GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Şu notebook ile oynayabileceğim free fps arıyorum. LOL oynamaktan bıktım, free fps konusu vardı ama bana grafik kartının kaldıracağı bir şey lazım. Notebook toshiba : Grafik kartı : mobile intel 4 series express chitset family 1024 mb intel core2 duo cpu 2.26 ghz 2,86 gm RAM Grafik kartı fail biraz sanırım, boşuna oyun çekip kurmak istemiyorum kaldırmayacağı varsa. En son online wolfenstein enemy territory oynuyordum. Baya uzağım yani fpslerden ^^ Grafik kartı teknolojisinden falan da uzak olduğum için ne kadar fail olduğunu anlıyamıyorum bu kartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Quake Live. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Onu oynamıştım daha önce, browserdan falan oynanıyordu sanırım. Ama biraz daha en azından böyle wolfenstein gibi bişi arıyorum. Farklı classlar olsun, level atlama falan olsun gibi. BF3 un yandan yemişi f2p free versiyon bişi arıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 warrock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Bakayım. Bu ekran kartı ne ayak birde benim bilen var mı ? ^^ Bir işe yarar mı bu kart ? Maksimum ne oynanır bunla ? Boşuna download kasmayım hiç LOL e devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 tf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Çok birşey beklememek lazım tabi. Fear oynayan var bu kartla. Low ayarda oynatacak fps vermiş. Quake 3 fln var. Tabi bunlar free mi o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ET zaten yazmışın, Quake Live, Warsow, TF2. gerisi çöp ve nub oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 TF2 ye baktımda hem steam istiyor hem 9 gb ^^ Adam gibi oynayabilir miyim acaba ? 9gb çekip birde steam hesabı açmakla uğraştıktan sonra 5 dk da silmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 config attın mı 300 fps oynarsın, 9 gb'ın yarısı şapka zaten asdf ama benim sana önerim hem eski etciymişsin, yine et oyna tf2 pub dandik, ql ve warsowda oynayabilirsin güzelce bence etciysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 et halen oynanıyor mu? oynayabilirim öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 oynayan bulursun illaa. TF2 yi falan geç direk zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Kuruyorum hadi, Linux paketi de var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 FPS yalan olacak o zaman ^^ ya bu makinada LOL, HON falan oynuyorum normalde rahat rahat ama baydı bunlarda. Single player eski bişiler veya FPS oynamak istiyordum ama LOLa devam edicez herhalde görünüşe göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 et var tabii abi oynayan tonla olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 lol hon oynuyorsan o makineyle warsow da oynarsın. eski bişiler istiyorsan quake 2, unreal tournament oyna. ayrıca top 10 multiplayer games için: http://www.gametrailers.com/video/top-10-screwattack/724990 GEd said: FPS yalan olacak o zaman ^^ niye fps yalan olsun ya? illa f2p fps istiyorsan laptopuna uygun fps vardır, şu hazırladığım listeye bak: http://forum.paticik.com/read.php?40,5565912 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 aa warsowu iyi hatırlattınız kurup oynıyım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://kernwaffe.de öneririm sunucu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar