Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Yerli Corvus Rarum al bu arada bulabilirsen. En iyi türk şaraplarından şişelerce alınabilecek fiyatta. Ya da Pamukkale Trio al. 25TL altı en iyi yerli şarap kendisi, çok daha kolay bulunuyor Rarum'a göre.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 corvus mu? köpek öldürenden pahalıca hiç corvusa girme lol sevilen al talay al daha iyi hatta çamlıbağ al
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kaldı ki corvus yerli değil adam soğutulmuş tanklarla macaristandan fln getirtiyor üzümöünü.. üstelik şişesi açılır açılmaz köpüren ender şaraplardandır ahah
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 http://ibankcoin.com/jakegint/wp-content/imagescaler/9751c6fd3cef82af9e957a7d967a2b08.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 BabacumMostors said: kaldı ki corvus yerli değil adam soğutulmuş tanklarla macaristandan fln getirtiyor üzümöünü.. üstelik şişesi açılır açılmaz köpüren ender şaraplardandır ahah Corvus var, Corvus var abi. Rarum Bozcaada üzümleriyle üretiliyor. Bağını da gördüm, winery'yi de. Belki yabancı üzümler öyledir. Bozcaada ürünlerini iştim sadece; kuntra ve karalahna işte, sadece Bozcaada'da yetişiyorlar zaten.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ortama göre değişir içki azgın ortam tekila vodka sakin ortam viski şarap fakir hamallık bira
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 imzam için teşekkürler orcan. yine başarılı bir post.
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bi hevesle girip nick aldınız burdan birbirne benzer sonra ayrldınız dimi
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 tanımıyorum. evliyim lan ben. ne sevgilisi
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 küheylan said: Ortamdakiler eşcinsel değilse al.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 NolaxThensbane said: ortama göre değişir içki azgın ortam tekila vodka sakin ortam viski şarap fakir hamallık bira Hani bize rakı rakııı!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 GERGE said: BabacumMostors said: kaldı ki corvus yerli değil adam soğutulmuş tanklarla macaristandan fln getirtiyor üzümöünü.. üstelik şişesi açılır açılmaz köpüren ender şaraplardandır ahah Corvus var, Corvus var abi. Rarum Bozcaada üzümleriyle üretiliyor. Bağını da gördüm, winery'yi de. Belki yabancı üzümler öyledir. Bozcaada ürünlerini iştim sadece; kuntra ve karalahna işte, sadece Bozcaada'da yetişiyorlar zaten. evet adanın en asitli toprağında, ada çöplüğünün arkasıdnaki bağlar, ha ama size oratyı değil muhtemelen ova mevkiindeki ufak yeri göstermişlerdir bozcaadalıyız, corvusun ne olduğunu biliriz şarabının kötü olması adalıların adamı sevmemesi için sadece bir neden, o da en önemsiz nedeni sevmiyoruz corvusu
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 rakı efkar karı kız mevzuna mangala beni bozuyor rakı uzak dururum
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kuntra dediğiniz karasakız mı? çanakkele de fln da yetiştiriyorlar karasakız. kuntra monosepajına hiç rastlamadım ama içtiğim corvus kupajları eh iştelikti. bi ilk çıkan merlot-karalahna kupajı vardı corvus'un onlar iyiydi bak. asiditesi çok demişsin ama benim bildiğim karasakızın asiti fazla olmaz, belki değişmiştir tabi artık, bayağıdır içmedim çünkü
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 şarap terimleri kullanırım, çok bilgili gözükürüm. içtin tadı güzel mi? güzelse iyi şarap, next.
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 elit olmak kolay değil tabi... pis proloterya seni
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 LathspeLL said: içtin tadı güzel mi? güzelse iyi şarap, next. this
Öne çıkan mesajlar