kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bingildak said: daraltma nasıl yapıyorlar lan ben baya anlamıyorum bu işleri çok garip geliyor asdasd gelinlik diktirirken diktirseymiş keşke ekstra masrafa girmiş Daraltma cok ciddi bir ameliyat Öyle zar hilesi gibi değil. Daraltma bölgenin Çevresindeki kaslara müdahale gerektiren uzun bir ameliyat. Ayrıca 40+. 50+ sonrası ABD de sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 said: Denedim. Evet mide kaldırıyor biraz ama mide kaldırması saçma normalde. Zira sperm idrar gibi bişi değil ve içindeki mineraller bakımından oldukça sağlıklı, sudan bile daha sağlıklı. yahu çocuk oluyor ondan :) Bu düşünceyle ben o sıvıdan huylanmadım sadece kokusu rahatsız edici. Ve ilk bir dakikadan sonra o kokuda geçeceği için, ilk dakika burundan nefes almamak çözüm olabiliyor. Bir kere denemiştim, yüzümde bariz bir fark yarattı. Erkek arkadaşım ise, sıvıyı prezervatifin içerisinden almış olduğum için bu maskeyi yaptığımı bilmiyordu ona rağmen yüzüme baktığında söylediği ilk kelime "git gide güzelleşiyorsun sen, cildin çok güzelleşti" dedi.Bende çocuklarını kullandığımı itiraf ettim :KK70: İkimizde yüzdeki düzelmeyi, düzenli cinsel hayata veya kullandığım kreme bağlı olduğu mantığımıza yatmıştı, bir süre geçti, cildim biraz bozulmaya başladı ve dün tekrar deneyelim dedik, açıkçası cildeki bu düzelmenin sebebi gerçekten sperm mi merak ediyorduk. Ben erkek arkadaşımın yanında yüzümde spermle dolaşmaktan çekindiğimden o ısrar etti ve bu defa sıvıyı ilk 5 saniyede, spermler daha ölmeden yüzüme sürdüm ve bu kez canlı oldukları için daha etkili oldular. Sabah gün ışığında baktığımda yüzümde duruluk vardı :) lekelerimde azalma gördüm ve cildim daha canlı duruyordu. Ayrıca aknelerimde de azalma var. İkimizde tek seferde bu kadar etkili olduğu için bu sonuca çok şaşkınız ve bu tedaviyi sürdürmeyi planlıyoruz. Araştırdığım kadarıyla, spermin içerisinde ki sperdimin, her hücrenin ihtiyacı olan bir madde ve yaşlandıkça insanın hücrelerinin içerisindeki sperdiminde azalma oluyor. Bu yüzden cilde spermi sürdüğünüzde, içerisindeki sperdimin hücrelere karışıyor ve hücrelerin gençleşmesini sağlıyor. ayrıca diğer sperm kuruduğunda cildi gerdiği için ek bir koruma sağlıyor. Öyle böyle germiyor. Güzel trollemiş aferin , Bukkake lobisinin işi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 offf çok iyi asdasdsadsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 organik maddeyi vücudun herhangi bir yerinde kurutmak mantar yapar, yüzlerine bunu sürmeleri gayet tehlikeli aslında sebamed insanların neyine yetmiyor anlamıyorum, düzenli kullanınca yüzde sivilce, akne hiçbir şey bırakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 kızlık zarı diktirmeyle ilgili kısım korkunç onu diken doktor aseksüel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 nip/tuck'ın bir bölümünde vardı bu. kadının biri çocuklarının spermlerini her gece alıp yüzüne sürüyordu genç kalıyordu yüzü güya. oradan uyduruyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 said: canım ben 1200(fleb yöntemiyle yaptı) verdim muayene parasıda içinde bukadar param vardı anlattım durumu oda sağolsun anlayışla karşıladı ...şunuda söyliyim çok uğraştı yaptığı herşeyi tek tek anlattı bana ameliyat esnasında konuşarak ameliyat oldum resmen vajinanın içini daraltmıyo çoğu doktor sadece yeniden kızlık zarı yapıoo ama benimki vajinanın içinide tekrar eski haline döndürdü daraltabildiğim kadar daralttım dedi... kadın hem diktirmiş, hem daralttırmış.nasıl bir geçmişi varsa, yazık kocaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bi de acaba bunlar troll olabilir mi? aynı kişi farklı hesaplarla yazıyor olabilir mi hepsini? "canım diktirip evlendikten sonra sonucu bize de söyle ^^" mesajları gerçekse felaket bir durum var ortada ama istemsiz gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 öyle kocaya öyle kadın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 abi troll degil ya galiba, geçen okuldan bir kızla konuşuyordum vermediği adam yok ben dahil. aşık olduğu çocuğa bakireyim diye sıkmış dedim "ee ne diyeceksin bisiklete binerken mi oldu ?" falan derken konu diktirme meselesine geldi ve bayaa diktiren de varmış çevresinde. çok rezil bi durum ya ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Kuafor bi cocukla tanistim gecenlerde. Tunelin ucu bombok bi yere cikiyo beyler hic tavsiye etmiyorum. Yumacaksiniz gozunuzu yaradana siginacaksiniz baska careniz yok, caremiz yok daha dogrusu, duble yolda facali sahinden makas yemis hatun size asfalti ilk sen dokuyorsun der, hicbir sey de diyemezsiniz alimallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 zarf atan da çok. Doktorların asistanları hesap açıp hikaye uyduruyo, sonra oradan 1-2 kişi çıkıp soruyo işte nerde yaptırdın diye bu da reklam yapıyor bir ölçüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Cuce said: Ha? Yalan diyorum, bazi kadinlarin gotunde yuva yapmis resmen abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuya mesaj atanları yarısı banlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 daraltma icin parami veriolarmis bide ekstradan asdfasdf, taylanddan amerikali arkadaslara soyliyim cok bawwww yapiolar omrumuz boyunca dar olucaz diye :D sevinsinler yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Bunların birde çocuğu başkasından yapıp , senin çocuğun diye büyüttürenleri var ki eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Kendileri evlenene kadar yemedikleri nane kalmayıp, evlendikleri kadınların ille de bakire olmasını bekleyen irkek merkezli kültürü sorgulamak lazım. Normal kadınların böyle diktirme yoluna gitmesi, yadırgamadım. #feministsunite#Iaintneednoman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 bu daraltma olayını neden yapıyorlar peki. yani doğuştan yapısal olarak aksi bir durum oluyor da gerek mi duyuyorlar yoksa deneyim sonucu gelinen noktadan geri dönüş istedikleri için mi. konuşarak ameliyat yaptı nedir off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Bıngılcım lise 1 seviyesi soru sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Lise 1 de ben dragonlance odaklandım ya. Bu konulardan geri kaldim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 genetik o biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 kas sonuçta yaşlandıkça illa o da esnekliği kaybediyordur ama çok seviştim o yüzden hangar gibi oldu diyen var mıdır, sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 bingildak said: bu daraltma olayını neden yapıyorlar peki. yani doğuştan yapısal olarak aksi bir durum oluyor da gerek mi duyuyorlar yoksa deneyim sonucu gelinen noktadan geri dönüş istedikleri için mi. konuşarak ameliyat yaptı nedir off. http://www.jinekolognet.com/kegel-egzersizleri.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 bingildak said: gelinlik diktirirken diktirseymiş keşke ekstra masrafa girmiş http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/1410086854070_zps366b82f8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar