samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 sonmuydu o blüm ? Hani gidiyorlar sonra geliyorlar falan :S mirai nikki saykoya bağladı bu arada. Ummuyordum böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mirai Nikki sarmadı beni. Beelzebub bitti bu arada. Manga devam ediyor, oraya geçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mirai Nikki de bayağı iyiydi. Özellikle Yuno mükemmel. Beelzebub un sonunu açık bırakmak için öyle yaptılar gibi geldi, belki ileride tekrar devam eder filan diye. Mangası ne durumda? Animenin devam etmesi gibi bir ihtimal var mı? Animenin sonu mangada varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 mirai nikki en az another kadar kötü yunonun mp5 alıp böyle polislere sıktığı polislerin de durup izlediği bir sahne var ki aman aman mangası daha leş. orda da bir time-space continuumunu kıran yumruk var ki simon oturur ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Yok abi. Şu yeni okula girdikleri yerde kopuyor mangadan. Oku ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mirai Nikki bence bayağı güzel. Özellikle şu son sezonda sevdiğim aksiyon animesi yoktu, Mirai Nikki o açıdan öne çıkan yapımlardan bence. Mükemmel değil, çok aptal sahneleri var, protagonist en kötü protagonistler listesinde ilk sıraya oynuyo. Ama yine de hikayesi güzel, sürükleyici, aksiyonu yerinde yapmışlar, twistleri başarılı filan o yüzden bayağı seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 aquarion yardırıyor... süper kıvama geldi seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 mirai nikki mangasini okuudum da hakkaten nasil bir uzay zaman irzina gecistir o en son bolumu izlemedim daha, burada mi ayriliyor ? yoksa asagi yukari ayni gitti hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 kötü olması eğlenceli olmaması anlamına gelmiyor tabi çocuk gibi eğlenerek gc izlediğim için iyi biliyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 chihayafuru, bakuman, gintama finallerini arka arkaya izledim, bir melankolik oldum. :( sonra bir de amagami, persona 4, last exile fam finalleri var bu hafta, şu son sonbahar-kış sezonu kadar iyi geçen sezon bayağıdır olmamıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar