Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lovecraft0Z said: abi çok sevindim ya :) nefretlik insanlardan biriydi, gazetecilik nasıl olmamalı, güzel bir örneğiydi. Burdan kovulduysa bile ne olacağı belli değil daha. AKPye danışman olursa görürüm sizi o zaman haber türk adamın jölesini yalamak zorunda kalabilir. Regalya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 iki yalaka birbirine girmiş :D kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: aman abi dokunmayın dolara hatta 2tl fln olsun yüzüm gülsün lan benimde biraz! sfd Duyan da bir milyon doların var sanıcak senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sansınlar... UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 O kadar demiştim çok jöle sürme basıcan ayağın kayıcak diye. Dinlemedi. Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Taraf'a geçer abi nolcak.... Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ahaha gerçekten biraz AKP tarafından bu adamın kuyruğuna bassalar anında başlar hükümetin ekonomi politikalarını eleştirmeye. olsa da görsek eğlensek biraz lan iyi olur Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/6073147-yi%25c3%25b0it-bulutun-haberturkteki-gorevinden-alynmasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 taksim habertürk binasının önünde toplanıyomuş insanlar güle güle yiğit bulut demek dalga geçmek için falan ama bilmiyorum doğru mudur öyle duydum :D
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ardeth said: Başlık fail said: Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Muhtemelen Habertürkte yeni görevi olur ya da belki AKPye danışman olur o kadar yalamadan sonra yok bundan sonraki hayatında başarılar dileriz demişler. kovulmuş adam yani.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Habertürk'te başka bir göreve gelicekmiş gibi konuşmuyor insanlar twitter da , komple gitmiş heralde ?
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lan bu adam ekonomici fln değilmiydi hatta millet dalga geçiyordu bu adam dolar çıkcak derse dolar iner fln diye.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 AHASSŞKLFAJDLJAKSŞLDKİSGLŞDŞAS manşetler
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: lan bu adam ekonomici fln değilmiydi hatta millet dalga geçiyordu bu adam dolar çıkcak derse dolar iner fln diye. evet. Dolar çıksın diyecek diye umutla bekliyordum aylardır.
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 aman abi dokunmayın dolara hatta 2tl fln olsun yüzüm gülsün lan benimde biraz! sfd
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 abi çok sevindim ya :) nefretlik insanlardan biriydi, gazetecilik nasıl olmamalı, güzel bir örneğiydi.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lan ben anlamadım kovulmuş adamın arkasından bu denir mi said: Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut’a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim. biraz saçma yani. görevini başarıyla yürütmekte olan adamı kovmazsın. bir şekilde anlaşmıştır bunlar bence.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lovecraft0Z said: abi çok sevindim ya :) nefretlik insanlardan biriydi, gazetecilik nasıl olmamalı, güzel bir örneğiydi. Burdan kovulduysa bile ne olacağı belli değil daha. AKPye danışman olursa görürüm sizi o zaman haber türk adamın jölesini yalamak zorunda kalabilir.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: aman abi dokunmayın dolara hatta 2tl fln olsun yüzüm gülsün lan benimde biraz! sfd Duyan da bir milyon doların var sanıcak
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 O kadar demiştim çok jöle sürme basıcan ayağın kayıcak diye. Dinlemedi.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ahaha gerçekten biraz AKP tarafından bu adamın kuyruğuna bassalar anında başlar hükümetin ekonomi politikalarını eleştirmeye. olsa da görsek eğlensek biraz lan iyi olur
Öne çıkan mesajlar