Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Kış

walkie

Öne çıkan mesajlar

Ağır gerilimli korku yapmaya çalışmışlar da becerememişler gibi bir havası var şimdilik. İlk 2 bölüm aşırı bayık hatta, bütün gerilim rastgele dialoglar arasında sokulan gerilim müziğinden ibaret.

-"selam"
-*nefes tut* *panikle* *dramatik bir şekilde arkana dön* *gerilim müziği gir* *yutkun*
"s...s...selam..."
Çocuğun sınıf arkadaşlarıyla konuşmaları filan bu şekilde gerçekleşiyor. Öylesine konuşuyolar çat gerilim müziği. Tanışıyolar, çat gerilim müziği.

3. bölüme doğru konuya girmeye başladı, gerilim kısımları da düzelmeye başladı gibi ama açıkçası o da öyle çok başarılı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet ii ya

randsell in ilkokul öğrencisi olması falan komik bence haha çok ii şeyler çıkar ondan

bu arada danshi koukousei no nichijou ya çok yazık oluo ya, gintoki abimizin bi karakteri var da dier karakterler çok silik ne oldukları belli değil, bi de çoğu zaman oturup muhabbet ediolar boş boş , şöle o nehir kenarındaki, trendeki gibi şeylerden bol bol koysalar sanki ii olcak da anlamadım gitti eheh
Sosyal ağlarda paylaş

shiki güzel bir seri ama sonu çogu kişiyi memnun etmedi.
hatırladığıma göre serinin orjinali kitap ve bir seri olarak düşünülmüş ancak ilk kitaplar satmadığı için hikaye tam olarak tamamlanmıyor gibi.

mangasında değişik bir son yazacaklardı ne oldu bilmiyorum sonradan.
ana karakterden daha çok serideki doktor karakteri daha ilgi çekici. Birde Tomatsu Haruka nın sesi var tabi.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7268
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

xunn said:

3. bölümde shit got real var.

Ama beni güldürdü nedense.

- Effects of /b/ to the personal view of human life value...

Ya insan hayatıyla alakası yok, çok absürd bi ölüm o. Hani öldürme demiyorum, yine öldür ama doğru düzgün bi yol bul, sonra hobi olarak yine öldürürsün. Merdiven+Şemsiye kombosu nedir ya? Hani ikisinden biri olsa yine bişey demiycem, ama ikisi birlikte olunca komik oldu cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...