reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://xltweet.com/show/?id=53505d5f5041 http://www.ensonhaber.com/...n-alindi-2012-01-03.html eksiden gordum aciyim dedim. haber degeri yoksa kaldirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Başlık fail said: Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Muhtemelen Habertürkte yeni görevi olur ya da belki AKPye danışman olur o kadar yalamadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 fail-i eksi valla, orda baslik oleydi fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LfEpcHytVNo twitter'da biri buna benzetmiş elemanın gidişini asfsdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ben bu herifin yalakalık dozunun AKPyi bile rahatsız ettiğini düşünüyorum heheh "başbaganım başbaganım internet için de RTÜK gibi bir kurum kursak (başına da beni koysak) süper olmas mı süper olmas mı hıı?" Bi de gazeteci, yazar, aydın falan diyor kendine sonra bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Nihat Doğan @Nihatdogan_ND said: Bu ülkenin Yiğit bulut gibi cesur, yürekli, Demokrasi Kahramanlarına ihtiyacı vardır.umarım en yakın zamanda başka 1 kanalda görürüz :( [/quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 taksim habertürk binasının önünde toplanıyomuş insanlar güle güle yiğit bulut demek dalga geçmek için falan ama bilmiyorum doğru mudur öyle duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ardeth said: Başlık fail said: Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Muhtemelen Habertürkte yeni görevi olur ya da belki AKPye danışman olur o kadar yalamadan sonra yok bundan sonraki hayatında başarılar dileriz demişler. kovulmuş adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Habertürk'te başka bir göreve gelicekmiş gibi konuşmuyor insanlar twitter da , komple gitmiş heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Oski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 öl desin ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 asklfjasklfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lan bu adam ekonomici fln değilmiydi hatta millet dalga geçiyordu bu adam dolar çıkcak derse dolar iner fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jaffa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 asdasdadsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 AHASSŞKLFAJDLJAKSŞLDKİSGLŞDŞAS manşetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: lan bu adam ekonomici fln değilmiydi hatta millet dalga geçiyordu bu adam dolar çıkcak derse dolar iner fln diye. evet. Dolar çıksın diyecek diye umutla bekliyordum aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 aman abi dokunmayın dolara hatta 2tl fln olsun yüzüm gülsün lan benimde biraz! sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 abi çok sevindim ya :) nefretlik insanlardan biriydi, gazetecilik nasıl olmamalı, güzel bir örneğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lan ben anlamadım kovulmuş adamın arkasından bu denir mi said: Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut’a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim. biraz saçma yani. görevini başarıyla yürütmekte olan adamı kovmazsın. bir şekilde anlaşmıştır bunlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lovecraft0Z said: abi çok sevindim ya :) nefretlik insanlardan biriydi, gazetecilik nasıl olmamalı, güzel bir örneğiydi. Burdan kovulduysa bile ne olacağı belli değil daha. AKPye danışman olursa görürüm sizi o zaman haber türk adamın jölesini yalamak zorunda kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regalya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 iki yalaka birbirine girmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: aman abi dokunmayın dolara hatta 2tl fln olsun yüzüm gülsün lan benimde biraz! sfd Duyan da bir milyon doların var sanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sansınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 O kadar demiştim çok jöle sürme basıcan ayağın kayıcak diye. Dinlemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Taraf'a geçer abi nolcak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ahaha gerçekten biraz AKP tarafından bu adamın kuyruğuna bassalar anında başlar hükümetin ekonomi politikalarını eleştirmeye. olsa da görsek eğlensek biraz lan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 taksim habertürk binasının önünde toplanıyomuş insanlar güle güle yiğit bulut demek dalga geçmek için falan ama bilmiyorum doğru mudur öyle duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ardeth said: Başlık fail said: Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Muhtemelen Habertürkte yeni görevi olur ya da belki AKPye danışman olur o kadar yalamadan sonra yok bundan sonraki hayatında başarılar dileriz demişler. kovulmuş adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Habertürk'te başka bir göreve gelicekmiş gibi konuşmuyor insanlar twitter da , komple gitmiş heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 öl desin ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 asklfjasklfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lan bu adam ekonomici fln değilmiydi hatta millet dalga geçiyordu bu adam dolar çıkcak derse dolar iner fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 asdasdadsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 AHASSŞKLFAJDLJAKSŞLDKİSGLŞDŞAS manşetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: lan bu adam ekonomici fln değilmiydi hatta millet dalga geçiyordu bu adam dolar çıkcak derse dolar iner fln diye. evet. Dolar çıksın diyecek diye umutla bekliyordum aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 aman abi dokunmayın dolara hatta 2tl fln olsun yüzüm gülsün lan benimde biraz! sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 abi çok sevindim ya :) nefretlik insanlardan biriydi, gazetecilik nasıl olmamalı, güzel bir örneğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lan ben anlamadım kovulmuş adamın arkasından bu denir mi said: Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut’a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim. biraz saçma yani. görevini başarıyla yürütmekte olan adamı kovmazsın. bir şekilde anlaşmıştır bunlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lovecraft0Z said: abi çok sevindim ya :) nefretlik insanlardan biriydi, gazetecilik nasıl olmamalı, güzel bir örneğiydi. Burdan kovulduysa bile ne olacağı belli değil daha. AKPye danışman olursa görürüm sizi o zaman haber türk adamın jölesini yalamak zorunda kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 iki yalaka birbirine girmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 senko said: aman abi dokunmayın dolara hatta 2tl fln olsun yüzüm gülsün lan benimde biraz! sfd Duyan da bir milyon doların var sanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sansınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 O kadar demiştim çok jöle sürme basıcan ayağın kayıcak diye. Dinlemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Taraf'a geçer abi nolcak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ahaha gerçekten biraz AKP tarafından bu adamın kuyruğuna bassalar anında başlar hükümetin ekonomi politikalarını eleştirmeye. olsa da görsek eğlensek biraz lan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar