Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Kaede said: güzel günlerdi gene olsa hayır demem ÇÜNKÜ KIZ ARKADAŞIM VAR HA HA ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Kaede said: 1 sene 2 kişi kaldık => senenin başında OH JİSIZ SENE 2003 AMA BİZ MADAFAKİN KUZEYİN YUMRUĞU GİBİ FİLM İNDİRİYORUZ İZLİYORUZ OH TANRIM AÇ İMDBDEN BAKALIM 8 ALTI KURTARMAZ derken sene sonu NE BOKTAN PİLAV LAN BU ABV Bİ İŞİ DE DOĞRU YAP a döndü 1 sene 3 kişi kaldık biri paso MIA => senenin başında eh bakarız derken senenin sonunda YAŞLI UYUZ BİR ADAM DEĞİLİM BEN LAN SUSUN SALAK VELETLER GÜRÜLTÜ YAPMAYIN ARKADAŞLARINIZI DA ALIN GİDİN BAŞLARIM PARTİNİZE GECE YARISI MOBİLYALAR NİYE YER DEĞİŞTİRİYOR 2 sene 4 kişi kaldık => WHY CAN'T I HOLD ALL THESE LAUGHS NİYE HEPİNİZİN KIZ ARKADAŞI VAR NİYE BİZ BU EVDE 4 KİŞİ KALIRKEN SÜREKLİ 7 KİŞİ BULUNUYOR ALLAH KAHRETMESİN SİZİ YİYİŞİRKEN KAPILARI KAPATIN EMRAH ABV KIZ ARKADAŞINA SÖYLE BANYOYU KULLANDIKTAN SONRA İTFAİYEYİ ÇAĞIRSIN güzel günlerdi gene olsa hayır demem Salih, düşündüğümü mü düşünüyorsun? http://i.imgur.com/s5sgb.jpg Yok şimdi gözden geçirdim de, 2 haftaya FFA döner, hepiniz ölürsünüz beni ER'a gönderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 senko said: sevişirken kapıyı kapatmanız lazım ama niye caiz degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 başkası görür canı çeker... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Benim şerefsiz ev arkadaşım, aylardır su faturasını yatırmıyormuş. Memleketine gittiğinde 2 gün sularımız kesildi bu sebepten. Bu iti bi güzel tartaklayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 memleketten gelmesini bekle sonra tam duşa girip sabunlandığı anda vanadan suyu kes. "lan gerizekalı faturayı yatırmadın mı yoksa sen" diye çemkir, bi de parayı ver hemen yatırayım geleyim diye parayı al git ye. 2 saat dışarda sürttükten sonra da eve gel, vanayı aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 senko said: başkası görür canı çeker... ha lan dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Catzee said: bi kız çağır eve o kız söylesin sen kokuyorsun diye Fi tarihinde bizim yan komsuda olmustu boyle bir olay. Elemanlardan birinin kiz arkadasi gelip, kokan elemani haslamisti bir guzel, "ne bicim adamsin sen, les gibi kokuyorsun, ustelik birde muhendis olacaksin" diye. 3 gunde bir yikanan adam o laftan sonra her gun yikanmaya baslamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 oha mangal gibi yürek varmış kızda gerçi cidden bazen insanların yüzüne vurmayınca anlamıyorlar yurtta kaldığım süre içinde odamdaki iki insana kokuyorsun demiştim, biri ders alıp kokmamaya başlamıştı ama diğeri devam aynen ama olsun lan. bi de kendi üzerimden anlatayım mesela geçen sene uyku düzenim mala bağlamış gene, glee gösterisi vardı okulda sırf arkadaş oynuyo diye gideyim dedim, gösteriden 1 saat önce uyanıp paldır küldür gittim geç kalmayayım diye. oyun (gösteri? ne deniyo lan glee şeysine) başlamadan önce başka bi arkadaşla muhabbet ediyoduk, adam bi anda "abi sen yeni mi uyandın" dedi, dedim evet. belli oluyo ağız kokundan gibi bişeyler dedi, aboo nası utandım lan, gidip ağzımı çalkalamıştım falan hemen. o günden beri uyandıktan sonra dişlerimi fırçalıyorum mesela. yani cidden koku vs gibi şeyler garip işler, gidip söyleyin vurun suratına adam olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 suratına vurmak ne kelime, ağzına yüzüne vuruyorum ben benim ev arkadaşımın, herif sadece kafasını yıkayıp gelip koklatıyo "nası abi temiz miyim" diye. ulan sadece kafanı yıkayıp nası temiz olabilirsin? onun sadce kafası kokuyormuş öyleymiş o. çeşit çeşit insan var emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 off ne leş insanlar varmis bee.ben tek yasamaya devam edim en iyisi.kira bi tarafika kaciyo ama yapacak bise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 stimpak said: memleketten gelmesini bekle sonra tam duşa girip sabunlandığı anda vanadan suyu kes. "lan gerizekalı faturayı yatırmadın mı yoksa sen" diye çemkir, bi de parayı ver hemen yatırayım geleyim diye parayı al git ye. 2 saat dışarda sürttükten sonra da eve gel, vanayı aç. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 throine said: yurtta hangi odaya gittiysem/eve çıktıysam ordaki milleti adam ettim valla. bunda gestapo kılıklı olmam mı etkili oldu yoksa elemanlar mı saftı emin değilim gerçi. hehe yok lan iyi çocuum valla aslında ama ortak yaşamayı bilmeyen, en ufak sorumluluk sahibi olmayan adamları pek sevmem. Şunun formulu ne merak ettim bende takımdan bir arkadaşımla tatile çıktım 2 hafta dayanamadım sonunda adamı dövüp yolladım S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 S-H said: herif bildiğin 10 günde bir duş alıyor ben olsam o herifi döverim. lafın gelişi değil, ciddi ciddi ağız burun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 uzaktan dövmen gerekir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 10 gun dus almamak bir sekilde anlasılabilir ne biliym bunalıma faln girmitir bişeler olmustur faln ama on gunde bir dus almak sonra otobusler neden leş gibi vıyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kuduzdur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 saçlarını yıkıyor işte hava soğuk diye elbiselerini çıkarmaya üşeniyor galiba ilkokul arkadaşı bana öyle dedi.ortaokuldayken de aynısını yapıyomuş. kavga edersem yeni ev,ev arkadaşı vs bulmam lazım hiç uğraşılcak şey değil bu kış + final günlerinde. neyse başka insanların yanında insult yöntemini deniycem utana utana alışır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ahah kokan adam cok ilginçmiş bide farkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 farkında değil galiba,o koku ona normal geliyor olabilir tam emin değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 e sölüyormuş herkez. sınıfta camlar acılıyormuş dumb mı yani adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 adam koku bağımlısı abi. inkar safhasında hala, intervention lazım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Abi öff. Ya ben şanslıydım bu konuda ya da siz çok şanssızsınız. 10 gün banyo yapmayan insan çürür ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Daesu said: e sölüyormuş herkez. sınıfta camlar acılıyormuş dumb mı yani adam herkes söylemiyor bi ben söylüyorum,diğer ev arkadaşları söylemeye çekiniyor. sınıfta camları da açan benim herif dumb değil ya farkında değil ya da vurdumduymaz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 10 gün banyo yapmayıp kokabiliyosanız metabolizmanızda bi sorun olabilir, yediklerinize dikkat edin, doktora bi görünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar