aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 lan simdi konular gitmesin diye banlemicek adami ama, yarin ktulu hiyari filan gelip banlicek, hersey gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 said: dogru duzgun bi universite mezunu degilim ama dostoyevskiyi sirf eglenceli buldugum icin okuyorum. >Dostoyevski >Eğlenceli http://i.imgur.com/hHySX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben masteri bitirdim, bir dostoyevski okumadim. esseklik baki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Zaten saçın az, okuyup üzüntüden saçkıran olmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 evet, o yuzden eglenceli seylere bakiyorum tuvaylayt filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 jübile postumu atıyorum. şu akşamdan sonra çok sade bi insan olucam sinir sorunun var. savage mongrelin tekisin. diğer sakin insanları görmüşsün onları sakin kılanın okumak bilgilenmek oldugunu sanmışsın öyle dğeilmiş.diğer insanları hala görüp sinirleniyosun. çözümü kendinde arıyosun ama istedigin asıl şey savage olup bundan yırtmak. sonucun ne olucağnı bile bile gidip içiyosun. kendin dışında suçluycak her şey sana uygun. işte kötü çocukluk, tramvalar, okulda ezilmek bok püsür falan. sorun onlar olsa bile - ki onlardır- çözüm kendinde neticede. kendinle yüzleşicek taşağın yok. içince sapıtıyorum içmiyim madem diycek iraden yok. kendi iğrençliginin bu kadar farkında olmana rağmen nerden buldugunu bilmedigim egon bunu düzeltmeni engelliyor. içkiyi bırak, psikologa git. sinirlenince fark et dur. yapamıyosan hapse girersin zaten günün birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ben sakinleştirici kullanıyorum mesela ve çok faydasını gördüm şuana kadar . Sorununu yok etmiyor fakat harbiden umursamıyorsun karşında ki insanların saçmalıklarını bir raddeden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 adam trollmüş abi.eğlencesine dostoyevski demiş muhtemelen yazdıgı şeylerde hikayedir ama ibne oldugumu bilmiş helal sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Adam troll mü bilmiyorum da sen orda çok şey biliyormuş ayağı yapınca hakettiğini de dedi.Neyi nerden bilipte o dediklerini dedin zaten.Muhtemelen şöyledir böyledir diye diye bağdata vardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 adama o kadar laf edilirken,ki şu 2 topicide herturlu şeyi söylemeye açık, sende koşa koşa geldin bana nasıl laf soksam diye. adam cartoon dedi diye ruj süren barmene saldırıyor ya.bundan daha ergence bi hareket var mı. istiyosa 30 yaşında oksford mezunu ceyo olsun. ben adama ergenliğini yaşayamamış dedim.geçmiş zaman yani bilirsiniz.adam universite mezunuyum demiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 daha fazla uzatma, adam zaten homolari sevmiyo, kesmesin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Dikenli otların üzerinde sürükledikleri çocuğu tasviri çok ilginçti yalnız, gömleğinin çıkmasını falan vurgulamıştı. Homofobisini de göz önüne alırsak ilk fırsatta gelip üst dudaklara yapışabilir gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 red yanlis okumussun universite mezunu degilim. nasil olamadigimi da anlaticam simdi. ayrica dogru ergenligimi de yasamadim. biraz hiphopcu ozentiligim vardi onu da calistigim konfeksiyoncudaki calisan diger arkadaslarla yasiyoduk. en azindan arabesk rapci apaci degildik diye pisman degilim o donemden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Myshkin said: Dikenli otların üzerinde sürükledikleri çocuğu tasviri çok ilginçti yalnız, gömleğinin çıkmasını falan vurgulamıştı. Homofobisini de göz önüne alırsak ilk fırsatta gelip üst dudaklara yapışabilir gibi duruyor. kardesim o cok korkunc bi olaydi. kavga sirasinda bizim ellerimiz dirseklerimize kadar dikenlerden kan icinde kaldi otun arasinda. ve o elemanin gomlegini falan yirttigimiz icin butun ust kismi mahvoldu dikenlerden oturu. o nedenle tasvir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 "sen biraz daha dokul" diyen arkadas icin biraz daha geriye gidip neden universite bitiremedigimi anlatiyorum. amacim icimi dokmek, daha hayatimda bi allahin kulunun bilmedigi onca mevzu var anlatmadigim. benim disimda da birileri bilsin, bi yerde dursun... hayatimin cogu turkiyede gecti. liseden sonra ingilizce egitim veren universitelerden birini kazanip gitmistim. binbir hayalim vardi baslarken. entellerin arasina giricem diye yeraltindan notlar gibi klasikleri okumustum o yaz. okulun ilk gunu elimde cabucak bitireyim diye aldigim aile mutlulugu vardi. stratejim okulda 3 veya 4. siniflarin arasina kaynamak ve onlarla takilmakti. hem ben hem ailem cok mutluydu kazandigim bolum ve okuldan oturu. o sevkle basladigim universitenin 1. yilinda 4. sorusturmanin sonucunu beklemeden kendi istegimle ayrildim. hayatimin en buyuk hayal kirikligi oldu. zaten daha subat ayinda da devamsizliktan sinifta kalmistim. ara tatilde basimda bi sorusturma vardi. normalde okula cok iyi baslamistim panpalar. hocalarin hepsinin sevgisini kazanmistim yabanci dilim iyi oldugu icin. fakat sanssizlik orada da beni hemen buldu, daha okulun ucuncu haftasi solcularla kavga ettim. arkadas olmayi planladigim o entel solcu abilerle cok iyi (!) bi tanisma hasil olmustu. yargilamadan once bi okuyun sonra karar verin. okulun ilk haftalari yurt cikmadigi icin bi aile dostunun evinden, sehirin ta oteki ucundan oteki ucuna gidiyodum beyler. ve 3. hafta bi gun okula yetisemeyince dedim ki bari bugun kutuphanede takilayim, medya salonunda bi film izler sonra yemek yerim. neyse, film izledikten sonra yemekhaneye gittim. ben yemekhaneye geldigimde saat 11:30 falandi yani erkendi. tam oturdum yavas yavas yemegimi yiyorum 15dk sonra yemekhaneyi solcular basti. iclerindeki gozluklu, lider, entel tipli arkadas yemek almak uzere olan ezik kendi halinde bi tipin elinden zorla tepsiyi aldi "yemeyeceksiniz lan burda" falan gibi laflarla. sebep ise yemekhane boykotu. epey canim sikildi gidip mudahele edesim geldi ne karisiyosun git boykotuna bak demek istedim ama karismadim. yemegimi yeyip yemekhaneden ayrilacaktim ki bu arkadaslar kapilari kapatmislar kimse girmesin diye. benim gibi erken gelenleri siklememisler bile. o an epey kafam atti ve guvenlik gorevlilerine atarlandiklari on kapiya gidip kapiyi acin cikicam dedim. 10 dakka once arkadasinin elinden zorla yemek tepsisini alan reis tipli yavsak "nerden geldiysen ordan cik" dedi cok ters bi sekilde. ben de o an arkasindayim, bunlar asker gibi dizilmisler guvenlik gorevlilerine atarlaniyorlar benim yuzume bile bakmadi pust. o anki siddet duygumla ittirdim, inanamazsiniz ama hic bi sikim yapamadi o yavsak. lakin ilginc bir sekilde kizlardan biri tekme atti. sanirim ittirdigim elemanin sevgilisi falandi o hatun. hayatimda hic bi kiza vurmadim sacini bile cekmedim. bu kiza da birsey yapmadim ama "gel bakiyim buraya" falan gibi emir vaki cumlelere icerledigim icin ufak capli tartisma cikti. tekme atmasina ragmen terbiyemi erkeklerin omzumu falan asilmasina kadar korudum. pezevenkler omzumu asilirken tshirtimi yirttilar. oradan sonra siyah perde indi ve birbirimize girdik. lakin bu olaydan oturu herhangi bi sorusturma acilmadi. yirtik tshirtle ve hafiften morarmis kan birikmis gozle eve gitmem 3 saatlik sehir ici yolculugu boyunca ara ara hickiriklara bogulmam cabasi olmustu. o gun yedigim dayagin haddi hesabi yoktur. ayni hafta teke tek de iki uc kavga oldu ama daha anlatmayayim yeter bu. tam sikeyim okulunu geri donuyorum karari vermis ailemin "az daha bekle" baskisini geri tepmeye calisiyodum ki yurt cikti. yurda yerlestim. misafirlikten kurtuldum. bi de ustune guzel bi kizla tanistim yurtta. tam hersey guzel gidiyor, hocalar kavga konusunda beni hakli bulmus ve iliskiler tamir oluyorken bi gun finallerin bi sinavina alinmadim. inanir misiniz sebep 5dk gec gelmek. hoca "mudur kesin emir" verdi diyor, mudure konusmaya gittigimde mudur yardimcisi "gelen emir boyle hicbir sey yapamiyoruz" diyor. "bu adam dikdator mu?" diye sorunca da "sen mudure hakaret mi ediyosun" diyor mudur yardimcisi.. siktir git manasinda yani. emek emek aldigim onca yuksek notun yaninda 0 i alinca butun sevkim kacti ve derslere girmemeye basladim. girdigim derslerde de uyudum, kimseyi dinlemedim. asi ergene donusmustum 0 aldiktan sonra. o mudur denen orospu evladina ses cikaramayan mudur yardimcisinin okutmanlara nasil otoriter oldugunu, nasil emir verdigini gordugumde butun akademik sisteme lanet olsun sikeyim boyle duzeni dedim. fazla uzatmayayim, yukarda dedigim gibi subat ayinda sinifta kaldim. cunku derslere pek girmedim canim sikkin oldugu icin. ingilizcem zaten vardi ve ders boyu ogrenmek istemeyenlerin kaprisini izlemek iyice canimi sikiyodu. iyiden iyiye kafada okulu bitirdigim ve aileme soyleyemedigim icin kendi capimda bi plan yaptim, uds kpds gibi dil sinavlradan 70 uzeri alip o sekilde sinifi gecme stratejisini benimsedim. o sinavlara kadar da kah rus edebiyatiydi, kah marksizmdi, kah eski ahit kah yeni ahit ne bulduysam okudum. bu okuma surecinde 3 tane sorusturma acildi. nedeni ise universitenin kutuphanesinde bulunan dinlenme odalarinda uyumami istemeyen guvenlik gorevlileriyle kavga etmek. bombos bir dinlenme odasi dusunun icinde bi ogrenci uyuyor. yasa disi bisey mi bu? adamlar yasak diye engellemeye calisti ve kavga cikti. birinci sorusturma acildi, pek takmadim en fazla uyari alacagim icin kutuphaneye gitmeye devam ettim. cunku amacim o sureci okuyarak gecirmek. baska turlu gececegi yok cunku elin memleketinde. neyse bu sefer de kutuphanede oturmus biseyler okurken normal bi memurla guvenlik gorevlisi cikip geldi. kavga ettigim guvenlik gorevlileri beni iyi dovemedigi icin gorevden alinmakla tehdit edilmis beyler. ama bunu bana soyleyen kabadayi memur da, guvenlikci arkadasinin yerine beni dovmeye gelmis. herif dogrudan disari cagirdi kavga etmek icin. ikinci sorusturma acildi. daha birincisi sonuclanmadan ikincisi acilinca birinci sorusturma daha erken aleyhime sonuclandi. ikinci sorusturma lehime sonuclanacagina emin oldugum icin kutuphaneye gitmeye devam ettim. sanki olaylar beni hic etkilememis gibi bi havada arkadasla kutuphaneye gidip bi iki film izleyip kitap bakalim, bi kahve cakalim niyetinde gitimstik o gun. tam kantine gittik kahve icicez kavga ettigim kabadayi goruntulu lavuk memur kantindeki masamiza geldi. yedigi dayaktan oturu hirsini alamamis olacak ki tekrar kavga cikarmak istedi ama benim baslatip onun lehine biseyler yapmami istedi. tabii ben onun bu stratejisini anlamadigim icin tekme attim sonra kantinci ayirdi. ve ucuncu sorusturma da acildi. bu arada butun sorusturmalarin kagitlari da eve gidiyor. rektorluk de babami ozel olarak arayip oglunuz neden boyle yapiyor seklnde sorular soruyor. babam da beni arayip yapma yoksa gelir kafani kirarim seklinde uyariyor. neyse beyler, ironik olarak sorusturmayi yoneten ogretim gorevlisi hem okulun guvenlik sirketine hem de guvenlikci arkadasi icin benle kavga eden lavukla catisma halindeymis. bu nedenle bana gercekleri degil tam aksine yalanlari yazmam konusunda epey bi tavsiye verdi :) ben de tabii ki dosendim "kahve ictigim elime tekme atti" "kantinci bogazimi sikti" seklinde. ve son iki sorusturma lehime sonuclandi. kpds den de epey iyi bi puan alip sinifi gectim. simdi bana inanmakta gucluk cekebilirsiniz ama anlattiklarim yuzde yuz abartisiz dogrudur. sinava alinmadigim zaman ben bi dilekce yazmistim. bunu da gidip okutmana verdim lakin okutmanlar mudur ve mudur yardimcisi sanki dikdatormus allahmis gibi davrandigi icin sinirlenip ortadan ikiye ayirip geri vermistim dilekceyi. bu hareketim de okutman hanimefendiyi uzmustu ve cok yapmacik bi sekilde aglayarak mudure gitmisti. dramatik sahnenin sonunu hic merak etmeden cikip gitmistim. bi yirtik dilekcenin basima is acacagini hic dusunmedim. simdi 24 yasinda bile dusunmem imkansiz. kpds den sonra memlekete donme hazirligi icinde oldugum son gunlerde mudurun sekreteri cep telefonumdan aradi bizzat. dilekceyle mudure giden manyak kari aklima bile gelmedi. dogrudan gittim ve dilekcemin esasinda ask mektubu oldugunu ogrendim. ve mudur olacak pust bunu bana "kes lan" "sus serefsiz" gibi laflarla soyluyor makaminda. tahmin edin ne oldu? herifin masasinda adinin yazdigi bi dolma kalemlik vardi demir. mudur odalarinda olur bilirsiniz. kavga sirasinda adamin kafasina firlattim onu. 20 dakika okul icinde kactiktan sonra en gec otogarda paketlenecegime kendimi ikna ederek teslim oldum polise. ardindan karakola gittik. beni iyice "devlet makamina saldiri 1.5 yildan baslar" seklinde korkuttuktan sonra ozur dilettiler. ardindan da memleketime dondum. bi daha da okula mokula gitmemeye and ictim beyler. akademik ortam hic bana gore degil. su anda askerligi ertelemek icin acik ogretim okuyorum. universite sayesinde okuldan nefret ettim. keske firsatim olsaydi abd de gitseydim universiteye. stanford in mit nin derslerini indirip izliyorum bazen. turkiyede hayalim uzay muhendisi olmakti. (bolumum uzay degildi yatay gecis yapmak istiyodum itu'ye) insan hayata bi daha gelmeyecegini dusununce hayallerinin bu sekilde harcanmasina uzuluyor. sozun hasili, eger turkiyedeki yasakci, emir itaatci serefsizlerin arasina degil de ozgurlukcu, ogrenci dostu bi universiteye gitseydim simdi hayatim cok farkliydi. o yavsak solcu grup tshirtimi yirtmasaydi belki okula saygim azalmayacakti. uzay muhendisi olurdum belki. siddet sorunumu cozerdim. bilmiyorum anlatabildim mi. insanlara nasi ortam saglarsaniz o sekilde oluyor hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 vaperon said: Ya afedersin de, şimdi bu sabah açtığın konu ile bağdaştırıyorum ister istemez bu topiği de... Bağdaştırdığım anda da, içmediği takdirde şeker gibi olan bir insanın, içtiğinde sapıttığını bile bile, yeteri kadar içtiğinin de farkında olup, zilzurna olasaya kadar içmeye devam edip.... bende aslında şu iki konu birleşimine göre cevap verdim alkol almadna önce iyi geçinen düzgün bir adam olupta alkol aldıktan sonra psikopatım ulan tribine bağlama çok liseli olayı ya hiç bir elle tutulur yanı yok.maltepe sahilde içip içip ona buna salça olan gençler,adamlar bunu yapan insan ezikler yada itilmişlerdir.isterse okumuş olsun okumamış olsun babam hapise girmiş.teyzem seri katilmiş hikaye.kürt sülaleden geliyorum.şuraya saysam suçlarını benim ted bundy olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 okumadim ama bu kadar duzgun yazdigin icin tesekkur etmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ya amerikaya gitmişin.cogu kişiden daha iyi şartlarda calısıyorsun belki. içip içip sapıtmanın üstünü örtmek için bahaneler dizmene gerek yok yani herkesin hayatı pembe mükemmel değil.hepimiz içip içip adam dövelim.klııfınıda uydururz okula gidemedim abi.param yoktu abey vs wot gelmş arada sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bir yazıyı okuyun , adam okula gidip soruşturmalardan bırakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 her önüne gelenle kavga ettiği için bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 okuduk orayı.guvenlik görevlisi uyarmış.kavga etmiş. da bi yerdne cpliyor inciden mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 red kardesim tabii ki bi cok insanin derdinin yaninda benimki birsey degil.zaten o yuzden bi allahin kuluna anlatmisligim yok bunlari. yanliz o olaylari yasarkenki arkadaslarimin hayatlarindaki en buyuk dert kari gibi yaptiklari basit dedikodulardi. kiz arkadasim da satmisti. ne ekonomik ne saglik problemi vardi hayatinda ama simdi yuksek lisans yapiyor ve okulda kendinden buyuk tasakli pustlardan biriyle cikiyor sirf hayranligindan midir yoksa cikarlari oyle gerektirdigi icin midir? bunlari anlatacak kimsem yok. o nedenle buraya yazdim. derdimi anlatmayi gectim etrafimda ne dinledigim muzigi dinleyen bi arkadas, ne izledigim filmi izleyen bi arkadas var. o nedenle bu foruma geldim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 red bi ipne oluon bi adamın kardeşi karar ver artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 combat said: derdimi anlatmayi gectim etrafimda ne dinledigim muzigi dinleyen bi arkadas, ne izledigim filmi izleyen bi arkadas var. o nedenle bu foruma geldim zaten. abi burda da olucağını pek zannetmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 tutarsız hikaye ya.copy paste yapıyor bi yerden muhtemelen.hele şu yukardaki wot 2 dakkada bone bile yazamaz o kadar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar