Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 https://www.aupeo.com/ Radyo süper. 1.000.000 kadar şarkıları var, Pandora'dan daha iyi arşiv ve kullanım sunduğu lisanlı ülkeler arasında Türkiye de var (IFPI aracılığıyla). Sırf bu yüzden zaten söylenmeli insanlara =) Ücretli ücretsiz ayrımı da aynı Pandora gibi, daha fazla skip hakkı (ücretsiz saatte 6 tane) ve daha iyi ses kalitesi geliyor para ile. Bir sürü hazır radyo var; mod şeyi var hüzünlü çal, mutlu çal gibi. Arabirim biraz karmaşık ama alışılıyor hemen. Ses kalitesi para vermeden de iyi. Android, Symbian ve iOS programları da var. AC/DC radyosunu dinliyorum şu anda, MOG'da olmayan ender grublardan biri kendisi, iyi oldu böyle. Sub-genre radyoları filan da var. Epey iyi belirlenmiş şarkıların türler. Sonuç olarak Pandora'yı döver bence, Türkiye'de de çalışınca üstüne... Bakın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Sabahtan beri kullanıyorum kendisini, kusurunu görmedim daha. Tekrar tavsiye ediyorum online üye sayısının çok olduğu bu saatlerde =P Genreler içince mood atayabilme özelliğini keşfettim bir de, bir radyoda gördüğüm en iyi şeylerden olsa gerek. Sub-genre içinde çalışmıyor ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 süpermis androide olması ve türkiyede olmasıda sahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 kişisel bilgi girerek işte adres nerede yasadıgın tel no vs ayrıca 3 kisiye invite yapıp her basarılı invitetta fln premium gün kazanıyosun bende simdi kafadan 1 ay fln premium oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Bunun legal olduguna emin misin? şu anda bana dio nun şarkısını black sabbath adı altında çalıyorda. ha benim umrumda degilde sen baya korsan avcısı oldugundna diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi bu muhteşemmiş hakkaten. ekledim hemen bookmark'a. paylaşan ellerin dert görmesin, + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 adam gibi metal radiosu yokmuş olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 last.fm'e scrob edebilsek bide tadından yenmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Progressive rock dedim, post-rock, post-punk falan çalıyo. Hani tamam progressive tanımı çok geniş olan bi terim de sonuçta ben symphonic prog falan istiyorum yanş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 web sitesine girdim. ne dinlemek istiyorsunuz dedi. rock dedim. laak diye i love rock&roll a girdi web sitesi thumbs up abicim beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 mokoko said: last.fm'e scrob edebilsek bide tadından yenmicek. cidden şu olmayınca bırak çöpe at diyorum direkt. youtube videolarımı bile scrobluyorum o derece takıntılıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Luriel said: Bunun legal olduguna emin misin? şu anda bana dio nun şarkısını black sabbath adı altında çalıyorda. ha benim umrumda degilde sen baya korsan avcısı oldugundna diyorum. Öğrendiğim kadarıyla yasal. IFPI ile anlaşmalılar, IFPI Türkiye'de bunlarla anlaşmalı: Aurupa Muzik Yapim Produksion Yay Tic A.S. Balet Plakve Muzikaset Tic. Dokuz Sekiz Music Product Company EMI Music Turkey Emre Grafson Müzik Sanat Filmcilik Kalan Ses Görüntü Film ve Yapim San. Tic. Ltd. Pozitif Müzik Yapim A.S. Sony Music Entertainment - Turkey Tempa Muzik Uretim AS Ulus Müzik San: ve Tic. A.S. Yani yasal. Revangelis said: adam gibi metal radiosu yokmuş olmadı Sub-genre ile bulacaksın Rock'a girip. IFPI'nin international webcasting agreement'ı ne kapsıyorsa onlar var ama. Pandora'dan filan iyi ama arşiv. Kojiroh said: Progressive rock dedim, post-rock, post-punk falan çalıyo. Hani tamam progressive tanımı çok geniş olan bi terim de sonuçta ben symphonic prog falan istiyorum yanş. Artist radyosuna gireceksin bunun için. Senfonik prog grubu şeç, o tarzdan devam eder. mokoko said: last.fm'e scrob edebilsek bide tadından yenmicek. Pandora'da da yok bu. Zaten Aupeo! Last.fm'e rakip olarak çıktı. Belki lerde çıkar. Radyo epey iyi bu arada, para vermeyi düşünüyorum dinledikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 rep'leri verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bişey dicem, genelde türkçe müzik dinlediğimden türkçe kısmına takıldım. sezen aksu radyosu mesela hep aynı şarkıları ve şarkıcıları çalıyor sanırım. bir de skip tuşu yok mu? hande yener dinlemek istemiyorum peşinden. pc versiyonu için, androidi indirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 valla electronik diyorum aklımı okuyo radyo resmen cok basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 world seçtim niyaz'ı getirdi. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 çok pis repliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 pandora topici sagolsun.. bugun farkettim.. mukemmelmis gercekten.. +reps.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 hakkaten sağlammış, şarkı dinlerken üye oldum bi de. çok tırsmıştım keser şarkıyı şimdi diye epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilacilacil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 baya iyimiş, yenilerden 1 2 grup aradım bulmadı ama olsun rock arşivi özellikle çok güzel. hardrock ve hair metalde baya güzel gruplar dinletti sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ben androide indirdim, oradan dinliyorum da, dinlerken şarkıları beğeniyoruz, sonra tekrar beğendiğimiz şarkıyı nerden bulucaz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Radyo bu, on-demand dinleyemezsin. O beğendiğin şarkıları ve o tarzdan parçaları daha çok çalar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ok, sağol.. Bir sonraki parçaya geçme seçeneği olunca, canlı radyo değilde, on-demand tarzı bir şey galiba diye düşündüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Klavyene sağlık GERGE. Terazin tuz buz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ya bu mini ve bmw reklamları çok mu sıklaşmaya başladı bana mı oyle gelior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar