nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Siteyi açar açmaz adresime yakın bi yerden joker kazandın dedi. 45 liralık yemek söyledim, 30 lira tuttu. allahbinbereketversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 herkese gelmiyor mu o direk? bana çıkıyor 1 aydır falan ama saçma bi restoran diye söylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kazanan 2 kişiden birisin dedi. atladım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben daha hiçbir şey kazanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bende söyledim 45 milyona aynen 30 mu ne verdim.. ama gelen yemek 15liralık yemektin. restoran bu kadar kötü olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 o hergün olan bisey degilmi abi random bi restoran joker oluyo indirimli oluyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 alla alla benim şansıma mı acaba, genelde yediğimiz yerden geldi. indirim muhabbetinden çarpmasınlar diye de gramajlı et söyledim. bi falso çıkarsa tartıcam burda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 lan bende joker diye bi yer açılmış bizim burda saçma sapan diye bakmıştım bi porsiyon 30 lira falandı zaten meh diyip kapamıştım meğer böyle bi olay varmış lol genelde max 20 lira olduğundan siparişlerim o indirim bi işime yaramıyor ya anca evde misafir varsa iş görür ayrıca iyi faillamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ahhaha o nasıl bi fail ya. ofiste yemek yediğim için sorun olmadı tabi evde olsam yalan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bana da 2-3 kez cikti o muhabbet ama kullanmadim.tek basima napim o kadarlik yemegi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bana ısrarla hemen hemen her gün çıkıyor joker muhabbeti. Daha hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bağadavir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hahaha az önce bi tane daha kazandım, peximetten hemi bu daha iyi diğerine göre. heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aaaa süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Hep geliyor bu bana kullanmadığım için, iyi ki kullanmıyormuşum. Biraz önce yine geldi, kullanayım dedim, bir pizzacıya yönlendirdi. 30 liraya 20 öde kampanya. Restoranın da bir kampanyası var, ikinci pizza 2 tl, ama tabii ki bu joker restoranınkini geçersiz kılıyor, sözde daha uygun olanı seçiyormuş sistem. 32,9 luk siparişim, ikinci pizza ile 34,9 olacakken. 58,4 olarak görülüp, 38,4`e düştü, Yani normalde olması gerekenden 6 tl daha pahalı, Dikkat edin sipariş verirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Marketing 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 tasartıdan 2 tişört saatciden lira indirim kazandim ben joker çıkmadi hiç max 20tl soyluyorum cunku ondna sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 haha piza tecrübesi kötüymüş. ben zaten prensip olarak asla bi alana 2.si babafingo tarzı kampanyaları tercih etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 temiz 7 yıldır hergün yemek soleerim daha bi pok kazanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar