Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bayrak dememiş ki atatürk demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi Atatürk ü putlaştıranların suçu. kemalistler yüzünden Atatürkü her seven kişi de kemalist damgası yiyor direk. adamlar putlaştırıyor cidden. kim olursa olsun körü körüne bağlanmak her zaman yanlıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Tr deki heykel sayısı cahiliye donemi mekkesindeki putlardan fazlamı o zaman helvadan yaptıkları putlara taparlarmis şimdide tunçtan yapılıyor,kendimi bir an sevki YILMAZ sandim lan zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bu işlerin yasak/zorunlu şeklinden çıkması gerekir. koca milletin istisnasız her ferdinin sevgiyle saygıyla anması gereken bir adam herhalde ancak bu şekilde yıpratılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hacım mustafa kemali sevmeyen yoktur bu ülkede emin ol ama işin kızgınlık veren tarafı zorla dayatılıyor olması,lan ben birini sevmem için kafama silahmı dayanması lazım,eğer iş iddiaya binerse vur beni olsun bitsin,pir sultan gibi bir hak dostunu öldüren zihniyetten ne farkı var bu zihniyetin merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 atatürkçülük demek atatürkü sevmek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 evet aslında sende haklısın o devrimlere sahip çıkmakla atatürkü sevmek arasında dağlar kadar fark var,ben 2.kategorideyim,bir atilla bir fatih sultan mehmet bir gazi osman paşa ne ise mustafa kemal de o kategoridedir. hepsine Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 senko said: atatürkçülük demek atatürkü sevmek değildir işte bunun ayrımı vaktinde yapılmadığı için şimdi atatürkü sevmek adına yapılan saçmalıklar üzerinden atatürkçülüğe saldırı kolay oluyor, savunmak içinde birşey yapamıyorsun, neyini savunacaksın o kutlamaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 emanet said: osmanlı diye ülke mi olur lan hem. yaratıcılık sıfır. ülkeyi kuranın adı berkecan olsaydı berkecanlı mı olacaktı? iyi bile gitmiş 700 yıl, son 300 yıl ölüsü can çekişti gerçi ama. di mi mesela çin var sadece 2200 yılcıkdır giden, adam görmemiş gibi kendi ismini koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 emanet said: haha şimdi gördüm, osmanlı ile medeniyet kelimeleri yan yana getirilmiş. bazı arkadaşların en son okuduğu tarih kitabı bu galiba. emanet said: osmanlı diye ülke mi olur lan hem. yaratıcılık sıfır. ülkeyi kuranın adı berkecan olsaydı berkecanlı mı olacaktı? iyi bile gitmiş 700 yıl, son 300 yıl ölüsü can çekişti gerçi ama. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Sam said: emanet said: osmanlı diye ülke mi olur lan hem. yaratıcılık sıfır. ülkeyi kuranın adı berkecan olsaydı berkecanlı mı olacaktı? iyi bile gitmiş 700 yıl, son 300 yıl ölüsü can çekişti gerçi ama. di mi mesela çin var sadece 2200 yılcıkdır giden, adam görmemiş gibi kendi ismini koymuş. Çin ismi Chung-Kuo'dan geliyor,oda orta krallık demek. Şahıs ile alakalı bir durum bulamadım. Diğer etimolojik durum da http://www.etymonline.com/index.php?term=Sino-&allowed_in_frame=0 Modern ismi'de Zhōngguó çin ismini biz kullanıyoruz ülkenin ismi gayet değişiyor. 2200 yılcıkdır ülke adı aynı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bu topigin cetintas i eksik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 tek adama biat eden zihniyetten olup da faşizmden dert yanmak da saçmalğın daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 haha ya iskoçlar napsın adamların tarihinde savaş bile yok nerdeyse bitane var işte cesur yürek ile pazarladılar başkada numaraları yok koca millet etek li olarak tanındı asdhah osmanlı gibi cool imparatorluk mu var la.astık kestik içtik şarabı diktik laleyi asdfgasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 paparnoz said: Çin ismi Chung-Kuo'dan geliyor,oda orta krallık demek. Şahıs ile alakalı bir durum bulamadım. Diğer etimolojik durum da http://www.etymonline.com/index.php?term=Sino-&allowed_in_frame=0 Modern ismi'de Zhōngguó çin ismini biz kullanıyoruz ülkenin ismi gayet değişiyor. 2200 yılcıkdır ülke adı aynı değil yani. çin ismi çin'i birleştiren qin devleti'nin qin hanedanından geliyor, ilk çin imparatorunun da ismi dolayısıyla. kendilerine başka şey diyen veya arada kafasına göre değiştiren tonla devlet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 qin diğer devletlerin taktığı isim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 qin de çok kötü be. Koca devleti liseli gibi gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 qin duyuyorummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bone said: OSMANLI FUCK YEAH! kjhjkh bakalaka laka izlam jihad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bekir Coşkun'un son yazısı Çakal Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nun yönetimine getirdikleri kişi, “Atatürkçü olmayı hakaret sayarım” dedi ya… Demek ki görevinin bilincinde… Atatürkçü olsa niye orada olsun?.. * Ben şaşırmadım… Dört yıl önce “O benim cumhurbaşkanım değil” dediğim Abdullah Gül’ün, Atatürk kültürünü, dilini ve tarihini “Atatürkçü olmayı hakaret sayan” birisine teslim etmesi çok da normal geldi bana… İyi ki “O benim cumhurbaşkanım değil” demişim… Ben Atatürkçüyüm çünkü… O gün bu gündür Atatürkçüler itilip kakıldılar… Hapishaneler bizlerle dolu… Ölenler hücrelerde öldü… Kalanlar hasta… Zindanda arkadaşlarımız… Çocukları gidip sarıldıklarında, babaları küf ve çimento kokuyor… * Atatürkçü olsaydı hapisteydi… Normaldir; Atatürk’ün dil, tarih, kültür mirasını emanet ettikleri birisinin “Atatürkçü olmayı hakaret kabul ederim” demesi… Şimdi bir Atatürk kurumunun başında oturup, Atatürkçülerden nefret etmek gibi enteresan bir görevi var… Bu bir yıkımın… Bir istilanın… Bir intikamın… Bir kinin… Bir nefretin… Bir yokedişin görevlisi… * Geri kalanı sadece çakalın hikâyesidir… Çakal, ava çıkmış yırtıcıları izler… Yırtıcı avının peşinden giderken, çakal saklanarak arkasındadır… Yırtıcı avını parçalayıp yok ederken, o sinip bekler… Kanlı kavgadan geri kalacak atıklarla karnını doyurmaya bakar sadece… Çakal… * Atatürkçülük; bağımsız, özgür, demokrat, saygın, çağdaş, modern, gelişmiş bir ülkenin bireyi olma idealinin adıdır… Adam olmaktır Atatürkçülük… Sana hakaret olur… Sen olma… Yakışmaz… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 said: Atatürkçülük; bağımsız, özgür, demokrat, saygın, çağdaş, modern, gelişmiş bir ülkenin bireyi olma idealinin adıdır… Adam olmaktır Atatürkçülük… Sana hakaret olur… Sen olma… Yakışmaz… çok başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 of CRIT gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Topigin yarisi atatürkü putlastirmis öteki yarisi osmanliyi.3kiside ortayi bulmus.THIS IS TURKIYE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 atatürk ü putlaştırmak nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 atatürk put diyen de osmanlı hell yeah diyen de aynı grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar