di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Yakinda olup ac olan gelsin. 15 dk'dan daha uzaksaniz zahmet etmeyin ama. Biter o siz gelene kadar. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 lan olm ofiste olduğumu bilerek böyle diyosun di mi? 26 km var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ahah. Bugun evde olunca herkesi tatil zannediyorum tabi ben. Valla cok ugrastim ama bitiremedim. Catlicam. Sen gelene kadar kalmaz ama yine de. Bu arada aldigim kozlenmis patlican acili cikti, o baya supriz ve sahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ss or dident happened. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Bunu cekmekle ugrasamicam ama daha once yaptigimda cektigimi koyayim. Aynisinin tipkisi; http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/270576_10150227510313859_696558858_7177448_662717_n.jpg Yaninda da kepekli tortilla ekmegi (bildigimiz lavasin kepeklisi lulz) ve tere, nane gibi sahane yesilliklerle pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 karnım aç ayrıca çogastayım =( VİCDANSIZ TİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 tutorial pls. canim cekti deniyim ben de bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 olm sen de hep aynı yemeği yapıyosun ha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hmmmfs afiyet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mr_Hand said: olm sen de hep aynı yemeği yapıyosun ha. :D Abi cunku kirmizi et pisirmeye sabrim yok + yemek o kadar iyiki yakin cevremde kavgalar bile cikariyor. Paso firca yiyorum "hani bize orgazmik yapiyodun lan?!" diye. Evet orgazmik koydum adini. Londra'da el arabasinda durum olarak saticam. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Lyvanna_Dolores said: karnım aç ayrıca çogastayım =( VİCDANSIZ TİM Cagirdim ben gelseydin. Ev de sicak, kivrilir uyurdun ikili koltukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 oha alttaki humusmu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 beğendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ben de beğendim eeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hmm benim yaptigimla olmamis o zaman ben de aynisinin humuslusunu yapiyorum pisti olduk dicektim.. ki o kadar humus olsa zaten adam taklaya gelirdi dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sixoms said: tutorial pls. canim cekti deniyim ben de bu hafta. Valla tam tarifi vermem. =) Ama genel olarak anlatayim. Tavugu terbiyeliyosun istedigin sekilde. Vaktim yok beceremem dersen soda, bira gibi bazik bir sivida bekletiyosun 7-8 dk. Arzuna gore tereyagi ya da istedigin bir yag ile tavuklari pisirmeye basliyosun. Tavuklar tam pismeye yaklastiginda krema + baharalari ilave ediyosun. Istedigin kivama gelene kadar pisiriyosun. Diger kisim icin kozlenmis patlican + kasar aliyosun. Dia'da satilan hazir kozlenmis patlican cok iyi bu arada, digerlerinin en pahalisi bile tirt. Neyse, kozlenmis patlicani + rendeledigin kasarlari blender'dan geciriyosun. Sonrasinda bir kaba atip kasar iyice erisip patlicanla karisana kadar isitarak karistiriyosun. Istegine gore servis ediyosun. Hadi afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 jaffa said: beğendi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 blender yok bıçakla yapsak o tadı verir mi acaba tavuk göğüs mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 di said: Lyvanna_Dolores said: karnım aç ayrıca çogastayım =( VİCDANSIZ TİM Cagirdim ben gelseydin. Ev de sicak, kivrilir uyurdun ikili koltukta. yemek söyledim evimde sıcak. kıvrılıp LoL oynıcam şimdi. Gerçi seni göreydim iyiydi =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 S-H said: blender yok bıçakla yapsak o tadı verir mi acaba tavuk göğüs mü ? Biraz alacali bulacali oluyor ama tad olarak pek bir sey degismiyor. =) Suyunu iyice suzmeyi unutma bu arada. Evet gogus eti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ben de dün noodle yedim nihoha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 di said: Sixoms said: tutorial pls. canim cekti deniyim ben de bu hafta. Valla tam tarifi vermem. =) Ama genel olarak anlatayim. Tavugu terbiyeliyosun istedigin sekilde. Vaktim yok beceremem dersen soda, bira gibi bazik bir sivida bekletiyosun 7-8 dk. Arzuna gore tereyagi ya da istedigin bir yag ile tavuklari pisirmeye basliyosun. Tavuklar tam pismeye yaklastiginda krema + baharalari ilave ediyosun. Istedigin kivama gelene kadar pisiriyosun. Diger kisim icin kozlenmis patlican + kasar aliyosun. Dia'da satilan hazir kozlenmis patlican cok iyi bu arada, digerlerinin en pahalisi bile tirt. Neyse, kozlenmis patlicani + rendeledigin kasarlari blender'dan geciriyosun. Sonrasinda bir kaba atip kasar iyice erisip patlicanla karisana kadar isitarak karistiriyosun. Istegine gore servis ediyosun. Hadi afiyet olsun. "terbiyelemek" işlemi nedir? krema dediğin süt gibi kutularda satılan hazır kremalardan mı yoksa kendin mi yapıyosun? bi de hangi baharatlar ekleniyo? canım çekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 elleriyle yemek yapmış... hehheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 demek kiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 başka yerleriyle de YABABİLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar