Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notebook için free fps

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu notebook ile oynayabileceğim free fps arıyorum. LOL oynamaktan bıktım, free fps konusu vardı ama bana grafik kartının kaldıracağı bir şey lazım.

Notebook toshiba :

Grafik kartı :
mobile intel 4 series express chitset family 1024 mb

intel core2 duo cpu 2.26 ghz
2,86 gm RAM

Grafik kartı fail biraz sanırım, boşuna oyun çekip kurmak istemiyorum kaldırmayacağı varsa.

En son online wolfenstein enemy territory oynuyordum. Baya uzağım yani fpslerden ^^

Grafik kartı teknolojisinden falan da uzak olduğum için ne kadar fail olduğunu anlıyamıyorum bu kartın.
Mesaj tarihi:
Onu oynamıştım daha önce, browserdan falan oynanıyordu sanırım. Ama biraz daha en azından böyle wolfenstein gibi bişi arıyorum.

Farklı classlar olsun, level atlama falan olsun gibi.

BF3 un yandan yemişi f2p free versiyon bişi arıyorum yani.
Mesaj tarihi:
Bakayım.

Bu ekran kartı ne ayak birde benim bilen var mı ? ^^ Bir işe yarar mı bu kart ? Maksimum ne oynanır bunla ? Boşuna download kasmayım hiç LOL e devam ederim.
Mesaj tarihi:
TF2 ye baktımda hem steam istiyor hem 9 gb ^^

Adam gibi oynayabilir miyim acaba ? 9gb çekip birde steam hesabı açmakla uğraştıktan sonra 5 dk da silmeyelim.
Mesaj tarihi:
config attın mı 300 fps oynarsın, 9 gb'ın yarısı şapka zaten asdf ama benim sana önerim hem eski etciymişsin, yine et oyna tf2 pub dandik, ql ve warsowda oynayabilirsin güzelce bence etciysen.
Mesaj tarihi:
FPS yalan olacak o zaman ^^

ya bu makinada LOL, HON falan oynuyorum normalde rahat rahat ama baydı bunlarda. Single player eski bişiler veya FPS oynamak istiyordum ama LOLa devam edicez herhalde görünüşe göre.
Mesaj tarihi:
lol hon oynuyorsan o makineyle warsow da oynarsın.

eski bişiler istiyorsan quake 2, unreal tournament oyna.

ayrıca top 10 multiplayer games için:

http://www.gametrailers.com/video/top-10-screwattack/724990

GEd said:

FPS yalan olacak o zaman ^^

niye fps yalan olsun ya?

illa f2p fps istiyorsan laptopuna uygun fps vardır, şu hazırladığım listeye bak:

http://forum.paticik.com/read.php?40,5565912
  • Yeni Oluştur...