Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkcell vınn sınırsız 59 tl

fenn

Öne çıkan mesajlar

vodafoneun var 8 tl'ye, artık üye alımı bitti ama 100mb bunda kota dfsdf, sonra 96kbit oluyor bağlantı. ben birkaç ay önce oyunlarda kullanıyodum 80-120 ms arasıydı tr serverlar, yurtdışı almanya-fransa-ingiltere falanda 150 civarıydı. fps oynuyodum ben ki mmo çok rahat oynanır kotası bitse bile.
Sosyal ağlarda paylaş

cepte kullanıyorum ben zaten artık sadece, bence çok iyi 96kbit/s 11-12kb/s falan ediyor, mobil siteler için fazlasıyla yeterli. aynı şekilde pc'den online oyun için de bence aşırı uygun, oyunlar fazla data dl/ul etmiyor zaten.

fiyat pek hatırlamıyorum ama dhda görmüştüm geçende satanlar, fakat adına kayıtlı hattı satmak ne kadar güvenli bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

cepte kullanıyorum ben zaten artık sadece, bence çok iyi 96kbit/s 11-12kb/s falan ediyor, mobil siteler için fazlasıyla yeterli. aynı şekilde pc'den online oyun için de bence aşırı uygun, oyunlar fazla data dl/ul etmiyor zaten.

fiyat pek hatırlamıyorum ama dhda görmüştüm geçende satanlar, fakat adına kayıtlı hattı satmak ne kadar güvenli bilmem.

yokluk da miranda kerr dan bile çok gideri var
akmasa da damlıyor
adsl yi taşıyamadım, internete bundan girince 3gsini 10 dakikada patlattım, dial up takılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

ben de cepnet üyesiydim ama bu son haberden sonra bakiye yüklemedim? elle de iptal etmedim. üyelik bitti şimdi bıraktım.

şimdi lira yüklesem bana tekrar cepnet paketini kullandıracak mı yani?
Sosyal ağlarda paylaş

kart mart yok bitti aylık cepnet, haftalık varsa vardır kartla.

throine said:

Silphatos said:

ben de cepnet üyesiydim ama bu son haberden sonra bakiye yüklemedim? elle de iptal etmedim. üyelik bitti şimdi bıraktım.

şimdi lira yüklesem bana tekrar cepnet paketini kullandıracak mı yani?

ben de her ay almıyorum, vodafone hattı sadece cepnet için zaten kontor yüklemezsem pasif olarak kalıyor iptal olmuyor abonelik. yüklediğin an açıyor otomatik.

https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/myvodafone.home.php

burda yazar internet paketleri bölümünde
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Bu zamana kadar sıkıntı yoktu ama şimdi çat diye hızım düştü sebebi 15 gb geçmemmiş. Adamların verdikleri arşive bakıyorum 2700 mb harcamışım ama yok 15 gb geçtin diyorlar. Adamların verdikleri ayrıntılı döküm hatalı.

3-4 youtube tarzı film izlemek ve 100 civarı youtube den şarkı dinlemekle nereye doldu bu 15 gb. Sanki kota bitsin diye fürdüler gibi geliyor bana
Böyle sorun yaşayan oldu mu????

Ayrıca avea 6 gb 25 tl nasıl 1 sene anlaşma 30 tl imiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...