Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Remus said: Butun, ovalari, dizileri harmanlayip film yapmislarsa cok epic fail olur bu film :( oro'suda olmamis sanki Sanırım öle olmuş, ovalardan bir kaç tipi gördüm fragmanda. Dövüş sahneleri de pek iyi durmuyor hispeed ler falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Mortis said: ... neyse zaten "de"yi ayrı yazmamışsın o yüzden ciddiye almadım. TV serisi tırttı birazda OVA'larinin cogu 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 kaorunun kenshinin üstüne kapaklanıp müziğin girdiği ova her izlediğimde ağlatıyor beni öyle bir oav lanet olasıcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Alın hatta 4:20 den sonrası http://www.youtube.com/watch?v=3bQyWo9lXec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 OMOŞİROİ yine de live action'lara güvenemiyorum, pek sevmiyorum da aslında animasyonu daha iyi yapılabiliyorken. hani amerikalı olsa adamların film endüstrisi animasyondan (flash'ta çöp adam çizip ekrana koyma noktasına geldiler) ileride diye mantıklı da burada tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ovalarda 3-4 filmlik malzeme var mesela bunlari boyle tek filme indirmeye calisınca kotü oluyo haliyle en son örneğini Avatar'da gördük. Yapsinlar iste 3 movie izleyelim tabi Kenshini daha bi kızıl şaçlo yapmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ingilizce sublı http://www.youtube.com/watch?v=bzeHq9blYC8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 müzikleride one ok rock akıtıcak negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bismillah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 film japonya da gösterime girmiş bile ya ne zaman bize ulaşır ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 çok kötüydü bide filmini çekmisler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 çıktı lan izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 oro O.O hemen izleyelim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bluray 3 mart 2013 degil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Seed fakırs, seeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Baslangic sayilabilecek bir sekilde yapilmis. Karakterler ozenle secilmis ve guzel bir anlatim olmus bilmeyen kesime. Bilenler icinde seyretmek yeniden anmak gibi olmasida guzel bir tad birakiyor. Izleyin gercekten pisman olmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 çıkmış mı şimdi bu, seyrede biliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 seyrede biliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Iyi film ama uzun olmus hafif. Birde kenshin tum kizlardan guzel anlamadim ne is, erkek sesi yuklenmis kadin oyuncumudur nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kenshin Hosutopoi klasmaninda bir oyuncudur o sebeble yadirgamaniz dogaldir. Cunku yakisiklilik kavrami Avrupa ve Asyada biraz citasi degisken sekildedir. Yani sizin Imirzalioglu nuz nasil bunye olarak hagashi olarak adlandiriliyorsa bir Koreli veyahut Japon bir aktor un hosutopoi klasmaninda centilmen olarak ad edilmesi dogal bir gercektir. Bunun sebebi yasayis ve kulturel farklardan gelmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ti ye alma durumunun uzak dogudaki aciklamasini alalim simdi :) Birde turkceyi iyi sokmussun :) sizin imirzalioglu ne allasen sen nerdensin ? Yakisiklida degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 chat e donmesini istemem ama aciklamayi yapayim peki. Simdi orada anlatmak istedigim Imirzalioglu her Turk un kabul ettigi bir yakisikliligi oldugunu sanmadigimdan sizin yorumunuzdan hareket ederek tarzinizin o yonde oldugunu dusunup sizin tanimini yaptim. Tabi yersiz olduysa ise ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Yok sorun degil zaten benim kenshine gondermem kusursuz yuzu olusundan. Yakisiklilik veya guzellik kisisel begeni sonucta. Tum japonlarin kenshini canlandiran yerine filmdeki baska erkek oyunculari ondan daha yakisikli kabul ettiklerini dusunuyorum. Cogunluk onu tercih edebilir bencede kusursuz tip, brad pitt ornegi gibi sanirim ama her kadin bradi tercih etmez sonucta. Bence birazda bilerek filmdeki kadinlari bu sekilde secmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kız gibi adam diyor işte, bunun Japonlukla, Korelilikle, Türklükle alakası yok. her kültürde var bu tip adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar