lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bi ton monogatari diye anime var kafa kalmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 jizzinmypants.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 nsfw verseydiniz keşke bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 lord_gorthaur said: bi ton monogatari diye anime var kafa kalmadı :S Bakemonogatari Volume 1 (Published November 1, 2006) Bakemonogatari Volume 2 (Published December 1, 2006) Kizumonogatari (Published May 7, 2008) Nisemonogatari Volume 1 (Published September 2, 2008) Nisemonogatari Volume 2 (Published June 10, 2009) Nekomonogatari (Black)(Published July 28, 2010) Nekomonogatari (White)(Published October 29) Kabukimonogatari(Published December 24, 2010) Hanamonogatari (Published March 31, 2011) Otorimonogatari(Published June 30, 2011) Onimonogatari (Published September 28, 2011) Koimonogatari(Published December 22, 2011) Tsukimonogatari (TBA 2012) Owarimonogatari (TBA 2012) Zokuowarimonogatari (TBA 2012) bunlar sadece bu serinin kitapları asdfasd. Baka-tsuki kizumonogatariyi (prequel olan) hepsini çevirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 randomgatari'nin çizimleri ano hana'nın yapımcılarınınki gibi geldi bana. Belki de yanılıyorumdur ama çok benzer sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Bakemonogatariyi tekrar izledim, Nisemonogatariyi daha da sabırsızlıkla bekliyorum. Yalnız bu sezon tavsiye edebileceğiniz güzel bi komikli şakalı eğlenceli anime filan var mı? İzlediklerimin hepsi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Horizon in the Middle of Nowhere gıdım gıdım ilerleyen plot vs ve noluyo lan burda? olayına dayanabiliyosan izle belki güldürür. bunu da izlicem güzelse söylerim.. sırf sıkıntıdan ha, çizimleri göz yormıyan cins gibi gözüküyo diye. aynı sıkıntıda değilsen es geç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Recorder to Randel'i izlerken kahkaha attım. Çok kısa ama çok iyiydi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 LethE said: Horizon in the Middle of Nowhere gıdım gıdım ilerleyen plot vs ve noluyo lan burda? olayına dayanabiliyosan izle belki güldürür. bunu da izlicem güzelse söylerim.. sırf sıkıntıdan ha, çizimleri göz yormıyan cins gibi gözüküyo diye. aynı sıkıntıda değilsen es geç :P Boku Wa Tomodachi yi izledim de geçen sezonundu o, bitti :'( http://www.animeultima.tv/watch/kyoukai-senjou-no-horizon-english-subbed-dubbed-online/ Bu da geçen sezonun ama sanırım devam ediyo (veya bittiyse eğer yazmayı unuttular:P). Ama neyse güzel bişeye benziyo, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 amagami plus iyi başladı tsukasa ile, gene tatminkar gider. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Brave 10 ilginç bir ilk bölüm sundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ShadowFury said: Boku Wa Tomodachi yi izledim de geçen sezonundu o, bitti :'( http://www.animeultima.tv/watch/kyoukai-senjou-no-horizon-english-subbed-dubbed-online/ Bu da geçen sezonun ama sanırım devam ediyo (veya bittiyse eğer yazmayı unuttular:P). Ama neyse güzel bişeye benziyo, sağol. ben bitmemiş seri izlemiyorum pek :P bekle bekle nereye kadar? beelzebub la yaptık bi hata zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Zero No Tsukima da komik başladı. Devam edermiyim bilmiyorum ama çerezlik iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ZnT nin 3 sezonu var bundan önce ehue Direk 4. sezondanmi başladın izlemeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 sanırım... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 LethE said: ShadowFury said: Boku Wa Tomodachi yi izledim de geçen sezonundu o, bitti :'( http://www.animeultima.tv/watch/kyoukai-senjou-no-horizon-english-subbed-dubbed-online/ Bu da geçen sezonun ama sanırım devam ediyo (veya bittiyse eğer yazmayı unuttular:P). Ama neyse güzel bişeye benziyo, sağol. ben bitmemiş seri izlemiyorum pek :P bekle bekle nereye kadar? beelzebub la yaptık bi hata zaten. Ben de tam tersine, bitmiş bi seri bulduğumda izlemeyi bırakamayıp tükettiğimden hemen bitiyo, o yüzden böyle haftalık serileri takip etmeyi daha çok seviyorum. Haftalık serilerde elim mahkum, ard arda izleyip bitiremiyorum işte daha uzun süre dayanıyo. Tabi bunun için de takip edebildiğim kadar animeyi takip edip günlere ayırarak filan izliyorum işte(Zero no Tsukimayı da listeye ekliyim bari:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bu sezon yeni çıkan çoğu animeyi izlicem en azından ilk bölümlerini , yarın yorum yazarım hangi anime nasıl vs die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Defol git anime modluguna ben oynuyorum, bunu alamazsam görsel sanatlar kalacak, orası da gökçenin dominansı. Dont wanna mess with the midget. Şaka bir yana Kaede'yi falan bi taçlandırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 senin mod olman imkansiza yakinsar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 disabled bölümü açalım mod ben olıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 veya feel bölümü de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 NE KADAR JAPONCA BİLİP JAPONYA GÖRMÜŞLÜÜM OLSA DA! kaede kun varken bana düşmez buranın modluğu DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 seni cani fulleyen heal bolumunun modu yapicaz abi, lazimsin bize :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hahaha CANI FULLEYEN HEALLINIZ YOK MU LAN! --raidleader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 11/10 uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, herkese tafsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar