Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ben de dun sinemaya giderken cok ac oldugumu hissettim. universite 2den bisey alip yolda yiye yiye giderim dedim. Malum cok vaktim yoktu, hatta hic vaktim yoktu gibi bisey. Girdim iceri, baktim pogaca veren kiz baska musteriyle ilgileniyo, aldim kagidi tezgahin ordan, icine bi tane kir pidesi sardim. tam o sirada kiz isini bitirdi, gorevini bilen defans oyuncusu puyol gibi ters ters bakip 'ben verseydiiam' dedi. kasanin ordan 'ne diyor lan bu liseli' bakisi attim bisey demeden, kizin yanindaki diger tezgahtar teyze katila katila guldu. bence kiz benden ozur dilemeli. sonucta sinemaya gec kalabilirdim. bu arada 6 ayda bir elbise bagisliyorum. bi de sokak hayvanlari icin bazen uzuldugum oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ama şöyle düşün, kızın patronu senin aldığını görünce sağlam bir fırça kayabilir kıza. müşteriye nasıl izin veriyorsun zart zurt tarzında. kız da bundan bunalmıştır. sen de iyi bir yönde yaklaşmışsın ama bu yönünü de düşünmek lazm tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 AIDS lisi var hepatitlisi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 temasla geçmiyor onlar pogacayı sevişerek almadıysa başka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 O anda ya az önce için kusura bakma galiba seni terslemiş gibi oldum kafamda başka birşey vardı deseydin.Çekindin mi.Çekinme. Ben bu gönül alma işlerini iyi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 her zaman parasını verdiğim bişey için hizmetini alırım. asla üzülmem. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Theridone said: bi de sokak hayvanlari icin bazen uzuldugum oluyo. asşdlasşdmşasmşdasmşldmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 jaffa said: AIDS lisi var hepatitlisi var... aaa ben , lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 copry said: jaffa said: AIDS lisi var hepatitlisi var... aaa ben , lol hepatitli olan mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Aman da aman espiri de yaparmış ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 6 sayfa okudum ama hala konunun 3 ayda 1 kan vermekle olan ilgisini çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Ya lavabo niye yokmuş? Ne açıkladı kız, çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 konu uplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 garsonlara mı kan veriyormuş onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yav said: adamın derdi yok ya -.-' http://habs.theoffside.com/files/2008/10/derdiyok-smirk102508.jpg cok iyi topcudur bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ne manyak topic lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 jaffa said: kıza sor bir daha gittiğinde ' lavabo neden yok?' diye kız rahat rahat döksün içini. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cleglaw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 jaffa said: kıza sor bir daha gittiğinde ' lavabo neden yok?' diye kız rahat rahat döksün içini. lan of çok güzel cevap yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konu uplaninca, kizla evlendik haberi bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar