Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Kış

walkie

Öne çıkan mesajlar

BRS 8 Final

Çok klasik bitti, resmen sıkılarak izledim son bölümü
yani çok sıradan bi sonuca bağlayıp bitirdiler hiç twist hiç bişey olmadı konuda. başlarda böle işin rengi falan değişiodu. bi madoka havası seziodun falan. Gittikçe kayboldu o
gerçek hayat muhabbetleri daha ii, o dier dünyada böle duygusala bağlayıp yok ben kimseyi kırmam yok ben seni kırarım, yok beni kırma, ben seni sevdim, sen de beni sev, yok arkadaşlık dostluk hep beraber elele falan çok baydı. Combat desen bi yerden sonra kayalar şekil değiştirsin bilmemne falan o görseller de baydı.

O yüzden pek memnun kalmadım

başlarda insanlara tavsiye ediodum da ilk 4-5 bölüme kadar, Şu an mesela kimseye, abi BRS yi izle demem herhalde

hehe
Sosyal ağlarda paylaş

another...

abi ben mi birşeyler atladım anlamadım. lan her sene bissürü ölüm yaşanıyor bu sınıfta ve sınıfla ilgisi olan kişiler arasında. nasıl yetkililer birşey yapmıyor? niye gazetelerde çıkmıyor? niye haberlerde verilmiyor? niye okul yönetimi sınıfı korumaya devam ediyor? niye veliler çocuklarını göndermeye devam ediyor? birşeyler çok ters abi bu animede. ya da ben başta birşeyler kaçırdım, tüm terslik bende mi?

zaten calamity yi kendileri için durdurdular, son veremediler de. hiçbir gelişme olmadı animede. bi de utanmadan soruyor niye daha önceden söylemediğini ölünün kim olduğunu mei ye. lan belli değil mi işte, bu kadar ölümü engellerse anime, zerre insanlara güzelmiş ilüzyonu yaşatamazdı. hayır salsalar, son vermeye çalışmasalar, yine bu kadar ölü olurdu.

kötü mötü, izletti kendisini. o yönden hakkını yememeliyim. hiç değilse, gc den daha şevkle izledim; hem daha az bölüm, hem de mystery.
Sosyal ağlarda paylaş

olayin aslini dışarı sızdırmamaya calisiyorlar gibime geldi ilk bolumdeki tavirlarina bakilacak olursa, zira birkac bolum sonra ufaktan sivismaya calisanlar olmuyor degildi

another final

sakakibaraya teyzeni oldur diyemezdi ama bastan, desem inanır mıydın yaptı zaten

yeterince guvenini kazandıktan sonra anca iste

tahmi ettiğim kişi çıktı, flashbackler falan hep acaba ? dediğim sahnelerdeydi de

another final

reikonun sınıfla nasıl bir bağı var diyordum zira iş başka ev başka dediği sahneyi gerçekten hatırlamıyorum, bambaska alakasız iki kisi olarak aklımca hoca ve reiko

simdi 12 bolum tarayamıyorum da, ben mi kaçırdım ?
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar ölüm olurken, sızdıramamaları imkansız abi. 26 yıldır olan bişi. kimse o kadar büyük gerçeği 26 yıl koruyamaz. 2. sene olsa tamamdı da, böyle çok saçma. deseler ki, devletin diğer dünyayla deneyi ve o deney de devam ediyor, ok derim de...

meiye daha çok güvenebilmesi için bir olay yok ki ortada? bi tek kırmızı saçlı kız -isimlerle aram çok kötü- 1.5 sene önceden bahsediyor da, baba zaten bahsetti, kız da o kadar sormuştu daha önceden geldin mi diye falan. mei bizim çocuğa daha fazla güvenir ancak.

hayır üstüne öldürmesi de garip. daha önceden söylese, araştırırdı hiç değilse. dedesi niye öyle bişi demiş falan diye düşünürdü. papağana bile sorsa biterdi olay ya o derece artık. daha önceden öldüremeyecek kişi, birden çat diye kararını alıp öldürmesine zaten değinmem. farkettiysen, saniyeler içinde gerçeği açığa çıkardı kafasında. hadi anime, zaman kavramı değişik, yarım saat - bi saat. tüm olaylar başlamadan öğrense, daha çok zamanı olurdu yine yapbozun parçalarını bu şekilde oturtması için.

ha bu arada senin sorduğunu da atladığımdan emin oldum bir an diye sormamıştım da, ben de hiç alakalı bir sahne hatırlamıyorum fly. kural 4 ü göstermediler sanırım.

Sosyal ağlarda paylaş

another final

Evet, 4. kuralı göstermediler. Ben 11. bölümde teyzenin öğretmenle aynı olduğundan emin oldum (daha önce kıllanmıştım sadece) sesleri aynı çünkü, 2 keime konuşsa da anlaşılıyor. Bir de gerçek hayatta saçı farklı bağlamak birisinin tanınmaz yapmıyor, o da ayrı bir saçmalık. Yalnız bu MC'ye söylenen birşeyi seyirciye göstermeyerek gizem yaratma o kadar rezil bir yazım yöntemi ki, iğrenç yani. Çok dandik gerçekten.

Onun dışında teyzenin katilini çok fazla MC'ye benzetmişler, acaba sadece animede mi öyle yoksa novelinde de mi öyle tasvir ediliyor? Belki bu olay teyzenin katli ile başladı, MC delirdi bu lanetin etkisiyle? Ben bir ara lanetin ele geçirmesiye kafayı sıyırıp kazmayı Mei'ye vurabileceğini bile düşündüm açıkçası.

Bir de öğretmenler odasında bir masa eksik idiyse bunu o hocalar nasıl fark edemedi, orda sınıf öğretmeni kafayı yedi, öğrencisi kadar beyni olsa bulurdu.

Tabii Dei'nin dediği bilmem kaç yıllık random katliamların kimseye duyrulmaması, kimsenin bunu öğrenmemesi, milletin çocuğunu hala o okula göndermesi, o köyde oturması vb. çoooo.....oo(n tane)ook saçma bir nokta da mevcut.

Ayrıca pek çok plot pointi açıklamadan "MC'ler bir şekilde g.tü kurtardı siz bakın keyfinize abi" şeklinde bitmesi de ayrı bir fail olmuş. Ölenlerin nerdeyse hepsi NPC, Akazawa hariç.

Neyse sonuçta asansör, şemsiye falan derken izlettirdi kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

oteki turlu konu cikmaz fdsf
lanet baslayali bir iki bilemedin uc yıl sonrasını isleseler daha tutarlı olurdu tabi

another final
meinin guveni de ayrı konu da protagonistin yerine koyunca kendimi mei haklı

creepy bir kiz gelip teyzeni oldurmeliyiz bunu bir dusun istersen ;) yapsa arastirmak falan gelmez aklıma hani, manyak karı der geçerim, anca hafiften love interest olup olaylar ciddilesince dusunurum

geriye kalanlar içinse isimlerin silinmesidir kimsenin olayları hatırlamamasıdır komple bir buyu hakim oluyor diyip geçilebilir, reikonun ogretmen olusu olayını da dorduncu duvar geyiğine izleyici de farkında değildi..... moduna baglayabiliriz

masa falan apayrı hikayeler de ben halen mcnin babasıdır akazawadır bunların sen daha once buraya gelmistin temalı konusmalarına direkt aciklama bulamadım

bu sezon niye cok buruk gecti ya :/
Sosyal ağlarda paylaş

Gerge

Bir hayalet bir sınıfa dadanmış. Her sene o sınıfı check edip eğer fazladan birileri varsa sınıf mevcudunda slaughter yapıyor. :D

Her sene başka bir şekilde, başka bir kimlikle görünebilen bir meret. Bahsi geçen öğrenciler de bundan kurtulmaya çalışıyorlar fazladan öğrencileri görmezden gelerek falan. İşe de yaramış bu metod ve uygulanmış. Ancak şimdi hayalet bir bug bulmuş ve hell yea slaughter modunda takılıyor. Daha fazlası spoiler'a girer kendin izle.

Sosyal ağlarda paylaş

beach episode du sanırım 7 veya 8 :

another ozet

karpuzlu beach episode un sonunda yine birileri ölüyor suya kaçan topu alıcam derken jetskinin altında kalarak

sonra o da ne twist oluyor
şehir dışında değiller miydi derken meğersem onun ölüm sebebi çoktan gerçekleşmiş zira sabah evinde kafayı vurmuş merdivendne düşerken, jetskiye gelene kadar ölmüş

o sırada yine birileri ölüyor (arada kardeşine buldozer giren, ailesiyle şarampolden yuvarlanan falan var) derken karpuzlu bölümde ben laneti engellemiştim diyen eski okul elemanının bıraktığı teybi buluyorlar bu sırada kasedi aramaya giden dort kisilik esas gruptan (mc,mei,sarisin sportif eleman,mc ile daha yakin olan kumral eleman) kimse ölmüyor

kasedi dinliyorlar, anotherı bulup öldürürseniz lanet kalkar, kimse de anotherı hatırlamaz zira ben bizzat öldürdüğüm için hatırlıyorum ama unutuyorum hafiften diyor. kasette anotherın ismi de okul listesi gibi modifiye olmuş, cızırtı çıkıyor her ismini andığında, mystery oh my god

tapınak ziyareti için geziye gidiyorlar, fakat kumral eleman akazawaya ve yancilarina (kizilli tsunderemsi olan) sizdiriyor bu bilgiyi bilmemneler oluyor derken :

meinin sahte gozunun olum aurasini gordugunu, hastalanan olume yaklasanlarda boyle ilginc bir aura farkettigini lakin olenlerde direk olu bu diyecek kadar guclu bisey oldugunu, anotherin belirdigi fotograflarda da bunu farkettigini ogreniyoruz
sportif eleman baskasini camdan asagi atiyor ama eleman olmuyor
akazawanin kankasi kahve sacli kiz meiyi oldurmeye calisiyor, savusturulduktan sonra teypteki bilgiyi tum ogrencilere yayip meiyi olduruyoruz beyler diye anons geciyor

balkondan asagi itilen eleman zaten milleti oldurmeye basliyor demek ki olay bu diye
kardesine buldozer giren basta olmak uzere herkes meiye dadanıyor
kaldiklari koskun sahipleri de ayni sekilde

burada genelde final destinationa kacan absurtlukte olumler oluyor falan fesmekan

mei bu isi ben bitiririm yapiyor, o sirada akazawaya falan da mefta, gri sacli hoca ile birkac ogrenci kurtuluyor onun disinda mei protagonist vb birkac eleman kaliyor sadece

mei anotheri oldurecekken o da ne

papaganinin WHY REI WHY serzenislerinin ne anlama geldigini anlarken, mei aa dur simdi hatirladim 6 ay once reikoyu biri bicaklayarak olduruyor diyor, hadi buraya kadar ok zira lanetin yan etkisi kimse anımsamıyor anothera dair bisey

lakin protag reikonun okuldaki mikami hoca oldugunu hatirliyor, evdeyken sacini baglayarak disguise oldugunu goruyoruz, bu noktada monitore kafa atmak serbest

reikoyu olduruyor protagonist, ama lanet devam ediyor tabi ki
bizimkiler de cdye yeni kayit cekip eski elemanin yaptigi gibi sakliyorlar bir yere sonra hadi eyvallah diyip yasamlarina donuyorlar

son

tldr : olmayan flashback sahnesi ile baglamaya calistilar, cok ayip oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...