Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rurouni Kenshin the movie

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

OMOŞİROİ

yine de live action'lara güvenemiyorum, pek sevmiyorum da aslında animasyonu daha iyi yapılabiliyorken. hani amerikalı olsa adamların film endüstrisi animasyondan (flash'ta çöp adam çizip ekrana koyma noktasına geldiler) ileride diye mantıklı da burada tam tersi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Kenshin Hosutopoi klasmaninda bir oyuncudur o sebeble yadirgamaniz dogaldir. Cunku yakisiklilik kavrami Avrupa ve Asyada biraz citasi degisken sekildedir. Yani sizin Imirzalioglu nuz nasil bunye olarak hagashi olarak adlandiriliyorsa bir Koreli veyahut Japon bir aktor un hosutopoi klasmaninda centilmen olarak ad edilmesi dogal bir gercektir. Bunun sebebi yasayis ve kulturel farklardan gelmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

chat e donmesini istemem ama aciklamayi yapayim peki.
Simdi orada anlatmak istedigim Imirzalioglu her Turk un kabul ettigi bir yakisikliligi oldugunu sanmadigimdan sizin yorumunuzdan hareket ederek tarzinizin o yonde oldugunu dusunup sizin tanimini yaptim. Tabi yersiz olduysa ise ozur dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok sorun degil zaten benim kenshine gondermem kusursuz yuzu olusundan. Yakisiklilik veya guzellik kisisel begeni sonucta. Tum japonlarin kenshini canlandiran yerine filmdeki baska erkek oyunculari ondan daha yakisikli kabul ettiklerini dusunuyorum. Cogunluk onu tercih edebilir bencede kusursuz tip, brad pitt ornegi gibi sanirim ama her kadin bradi tercih etmez sonucta.

Bence birazda bilerek filmdeki kadinlari bu sekilde secmis olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...