Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlarkulubu strikes again

Iggy

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

daraltma nasıl yapıyorlar lan ben baya anlamıyorum bu işleri

çok garip geliyor asdasd

gelinlik diktirirken diktirseymiş keşke ekstra masrafa girmiş

Daraltma cok ciddi bir ameliyat
Öyle zar hilesi gibi değil.

Daraltma bölgenin Çevresindeki kaslara müdahale gerektiren uzun bir ameliyat.
Ayrıca 40+. 50+ sonrası ABD de sık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Denedim. Evet mide kaldırıyor biraz ama mide kaldırması saçma normalde. Zira sperm idrar gibi bişi değil ve içindeki mineraller bakımından oldukça sağlıklı, sudan bile daha sağlıklı. yahu çocuk oluyor ondan :) Bu düşünceyle ben o sıvıdan huylanmadım sadece kokusu rahatsız edici. Ve ilk bir dakikadan sonra o kokuda geçeceği için, ilk dakika burundan nefes almamak çözüm olabiliyor. Bir kere denemiştim, yüzümde bariz bir fark yarattı. Erkek arkadaşım ise, sıvıyı prezervatifin içerisinden almış olduğum için bu maskeyi yaptığımı bilmiyordu ona rağmen yüzüme baktığında söylediği ilk kelime "git gide güzelleşiyorsun sen, cildin çok güzelleşti" dedi.Bende çocuklarını kullandığımı itiraf ettim :KK70: İkimizde yüzdeki düzelmeyi, düzenli cinsel hayata veya kullandığım kreme bağlı olduğu mantığımıza yatmıştı, bir süre geçti, cildim biraz bozulmaya başladı ve dün tekrar deneyelim dedik, açıkçası cildeki bu düzelmenin sebebi gerçekten sperm mi merak ediyorduk. Ben erkek arkadaşımın yanında yüzümde spermle dolaşmaktan çekindiğimden o ısrar etti ve bu defa sıvıyı ilk 5 saniyede, spermler daha ölmeden yüzüme sürdüm ve bu kez canlı oldukları için daha etkili oldular. Sabah gün ışığında baktığımda yüzümde duruluk vardı :) lekelerimde azalma gördüm ve cildim daha canlı duruyordu. Ayrıca aknelerimde de azalma var. İkimizde tek seferde bu kadar etkili olduğu için bu sonuca çok şaşkınız ve bu tedaviyi sürdürmeyi planlıyoruz.

Araştırdığım kadarıyla, spermin içerisinde ki sperdimin, her hücrenin ihtiyacı olan bir madde ve yaşlandıkça insanın hücrelerinin içerisindeki sperdiminde azalma oluyor. Bu yüzden cilde spermi sürdüğünüzde, içerisindeki sperdimin hücrelere karışıyor ve hücrelerin gençleşmesini sağlıyor. ayrıca diğer sperm kuruduğunda cildi gerdiği için ek bir koruma sağlıyor. Öyle böyle germiyor.

Güzel trollemiş aferin , Bukkake lobisinin işi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
canım ben 1200(fleb yöntemiyle yaptı) verdim muayene parasıda içinde bukadar param vardı anlattım durumu oda sağolsun anlayışla karşıladı ...şunuda söyliyim çok uğraştı yaptığı herşeyi tek tek anlattı bana ameliyat esnasında konuşarak ameliyat oldum resmen vajinanın içini daraltmıyo çoğu doktor sadece yeniden kızlık zarı yapıoo ama benimki vajinanın içinide tekrar eski haline döndürdü daraltabildiğim kadar daralttım dedi...

kadın hem diktirmiş, hem daralttırmış.nasıl bir geçmişi varsa, yazık kocaya.
Sosyal ağlarda paylaş

abi troll degil ya galiba, geçen okuldan bir kızla konuşuyordum vermediği adam yok ben dahil. aşık olduğu çocuğa bakireyim diye sıkmış dedim "ee ne diyeceksin bisiklete binerken mi oldu ?" falan derken konu diktirme meselesine geldi ve bayaa diktiren de varmış çevresinde. çok rezil bi durum ya ne bileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...