Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aupeo! - Süper radyo

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
https://www.aupeo.com/

Radyo süper. 1.000.000 kadar şarkıları var, Pandora'dan daha iyi arşiv ve kullanım sunduğu lisanlı ülkeler arasında Türkiye de var (IFPI aracılığıyla). Sırf bu yüzden zaten söylenmeli insanlara =) Ücretli ücretsiz ayrımı da aynı Pandora gibi, daha fazla skip hakkı (ücretsiz saatte 6 tane) ve daha iyi ses kalitesi geliyor para ile.

Bir sürü hazır radyo var; mod şeyi var hüzünlü çal, mutlu çal gibi.

Arabirim biraz karmaşık ama alışılıyor hemen. Ses kalitesi para vermeden de iyi. Android, Symbian ve iOS programları da var.

AC/DC radyosunu dinliyorum şu anda, MOG'da olmayan ender grublardan biri kendisi, iyi oldu böyle. Sub-genre radyoları filan da var. Epey iyi belirlenmiş şarkıların türler.

Sonuç olarak Pandora'yı döver bence, Türkiye'de de çalışınca üstüne... Bakın bir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sabahtan beri kullanıyorum kendisini, kusurunu görmedim daha.

Tekrar tavsiye ediyorum online üye sayısının çok olduğu bu saatlerde =P

Genreler içince mood atayabilme özelliğini keşfettim bir de, bir radyoda gördüğüm en iyi şeylerden olsa gerek. Sub-genre içinde çalışmıyor ama =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Luriel said:

Bunun legal olduguna emin misin? şu anda bana dio nun şarkısını black sabbath adı altında çalıyorda. ha benim umrumda degilde sen baya korsan avcısı oldugundna diyorum.

Öğrendiğim kadarıyla yasal. IFPI ile anlaşmalılar, IFPI Türkiye'de bunlarla anlaşmalı:

Aurupa Muzik Yapim Produksion Yay Tic A.S.
Balet Plakve Muzikaset Tic.
Dokuz Sekiz Music Product Company
EMI Music Turkey
Emre Grafson Müzik Sanat Filmcilik
Kalan Ses Görüntü Film ve Yapim San. Tic. Ltd.
Pozitif Müzik Yapim A.S.
Sony Music Entertainment - Turkey
Tempa Muzik Uretim AS
Ulus Müzik San: ve Tic. A.S.

Yani yasal.

Revangelis said:

adam gibi metal radiosu yokmuş olmadı

Sub-genre ile bulacaksın Rock'a girip. IFPI'nin international webcasting agreement'ı ne kapsıyorsa onlar var ama. Pandora'dan filan iyi ama arşiv.

Kojiroh said:

Progressive rock dedim, post-rock, post-punk falan çalıyo. Hani tamam progressive tanımı çok geniş olan bi terim de sonuçta ben symphonic prog falan istiyorum yanş.

Artist radyosuna gireceksin bunun için. Senfonik prog grubu şeç, o tarzdan devam eder.

mokoko said:

last.fm'e scrob edebilsek bide tadından yenmicek.

Pandora'da da yok bu. Zaten Aupeo! Last.fm'e rakip olarak çıktı. Belki lerde çıkar.

Radyo epey iyi bu arada, para vermeyi düşünüyorum dinledikçe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...