Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 olm bana hiçbir şey çıkmadı lan daha bu event :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gabe bile sana yeter bu kadar dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bikaç gün sonra çok kötü yicem bu lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hahah muhakkak silphe bişi çıkmadan olur mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 39 kömür oldu, yoksa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 craft it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 aman abi saçma sapan kupon dolar çantan sakın craft yapma ya trade ya da bekle işte şansın artsın ama trade en mantıklısı and you know it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 so desu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 10 tanesiyle portal 2 aldım güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ulan save indirdik Toki Tori patladı anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bekle biraz düzeliyo sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Oyunu açmaya çalışınca ufak bi pencere açılıp kalıyo, öyle mi oldu sende de? Edit: Aa düzeliyomuş lan harbi, saol asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Revangelis said: Defense Grid: The Awakening Ancient Research bölümünü adrenalin modda açıyoruz. Sağ alttaki dönemeçte 2 lazer ortasına temporal, hepsini 3. seviye yapana kadar paramızı ona harcıyoruz, onların sağındaki 3lüye 2 tane gun 1 tane temporal, aynı şekilde upgrade edene kadar parayı oraya harcıyoruz, yukarı taraftaki yol üstünde olan yere yollarını 2 kare kapayarak uzatacak şekilde concussion ve energylere en yakın taraftaki bölgede yola bir kare uzak olacak şekilde cannon. bu şekilde baya rahat ilerliyoruz zaten, para çok birikince spawn noktasına en yakın yere full upgradeli cannon ve gun koyuyoruz, zaten kolay bölüm, altın madalyamızı alıyoruz.Abi sen bu yöntemi denediğine emin misin? Zira ben 2 kere denedim ikisinde de 32. dalgada rhinolar bikaç core'u alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 orda meteoru yazmayı unuttum kusura bakma meteor da var sfds zaten tamamen kendim yaptım biyerden bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Reva da baskalari yapamasin ben kazanayim diye yanlis taktikler verip insanlara zaman kaybettiriyor. Cakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 E nere koyucaz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aaa olur mu hiç öyle şey sdfsd meteoru girişe yakın sıraya kodum ben kaçıncıdaydı tam hatırlamıyorum bide concussionların tam sol altına gun koy, rahatça bitirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 meh serverlar patlamış rise of immortals'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Revangelis said: kaçıncıdaydı tam hatırlamıyorum riiiiiiight... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ahahahahaha valla lan ya zaten harfiyen benim dediğimi yapmana gerek yok sıkıştığın yere gerekli şeyi koy, ama sakın her yeri doldurma, gold vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://gib.me/sam/ Achievement'ları açmak için bir program. Valla ben denedim gods of immortal için olan acchievement'i 1 sn'de aldım. Biraz da inandırıcı olsun diye gameplay time ve 1 , 2 kolay achievement daha ekledim. Banlanmaktan korkmuyorsanız, bana bişey olmaz diyorsanız deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 banlanmaktan korkuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yapcek bişi yoh o zıman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu rise of immortals ne rezil bir oyunmuş, ne rezil bir sistemi varmış ... ücretsiz diye achisini yapalım dedik, daha üye bile olamadım ... register sayfasında herşey doğru bilgi ne bilim şifreler eşleşmedi diyor, mail kullanılıyor diyor ama kullanılıyor diye gösterdiği mail benim mailim falan değil ... rezillik yani, ne kadar çok üç nokta kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bende register sayfası açılmıyo bile. sitimin milyonlarca üyesi fazla geldi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar