Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bende komşu fırından acaip acaip ekmekler alıp yiyorum bayadır. düz ekmek yemem için fırından cıkalı 5 dakka olmamış olcak.karnım aç ve tulum peynirim tereyağım olucak öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Havuç ve patates karbonidrat deposu o yüzden yenmesi diyetlerde genelde yasak. Daha doğrusu toprak altında yetişen çoğu ürün diyetle örtüşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 said: Zaman Gazetesi'nden Ercan Baysal'ın haberine göre Burdan itibaren okumayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aynen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 nomsaR said: ben mükemmel fitlikteyim ama beyaz ekmek harici ekmek yemiyorum kesinlikle. yalan söylemiyim alaşehir ekmeği, şirince ekmeği, bodrum bazlama falan da yiyorum. 2 3 sene önce fırıncılar odası başkanı ekmeğe katkı koyuyoruz bizi denetleyin diye tv de resmen yalvarmıştı, beyaz ekmekte bayagı bayagı katkı var. Uygulamaya geçerler ise direkt kepek yapsalar güzel olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 isteyen kepeğe de katkı koyar en güzeli soba ekmeği . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Absolut said: Havuç ve patates karbonidrat deposu o yüzden yenmesi diyetlerde genelde yasak. Daha doğrusu toprak altında yetişen çoğu ürün diyetle örtüşmüyor. abow halbusi havuca abanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Beyaz ekmek için standart gelmesi gereksiz olmuş. 2012 oldu yıl,beyaz ekmek çogomik artık. Kepekli ve tahıllı ekmeklerin fiyatları da abartı değilken hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ne diyosunuz siz ya. bizim kışlada elle parçalanmış ekmek dağıtılıyor adamların tartıştığı konuya bak bühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 beyaz ekmekteki kepeği artturup, "israfı azaltmak" için ekmeğin gramajını düşürmek yerine beyaz olmayan ekmeklerin fiyatlarını düşürsünler önce. şunu anlamıyorum ben, beyaz unu üretmek zaten diğerlerine göre daha zor. ama en ucuz ekmek de beyaz ekmek. şunu duymuştum, eskiden türkiye'de esmer ekmek çok daha ucuzmuş. 90'larda ise esmer ekmekler "sosyetenin yediği diyet ekmekleri" halini aldı. öküz gibi pahalıydılar çünkü. ekmek yemek kilo aldırmaz. (tutup da bir somun ekmek yemeyi kastetmiyorum elbette). diyetlerde ekmeği kesmekten bahsederler ama daha önemlisi beyaz ekmekten uzak durmaktan bahsederler. hareketsizlik daha önemli bir faktör. insanlar alışveriş merkezlerine, evlerine ve işyerlerine hapis hayatı yaşıyorlar. 5 şeritli araba yolları yerine 2 şeritlik kaldırımlar, 1 şeritlik bisiklet yolları yapmak, insanları yürümeye, gezmeye, harekete teşvik etmek. alışveriş merkezleri yerine istiklal caddesi gibi boylu boyunca uzanan gezi yolları yapmak. bu tip şeyler çok daha önemli etkenler. bir insan dışarda yemek istediği zaman ne yiyebilir ki önce onu düşünmek lazım. gidip bir lokantada et istediğin zaman 25 liraya avuç kadar et getiriyorlar. öte yandan pizza hut'tan büyük pizza isteyince bir tane de yanında gönderiyorlar, 25 milyona 3-4 kişinin karnı doyuyor, ama tabii sadece hamur yemiş oluyorsun. halkta da var bu. gidiyor halk ekmek kuyruğuna giriyor her gün, 3 ekmek alıyor. gramajını düşürürsen bu sefer 5 alcak. karnı onla doyuyor çünkü. et pahalı, doyurmuyor. öte yandan şöyle bir uygulama gelirse sevinirim. fast food lokantalarında menü sistemini değiştircekler. mesela hamburger yanına su+meyve alırsan 0.5 lira farkı olacak. ayran+salata alırsan 1 lira farkı olacak. eğer klasik menü farkı istiyorsan 4 lira farkedecek. bazı ülkelerde var buna benzer uygulamalar, bizde var mı, yapılıyor mu bilmiyorum. bi de her ürün alışında "dondurma ister misiniz, büyük boy ister misiniz, yanında soğan halkası ister misiniz" gibi müşterileri sıkıştırmak da kaldırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 goldbären said: ne diyosunuz siz ya. bizim kışlada elle parçalanmış ekmek dağıtılıyor adamların tartıştığı konuya bak bühühü Olm sen torpilli misin. Ne ayak lan bu kadar online oluyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yemin töreninden sonra evci izninie çıktık hacı. torpilim olsa hatayda maraşta işim ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ekmek nickli üye vardı o noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 dogum gunun kutlu olsun Ekmek'cim, umarim hersey diledigince olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 goldbären said: yemin töreninden sonra evci izninie çıktık hacı. torpilim olsa hatayda maraşta işim ne. oo antakyaysa çok pis torpilin var da bize söylemiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 goldbären said: yemin töreninden sonra evci izninie çıktık hacı. torpilim olsa hatayda maraşta işim ne. Olm sen geçen gün gitmedin mi Sende kesin torpil var yea O diil de king chicken menulerden sonra kurtlu mercimek+bulgur pilavı ne koyar sana şimdi haa. arfgsdghsdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 wastyrx said: Onlara mı kalmış benim obezitem yea, lan her şeylerimize karışıyorlar laba gidip yabacam en sonunda bombayı görecekler >.< alalım arkadaşı içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 SeaGle said: O diil de king chicken menulerden sonra kurtlu mercimek+bulgur pilavı ne koyar sana şimdi haa. arfgsdghsdfgs abi ne yemek çıksa yedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 mulgear6 said: wastyrx said: Onlara mı kalmış benim obezitem yea, lan her şeylerimize karışıyorlar laba gidip yabacam en sonunda bombayı görecekler >.< alalım arkadaşı içeri dışarı alın beni ya içersi baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aquila said: dogum gunun kutlu olsun Ekmek'cim, umarim hersey diledigince olur. auhsudhuashdua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar