tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 LucifeL said: Şu ülkede forvet diyorsanız size 2 adam sayarım,Mustafa Pektemek ve Elmander.Mustafa ve Elmander Almeida'dan da 2 gömlek iyi adamlar. :) evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Burak Yılmaz kaç haftadır gol atamıyordu adama açık ara forvet demişler ahahah ne şampiyonlar liginde golü var ne derbide nasıl büyük golcü bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 edu ekrem wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 iyiki gitmemişim maça futbol özürlüsü ekrem sahada... yahu bu adamın bırak beşiktaşda 11 de sahaya çıkmasını herhangi bir şekilde futbol oynaması bile saçmalık, yani neden ?? neden ekrem?? bir teknik direktör ekrem i hangi amaçla sahaya sürer, yedekde her hafta gol atan bir pektemek varken üstelik kanatda oynayabiliyorken, bir alves varken , neden ekrem ? ciddi anlamda bu tercihi yapan teknik direktörle oturup tartışmak isterdim bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 web tvye girebilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 LucifeL said: Çok merak ediyorum Werder Bremen'de kaç maçını izledin? uefa'da çoştuğu sene 12-13 maçını izledim, onun dışında almanya ligini düzenli olarak takip ediyorum özetlerle, bloglarla vs. de olsa, almeida boş bir adam değil, ultra süper iyi bir adam değil onu da kabul ediyorum lakin şu abarttığınız kadar kötü bir adam değil, Bu ülkede bir Semih gerçeği de var, kalitesini herşeyini biliyoruz ama ne kadar kötü performans gösteriyor bu sene, futbolcuların kariyerlerinde inişler çıkışlar olur, kötü dönem yaşayan adamları bir anda silmek yakışık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oha ekrememmemememm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ekrem özürlüsü de yine iş başında, 2 güzel hareket yaptı aha neyse ki iyi başladı demiştik ki şaşırtmamaya devam etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 applev0dka said: oha ekrememmemememm cok eglencez cok, allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 üst oynadığımız maça bak ya.. Almeida ve Edu varmış..şaka gibi. bari Karabük atsa 3 tane sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ts ile ikili kombineye girdim bende, ts'den korkuyordum şuan korkulu rüyam oldu bu maç, edu ile gündüz kuşağı da başladı asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bi sey değil kazayla 1 gol atıcak sonra al başına belayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 arkadaş yeter yeter, parası ne bu adamın ben ödeyecem defolup gitsin ya, kaçtır neleri harcıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ljkhalskdjka abi şaka gibi butun son toplarda ya ekreme ya eduya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bulent hoca edu ile ekremi bos birakin demis hralde ondan toplar hep ekremle eduda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 al hilbert'te başarılı orta açtı ve maçlık limitini doldurdu. Daha da gelmez ondan böyle orta maç 0-0 biter 1.38'den yatarız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bursa yedi 1 tane , kümeye oynuyorlar :) ertuğrulun heykel yapılmışmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ALMEEİİİDAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ohhhh bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 nazar değmesin almeida bugün harika oynuyor, indirdiği topları da değerlendirsek 2 gol daha bulurduk rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 edu yerine pektemek olsa gol sov yaparlardı resmen ekrem, ekrem işte cabalıyor fln ama bos yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oha netten ilk defa bu kadar güzel maç izliyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 DarKRideR said: LucifeL said: Çok merak ediyorum Werder Bremen'de kaç maçını izledin? uefa'da çoştuğu sene 12-13 maçını izledim, onun dışında almanya ligini düzenli olarak takip ediyorum özetlerle, bloglarla vs. de olsa, almeida boş bir adam değil, ultra süper iyi bir adam değil onu da kabul ediyorum lakin şu abarttığınız kadar kötü bir adam değil, Bu ülkede bir Semih gerçeği de var, kalitesini herşeyini biliyoruz ama ne kadar kötü performans gösteriyor bu sene, futbolcuların kariyerlerinde inişler çıkışlar olur, kötü dönem yaşayan adamları bir anda silmek yakışık olmaz.Semih de ortalama bir adam 30 dakikalık topçu ki ben Fenerbahçeliyim iyi yedek herif. Almeida Beşiktaş'a geldiği sezonun başında o düşüşe geçti zaten ve kolay kolay da toparlayamaz.Üzülürüm üzülürüm Mustafa Pektemek'e gerektiği süreyi Almeida ve 8 sezonda 13 gol atan ultra eşşek Edu yüzünden alamıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 valla her ne kadar almeida'yı savunsam da pektemek hakkında dediklerine katılıyorum. Pektemek bu takımın as forveti olmalı, ama Almeida oldğu sürece olmayacak. İyi performans gösterip transfer olursa ancak o zaman hak ettiği değeri alacak Pektemek Ayrıca Hilbert lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Olay bizim taraftar profili ile de alakalı aslında bugün hafta içi falan ama Brşiktaşîn stadı full olmalı. Bende yıldız futbolcu seviyorum özellikle Fernandes gibi adamlara hastayım ama Q7 yok Simao yok taraftar biraz da gelmemezlik edebiliyor bu kötü bir durum. Ülkede Mustafa Pektemek gibi adamlar varken hemde ağır bir sakatlıktan dönmüş ve hala &70 kapasitede bu kadar iyi oyuncu ike taraftar belki birşey der mantığını ortaya koyup hala birşeyler de ısarar etmek de yanlış. Sadece Mustafa Pektemek için değil bu konu için örnek amaçlı söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar