draedan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 neyse ogrendim ki sadece turk milleti degilmis son ana kadar, son saniyeye kadar isini yapmayan :D evet, 2 gun once yapanlar rahatca oyunda, bu olayin bir guzel sonucuda siralarin bugun icin az olacagidir :D
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 knox said: Red said: shopto.net paypalla da alabilirsiniz.fiyat uygun abi gamecardda alsak şuan site açılmıyor.ve muhtemelen bugun girilmez o siteye kargo parasıda kitliyorlar sanal olarak alabiliyorsun beinm bildiğim ? kartı gönderirlerse kitlerler tabi
knox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 valla ona özel bir seçenek var mı bulamadım ben,ps3 oyun harici birsey almadım ki ben burdan
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 7 pound kitliyorlar vay anasını trden almak daha mantıklı.psn cardları sanal gönderiolar bunu göndermiyorlar dmeek
eski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 odeme sayfası ıcın mı sıra bekletıo lan.maşallahh bilizin hakkını vermek lazım o zaman
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 dreagloth said: 2 gün kar edicez diye son günü beklediniz, son gün gelince, açılmıyor yeaaa. (tu) (:P)
lurthz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 simdi girdigim key ile 29 gün oyun süren vardiyo client ı calıstıyorum subcribe etmemıssın etmeden gidemessin diyo ne yani 1 aylık daha paramı ödicez simdi ??
knox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Red said: 7 pound kitliyorlar vay anasını trden almak daha mantıklı.psn cardları sanal gönderiolar bunu göndermiyorlar dmeek mail attım,insta gönderiyormusunuz+kargo ücretini ne ayak diye bakalım
sardius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ya bu nedir giriyorum bilgileri en son step de general error veriyor??? ne paypalla oldu ne de baska bişi ile. site ilk geldiginde sansa bi girdim simdi girilmiyo yine hay baslicam yaw...
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paypal la benim arkadaş halletti ama gel görki waiting room da çay içiyoz şuanda .. :)
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 paypal ile ilgili bir soru sorayım. 1. soru: türkiye paypaldan mı açtınız hesabınızı? 2. soru: ileride amazon gibi siteleren alışveriş yaparken billing adresi direk paypalda yazandan mı alıyorlar? yoksa normal alışveriş yaparken ki gibi billing adres de dolduruyor musun?
lurthz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bende demliyim bari : ) 4 cü bulursanız bi el döneriz :)
sardius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 paypalla nasıl halletiniz reyna? orda paypal bilgisi istiyo mail adres falan nasıl cekecekler o sekilde anlamadım. baska yerde paypalla odeme yaparken seni otomatikman paypal sitesine yoluyor ve rdan odeme yapıyosun bunda göremedim öle bişi. girdim ama son stepde bi error verdi sorada giremedim bi daha.
hainbekir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Abi zaten onaylattık gerçek kodla ne bu şimdi Hata bizde olsa site yığılmadan kitlenmezdi. dersin oraya ödeme planı yappassan oynayamassın diye. Millette günü bitmeden bi şekilde yapardı. Hem ödem planı seçsen ne seçmesen ne abi para yatırmadıysan zaten giremessin amaç ne yani sanki Planı kapatmak çok zor olacakmış gibi. O değil bunu unutmayın kredi kartınızzı doldurmayın eğer ödeme almassa hemen yok hack hile falan filan diye hesabı blocklarlar bu kalabalıkdada Cus supportla uşraş dur 1 haftada açarsan iyi zaten tr kartları kabul olmuyormuş kontor gibi süre satın alcaz artık şaka gibi EA danda fazlası beklenmezdi. Milletten 1-2 fazladan para daha çekeyim derdinde
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Star Wars: The Old Republic The SWTOR website login page is currently offline while we work to resolve key redemption and subscription issues. We're working to resolve this as quickly as possible and appreciate your patience.
lurthz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hainbekir said: Abi zaten onaylattık gerçek kodla ne bu şimdi Hata bizde olsa site yığılmadan kitlenmezdi. dersin oraya ödeme planı yappassan oynayamassın diye. Millette günü bitmeden bi şekilde yapardı. Hem ödem planı seçsen ne seçmesen ne abi para yatırmadıysan zaten giremessin amaç ne yani sanki Planı kapatmak çok zor olacakmış gibi. O değil bunu unutmayın kredi kartınızzı doldurmayın eğer ödeme almassa hemen yok hack hile falan filan diye hesabı blocklarlar bu kalabalıkdada Cus supportla uşraş dur 1 haftada açarsan iyi zaten tr kartları kabul olmuyormuş kontor gibi süre satın alcaz artık şaka gibi EA danda fazlası beklenmezdi. Milletten 1-2 fazladan para daha çekeyim derdinde itafen, dragon age 2 den sonra swkotor fiyaskosuyla la karsimizda ea bir iki caracter story line yapıp bırakıcam en azında diablo 3 gelene kadar oyalasın beni.
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 iyi akşam sıra olmaz (Seru has earned 100 dark points)
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bu arada bayadır belliydi kart girilmeden oynanmayacağı kodu redeem ettiğinizde de altta yazıyordu.
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Oyunu redeem ettiğiniz sayfada 6-7 adımlık bir liste vardı ve bu listeyi tamamlamazsanız oyunu oynayamazsınız diye yazıyordu. Adımlardan birisi de subscription belirlemeydi. Ayrıca benim oynadığım tüm MMO'larda ilk ay oyun içinde gelmesine rağmen ilk açılışta active subs ayarlamak zorunda idim, Anarchy Online, Aion, Age of Conan, vs. Bu olaylara insanlar niye bu kadar şaşırdı, o garip geldi bana.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bloklananlar ve işe yarayanlar bankalarını da yazsalar ya. garanti sanal kart deneyen var mı mesela?
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 valla hsbc ve finansbank denedim ben 2 gün önce hiçbirini kabul etmedi yine kabul etceğini sanmıyorum :)
Lethbrika Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bencede.Direk fail ilan ettiler.Diğer birçok p2p oyunda bu uygulama var zaten ki kaç gün önceden orda belliydi subscription zorunluluğu... Ben ziraat maximumla yaptım aylık planı hiçbir hatayla karşılaşmadan.
Öne çıkan mesajlar