tinu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 haftaya çarşamba günü tam anlamıyma boku yediğim gündür, kolonoskobi olacam. tam anestezi istermisin dedi, dedim ne kadar anestezi varsa ver, tamamen bayıltcaklar, artık şu kansermiyim değilmiyim korkusundan kurtulcam , ak mı kara çıkacak ortaya. sanırım 1 gun oncesınde içilen ilaçlar beter bir şeymiş bakalım bu konu üzerinden gelişmeleri belirtiyor olucam, çok boktan bir başlık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 geçmiş olsun, kolay olmadığını duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 İlk sefer hep kanlı olur şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 uyuttuktan sonra bir şey hissetmezsin, hatırlamazsın zaten boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 için bi hoş olur dikkat et olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 valla olayın kendisinden değilde, şu 1 gün öncesinde ishal yapan sıvıdan daha çok tırsıyorum, çok çektirecek muhtemelen, neyse artık bakalım sonuc ne cıkacak, babamı 2004 yılında bağırsak kanserinden kaybettim, o yıldan beridir hep acaba bende mi diye beynimi yedim durdum, yaş oldu 36 artık baktırmak lazım düzenli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 umarım birşey çıkmazda sadece trollediğimiz seninde dübürün delinmişliğiyle kalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Belirsiz durumdan kaynaklanan o endişeyi yaşamak daha kötü olmalı, oyüzden takmayın. Bu cabucak olur geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 niye korkuyon hosuna gider diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 tuzlu su gibin birşey yaw ,olmadan 1 gün önce 5 lt falan içiyorsun saatte 1 litre falan olacak şekilde yanlış hatırlamıyorsam da tadı falan tuzlu su yani korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 şimdiden geçmiş olsun inş. temiz çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 valla evet belirsizlik daha beter, yani kanser değilsem kansermiyim korkusundan kanser olucam:) hayır kan değerlerim olsun kilo kaybı vb kotu belirti yok, spastik kolon denen yine strese bağlı bir sorunum var, bunun yanında bir de hemoroid eklenince, doğal olarak sürekli bağırsak kanserindeki belirtileri yaşamaya başlıyorsun,tuvalet kağıdında göreceğin en ufak bir kan, adamı deli gibi strese sokuyor, ve en son tuvalet kağından gördüğüm kırmızı kandan sonra, yeter dedim ve karar verdim artık neyse çıksın ortaya. kararlıyım sonuna kadar gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Çok zorunlu olmadıkça tam bir anestezi (UYUTMA) uygulanmaz. Kolonoskopu hastaya uygulamadan önce makat bölgesi ışık altında kaba etler yanlara çekilerek görülür. Sağ el işaret parmağına alınan jel(kayganlaştırıcı) ile parmak makadın içine sokularak makat parmak ile muayene edilir (rektal tuşe). Daha sonra kolonoskopi aleti dikkatli bir şekilde makatın içine doğru itilerek kolonoskopi işlemine başlanır. Ohşş Şaka şaka geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 tam anesteziyi zaten bana bıraktılar hatta tam anestezi istiyorsam 75 tl daha fark vermeniz lazım dedi, tamam dedim veririz fark beni bayıltın komple dedim, yani götüme kaçanı görmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 geçmiş olsun. allah göstermesin. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Loxias said: Çok zorunlu olmadıkça tam bir anestezi (UYUTMA) uygulanmaz. Kolonoskopu hastaya uygulamadan önce makat bölgesi ışık altında kaba etler yanlara çekilerek görülür. Sağ el işaret parmağına alınan jel(kayganlaştırıcı) ile parmak makadın içine sokularak makat parmak ile muayene edilir (rektal tuşe). Daha sonra kolonoskopi aleti dikkatli bir şekilde makatın içine doğru itilerek kolonoskopi işlemine başlanır. Ohşş Şaka şaka geçmiş olsun abi biliyorum böyle bişey olduğunu ama okumak çok koydu gene de şöyle bi tepki verdim http://www.youtube.com/watch?v=6OkcucXIuVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bir şey yoktur umarım. geçmiş olsun kolonoskopin şimdiden. tertemiz çıkar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hoşuna gitmemesi iyi bişi sanırım ?! :D Şaka bir yana bişeycik çıkmaz inş, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 BonePART said: niye korkuyon hosuna gider diye miya abi yapmayın şunu sdfsdshadha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 doktor bari öncesinde sinemaya yemeğe falan götürüse hemen verme az naz yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 askerde bi laf vardı tecavüz kacınılmazsa zevk almaya bakıcan diye, artık kıçımıza girecek o kesin de, bari tamamen bayıltsınlarda bi şey hissetmeyim, tamamen bayılınca iyice savunmasız kalıcaz ama artık yapcak bı sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 filmede alıyorlardı dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 evet dvd ye çekiyorlarmıs bağırsaklarımın içini , aksam mısır patlatıp izlerim artık. - hmmm evet şu kıvrım güzelmiş bak, - bak burdan sağ dönünce rektum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 geçmiş olsun. en son endoskopi olduğum hastanede kolonoskopi ünitesine de aynı hemşireler/doktorlar bakıyodu. hepsi taş gibiydi lan istisnasız. kaba etlerimi yanlara ayırmalarını görmektense tam anesteziyi tercih ederdim düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar