Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L | Beşiktaş JK - Karabükspor | Perşembe 20:30

Llama

Öne çıkan mesajlar

iyiki gitmemişim maça futbol özürlüsü ekrem sahada... yahu bu adamın bırak beşiktaşda 11 de sahaya çıkmasını herhangi bir şekilde futbol oynaması bile saçmalık,

yani neden ?? neden ekrem?? bir teknik direktör ekrem i hangi amaçla sahaya sürer, yedekde her hafta gol atan bir pektemek varken üstelik kanatda oynayabiliyorken, bir alves varken , neden ekrem ? ciddi anlamda bu tercihi yapan teknik direktörle oturup tartışmak isterdim bu konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Çok merak ediyorum Werder Bremen'de kaç maçını izledin?

uefa'da çoştuğu sene 12-13 maçını izledim, onun dışında almanya ligini düzenli olarak takip ediyorum özetlerle, bloglarla vs. de olsa,

almeida boş bir adam değil, ultra süper iyi bir adam değil onu da kabul ediyorum lakin şu abarttığınız kadar kötü bir adam değil,

Bu ülkede bir Semih gerçeği de var, kalitesini herşeyini biliyoruz ama ne kadar kötü performans gösteriyor bu sene,

futbolcuların kariyerlerinde inişler çıkışlar olur, kötü dönem yaşayan adamları bir anda silmek yakışık olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

LucifeL said:

Çok merak ediyorum Werder Bremen'de kaç maçını izledin?

uefa'da çoştuğu sene 12-13 maçını izledim, onun dışında almanya ligini düzenli olarak takip ediyorum özetlerle, bloglarla vs. de olsa,

almeida boş bir adam değil, ultra süper iyi bir adam değil onu da kabul ediyorum lakin şu abarttığınız kadar kötü bir adam değil,

Bu ülkede bir Semih gerçeği de var, kalitesini herşeyini biliyoruz ama ne kadar kötü performans gösteriyor bu sene,

futbolcuların kariyerlerinde inişler çıkışlar olur, kötü dönem yaşayan adamları bir anda silmek yakışık olmaz.
Semih de ortalama bir adam 30 dakikalık topçu ki ben Fenerbahçeliyim iyi yedek herif.

Almeida Beşiktaş'a geldiği sezonun başında o düşüşe geçti zaten ve kolay kolay da toparlayamaz.Üzülürüm üzülürüm Mustafa Pektemek'e gerektiği süreyi Almeida ve 8 sezonda 13 gol atan ultra eşşek Edu yüzünden alamıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Olay bizim taraftar profili ile de alakalı aslında bugün hafta içi falan ama Brşiktaşîn stadı full olmalı.

Bende yıldız futbolcu seviyorum özellikle Fernandes gibi adamlara hastayım ama Q7 yok Simao yok taraftar biraz da gelmemezlik edebiliyor bu kötü bir durum.

Ülkede Mustafa Pektemek gibi adamlar varken hemde ağır bir sakatlıktan dönmüş ve hala &70 kapasitede bu kadar iyi oyuncu ike taraftar belki birşey der mantığını ortaya koyup hala birşeyler de ısarar etmek de yanlış.

Sadece Mustafa Pektemek için değil bu konu için örnek amaçlı söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...