Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25 Aralık 2011 Büyük Fenerbahçe Mitingi

benjani

Öne çıkan mesajlar

red'e katilmamak mumkun degil. bir fenerbahceli olarak resmen gina geldi. sike konusunda butun turkiye boy sirasina gore sicti resmen. tff'den fener'e, fener'den kulupler birligin'e. her cikan aciklama ayri bir fiyaskoydu. hele fenerbahce yonetimi rezalet bir yonetim sergiledi. su saatten sonra yapilmasi gereken oturup mahkemenin sonuclanmasini beklemek.

eger gercekten sike yapilmissa ve kanitlara dayanarak ceza verilecekse, bu kume dusme olmazsa boyle isin orta yerine sicayim ben. bir ara -27 puandan basliyacak falan dendi. her sike yapilan mac icin -3 puan verilecekmis. boyle bir tasari duzenlerlerse resmen sike yapmayi mesrulastirirlar.

bu arada sahsi dusuncem, gerek nihat ozdemir denen ultra sevimsiz insanin surekli "kume dusme cezasi kalksin" demesinden, gerek digiturk'un musterilerinden taahhut almak icin gorulmemis bir agresif politika izlemesinden, fenerbahcenin bir boklar yedigini ve cezalandirilacagini dusunuyorum. ha tabi fenerbahceyi cezalandirirken insallah hatir sikesi yapan, sikeye tesebbus edenlere de gerekli cezalar verilir ve bu is bir tek fenerin ustune yikilmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi şike yapmıştır yapmamıştır bu yargılamadan sonra çıkar ortayada, telefon kayıtlarında bariz net konuşmalar var, adam fikstürden tut, hakem atamalarına kadar herşeye karışan tehtit eden , küfür eden bir adama, türk futbolun atatürk'ü demek için gerçekten beyin ishali olmak gerekir.

yazık gerçekten fenerbahçe nin büyüklüğünü unutan, aziz yıldırımı fenerbahçenin üzerine koyan insanlar var, fenerbahçe nin aziz yıldırımdan önce de fenerbahçe olduğunu unutmuş insanlar, kendi takımının büyüklüğünü bir mafya babası gibi haraket eden egoları üst seviyede olan bir adamın altında eziyorlar,

yazık gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Esh said:

Insan olmadiklarindan olabilir mi acaba?

Bi hakaret etmediğiniz kalmıştı, bravo.

Hakareti binlerce gercek fenerbahce taraftarina ettiklerinin farkinda olmamaniza uzuluyorum. 4 temmuzdan beri alet oldunuz su oyuna.

sike yapiyoruz ona ragmen hakliyiz mitingiydi bu. Goz gore gore alet oldu fanatikler. Yazik ya, insanda utanma olur biraz. Hani yoneticinizde yok, bari alet olmayin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...