Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Online neden bu kadar zor?

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

bu kadar sayfa sonra neden bu kadar zor olduğuna dair fikir beyan edilince ilgi gösteren olacak mı bilmiyorum ama gene de yazayım.

eve zor değil ama eve oynayacağıma pek çok başka şeyle vaktimi geçirebilirim. oynarken dediğim de öğrenmeye çalışırken demek aslında. eve'de ne yaptığımı veya ne yapacağımı çözebilmek için okuyacağım guidelara harcayacağım zamanda oturur kitap okurum. daha zevkli bence.

eve ben oynamasam da sevdiğim bir oyun. sandboxın verdiği rahatlık sayesinde insanların yapıp ettiklerinin sonuçlarını sağda solda okuyup gülümseyebilmek bence yeterli. benim için eve oyun sitelerinde çıkan acayip haberlerden ibaret. paticik'te okuduğum allianceların birbirine girmesini haber veren başlıklar falan.

öyle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Vingthor said:

banane aga kaç saatte kazanıyosun. yardım istemişim HAHALOL gelmiş.

neyse sen de haklısın.

mission, exploration, PI, incursion hepsiyle gelir 400m ayda. en rahatı incursion bana sorarsan.

incursiona t2 fitle girebiliyor muyuz yoksa ULTRA SUPER KINGKON tip fitler ile girmek mi gerekiyor_?
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Vingthor said:

banane aga kaç saatte kazanıyosun. yardım istemişim HAHALOL gelmiş.

neyse sen de haklısın.

mission, exploration, PI, incursion hepsiyle gelir 400m ayda. en rahatı incursion bana sorarsan.

Ya işte böyle güzel postlar atıyorsunuz atar yerine, çok şık oluyor.

/salute
Sosyal ağlarda paylaş

risksiz çok sıkıcı olmayan ciddi anlamda enflasyona sebep olan oyunu çömkürten ama bi yandandan benim gibi casuallar için güzel olan bi para kaynağı.

BS train et, shield veya armor. Missile olmasın, nedense missile gemilere karşı bi kıllığı var incursion gençliğinin.
t1 gunlar, geri kalan t2 olsun katılırısın biraz sabırlar.
FC ne diosa onu yap, saatte 100mil havadan. Ha bana kalsa fleetleri öle kurmama ama yapcak bişi yok genel kanıyı yıkamıosun genellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

vanguardlar için konuşursak (diğerlerinde missile kötü diye bi durum yok çünkü);

- missile kötü çünkü instant dmg değil. senin missile gidene kadar patlıyor bazen npcler. fleetin hepsi / çoğunluğu missile olsa sorun yok tabi bu açıdan.

- ateş ettiğin npcler hep küçük, düşük sig radius olan gemiler. heavy missile, cruise missile ve torpedo explosion radius baya yüksek bu sebeple de az vuruyorsun.

t1 battleship anca başlangıç seviyesi için denenebilir. fleet bulma süresi baya uzun olur yine de. t2 tank olmadan random fcler zaten almaz genelde. t2 silah da en azından biraz bişeyler train ettiğini gösteriyor yoksa 3 günlük train ile meta4 de takabilirsin. ayrıca hybrid vs için null ile range sorunu da çözülmüş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

full t1 bs grubu ile saatte 100m baya baya zor bu arada. hiç competition olmasa bile zor.

enflasyon olayına katılmıyorum tam olarak çünkü sadece bi kitlenin elinde olan bişey değil incursionlar. kendin söylüyorsun t1 bs fitleyip girilebiliyor diye. herkes gayet girebiliyor. ayrıca ordan kazandığı parayı çoğu kişi zaten plex ve pvpde harcıyor. ordan daha az para gelse yine aynı miktar parayı kazanacak o adam ama atıyorum 10 saat yerine 20 saatte kazanacak.

ama şöyle de bi gerçek var ki vanguardlar isk/hour açısından nerflenmeli kesinlikle. vanguardlara bi %20-%30 nerf, assault ve HQ için de aynı oranda buff gerekiyor dengeleyebilmek için yoksa bi anlamı yok yani assault yapmanın. hem fleet kurması daha zor, hem o kadar adamı idare etmesi daha zor, hem daha uzun sürüyor. kim niye uğraşsın ki? anca çok ağır rekabet vs olursa.
Sosyal ağlarda paylaş

havadan para gelio enflasyondan kastım o, bişi kaybetmiosun orda mermiden başka ama para akıo.

yani bi drop düşse onu satıp para yapsan ok ama direk havadan ccp isk basıo. Direk enflasyona sebep bu, zaten plex fiyatları uçmuştu en son.

mesela vanguardlar falan için bence bc ler daha ii, ama anlatmaya hiç kasmadım bu durumu. sonuçta yapıorz öle ya da böle.
nese işte boringen bi hadise ama mission yapmak kadar kötü deil. Tek eksisi enflasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...