Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 yılda 270 makale yazan akademisyen !

mep

Öne çıkan mesajlar

tahtada gauss integrali, ve haftada 1 makale oldu canım

haftada 1 makale anca çalıştığın alanda bir dev olursun o alanda çalışan bir sürü insan da makale yazarken abi şuranın ucundan bi tut ben yapamadım derse olur ancak. düzgün soru bulmak soruyu çözmek kadar zor ama insanlar sana hali hazırda düzgün sorularla gelirse ve bunu çöz derse o alanda iyi bir araştırmacı isen çözebilmen daha olası.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hocalar dönem boyunca bir tane makale kastığına ve lab gruplarıyla hepsinin aylarca bir çalışma üzerinde yoğunlaştığına bakarak 300 makale yazdığını iddia edene gülmek durumundayım =D Ya çalma yapmıştır, ya yazdığı makalelerin anlamı yoktur, sekreter gibi daha önce olan şeyleri çevirip çevirip tekrar yazıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz arkadaşlarla araştırdık, mesela bir kaç makalesine baktım. 19 atıf alan makalesiden (yani ona referans verilen) 19 atıftan 10unu kendi kendine vermiş hahaha (bu durum akademik dünyanın forever alone'luğu olarak değerlendirilebilir). Genelde makaleleri de böyle gibi duruyor. Çalıştığı konuları bilmediğim için onlar hakkında detaylı yorum yapamıyorum ama ortada hazır olan metodları alıp bazı denklemleri vs çalışıyor. Kendine bu kadar atıf verecek ne var çok merak ettim hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...