roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ABİ ÖLÜYORUM AHAHAHHSDKFJSİDFHHHHHHA https://www.facebook.com/pages/Ahmet-Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m/266581330070694 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 "roket adam" said: ABİ ÖLÜYORUM AHAHAHHSDKFJSİDFHHHHHHA https://www.facebook.com/pages/Ahmet-Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m/266581330070694 Favorite Books Kaşağı, Matematik 3, KPSS konu anlatımlı. ahahahsdkljah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Bu sefer kırdın işte. Sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Personal Interests Matematik, top oynamak, maklube. dfsfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 tahtada gauss integrali, ve haftada 1 makale oldu canım haftada 1 makale anca çalıştığın alanda bir dev olursun o alanda çalışan bir sürü insan da makale yazarken abi şuranın ucundan bi tut ben yapamadım derse olur ancak. düzgün soru bulmak soruyu çözmek kadar zor ama insanlar sana hali hazırda düzgün sorularla gelirse ve bunu çöz derse o alanda iyi bir araştırmacı isen çözebilmen daha olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 İnandırıcı gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ben her gun ne makaleler yaziyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 şu adamın kafa rahatlığına erişmek için verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 heh adam haftada 1 makale yazabilecek süper bi adam ve ekşiyi kaale alıo oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi bide gauss integrali ne lan ahhahaha gauss'u yazarak karizma mı yapmaya çalışmış napmış allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 makalele var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 senko said: abi bide gauss integrali ne lan ahhahaha gauss'u yazarak karizma mı yapmaya çalışmış napmış allahım ya Nümerik analizdeki gauss-seidel daha çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 altına bide tesla ccc yazmalıydı lol dalga geçilmicek gibi deil de ben kendime bakıorm 1 tane makalem yok ondan susuorm. aslında var lan 1 tane, 2 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 benim 1 tane bile yok ama :) bitirme projesini bi yapalım mı diye düşündük sonra baktık 2gram yeni bilgi olcak içinde dedik salla geç. ilerde bol bol olur ama inşallah. hatta ilerde kendi adımda bi protokolüm olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Benim hocalar dönem boyunca bir tane makale kastığına ve lab gruplarıyla hepsinin aylarca bir çalışma üzerinde yoğunlaştığına bakarak 300 makale yazdığını iddia edene gülmek durumundayım =D Ya çalma yapmıştır, ya yazdığı makalelerin anlamı yoktur, sekreter gibi daha önce olan şeyleri çevirip çevirip tekrar yazıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Niye oyle diyorsunuz ki inanirsa olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ee şimdi durumu ne herifin? bunca kepazelikten sonra hangi okul barındırır ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 OKŞÖ SÖZLÖK ODOM ÖLDÖRÖYOR !!1! http://www.stargazete.com/medya/eksi-sozluk-bu-kez-intihara-sebep-oldu-haber-411924.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 biraz arkadaşlarla araştırdık, mesela bir kaç makalesine baktım. 19 atıf alan makalesiden (yani ona referans verilen) 19 atıftan 10unu kendi kendine vermiş hahaha (bu durum akademik dünyanın forever alone'luğu olarak değerlendirilebilir). Genelde makaleleri de böyle gibi duruyor. Çalıştığı konuları bilmediğim için onlar hakkında detaylı yorum yapamıyorum ama ortada hazır olan metodları alıp bazı denklemleri vs çalışıyor. Kendine bu kadar atıf verecek ne var çok merak ettim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 forgiver said: ne var ki bunda haftada 1 tane yazsa oluyore işte buraya kaç ton demir gitti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 system abuse lvl 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şahan skeçi gibi ya sapanla uçak düşüren adam gibi 5 yılda 270 makale yazan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Kuzey Güney'deki Simay gibi bişi lan bu adam, intihar ettim diyip hapları tuvalete döküp fake yaptı bence lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar