Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı sıkıntısı

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

1 sene 2 kişi kaldık => senenin başında OH JİSIZ SENE 2003 AMA BİZ MADAFAKİN KUZEYİN YUMRUĞU GİBİ FİLM İNDİRİYORUZ İZLİYORUZ OH TANRIM AÇ İMDBDEN BAKALIM 8 ALTI KURTARMAZ derken sene sonu NE BOKTAN PİLAV LAN BU ABV Bİ İŞİ DE DOĞRU YAP a döndü

1 sene 3 kişi kaldık biri paso MIA => senenin başında eh bakarız derken senenin sonunda YAŞLI UYUZ BİR ADAM DEĞİLİM BEN LAN SUSUN SALAK VELETLER GÜRÜLTÜ YAPMAYIN ARKADAŞLARINIZI DA ALIN GİDİN BAŞLARIM PARTİNİZE GECE YARISI MOBİLYALAR NİYE YER DEĞİŞTİRİYOR

2 sene 4 kişi kaldık => WHY CAN'T I HOLD ALL THESE LAUGHS NİYE HEPİNİZİN KIZ ARKADAŞI VAR NİYE BİZ BU EVDE 4 KİŞİ KALIRKEN SÜREKLİ 7 KİŞİ BULUNUYOR ALLAH KAHRETMESİN SİZİ YİYİŞİRKEN KAPILARI KAPATIN EMRAH ABV KIZ ARKADAŞINA SÖYLE BANYOYU KULLANDIKTAN SONRA İTFAİYEYİ ÇAĞIRSIN

güzel günlerdi gene olsa hayır demem

Salih, düşündüğümü mü düşünüyorsun?

http://i.imgur.com/s5sgb.jpg

Yok şimdi gözden geçirdim de, 2 haftaya FFA döner, hepiniz ölürsünüz beni ER'a gönderirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

bi kız çağır eve o kız söylesin sen kokuyorsun diye

Fi tarihinde bizim yan komsuda olmustu boyle bir olay.

Elemanlardan birinin kiz arkadasi gelip, kokan elemani haslamisti bir guzel, "ne bicim adamsin sen, les gibi kokuyorsun, ustelik birde muhendis olacaksin" diye.

3 gunde bir yikanan adam o laftan sonra her gun yikanmaya baslamisti.
Sosyal ağlarda paylaş

oha mangal gibi yürek varmış kızda
gerçi cidden bazen insanların yüzüne vurmayınca anlamıyorlar
yurtta kaldığım süre içinde odamdaki iki insana kokuyorsun demiştim, biri ders alıp kokmamaya başlamıştı ama diğeri devam aynen ama olsun lan.

bi de kendi üzerimden anlatayım mesela
geçen sene uyku düzenim mala bağlamış gene, glee gösterisi vardı okulda sırf arkadaş oynuyo diye gideyim dedim, gösteriden 1 saat önce uyanıp paldır küldür gittim geç kalmayayım diye. oyun (gösteri? ne deniyo lan glee şeysine) başlamadan önce başka bi arkadaşla muhabbet ediyoduk, adam bi anda "abi sen yeni mi uyandın" dedi, dedim evet. belli oluyo ağız kokundan gibi bişeyler dedi, aboo nası utandım lan, gidip ağzımı çalkalamıştım falan hemen. o günden beri uyandıktan sonra dişlerimi fırçalıyorum mesela.

yani cidden koku vs gibi şeyler garip işler, gidip söyleyin vurun suratına adam olsun vs.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

memleketten gelmesini bekle

sonra tam duşa girip sabunlandığı anda vanadan suyu kes. "lan gerizekalı faturayı yatırmadın mı yoksa sen" diye çemkir, bi de parayı ver hemen yatırayım geleyim diye parayı al git ye.

2 saat dışarda sürttükten sonra da eve gel, vanayı aç.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

yurtta hangi odaya gittiysem/eve çıktıysam ordaki milleti adam ettim valla. bunda gestapo kılıklı olmam mı etkili oldu yoksa elemanlar mı saftı emin değilim gerçi.
hehe yok lan iyi çocuum valla aslında ama ortak yaşamayı bilmeyen, en ufak sorumluluk sahibi olmayan adamları pek sevmem.

Şunun formulu ne merak ettim bende takımdan bir arkadaşımla tatile çıktım 2 hafta dayanamadım sonunda adamı dövüp yolladım S:
Sosyal ağlarda paylaş

saçlarını yıkıyor işte hava soğuk diye elbiselerini çıkarmaya üşeniyor galiba ilkokul arkadaşı bana öyle dedi.ortaokuldayken de aynısını yapıyomuş.

kavga edersem yeni ev,ev arkadaşı vs bulmam lazım hiç uğraşılcak şey değil bu kış + final günlerinde.

neyse başka insanların yanında insult yöntemini deniycem utana utana alışır belki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...