Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 steam kullananlar görmüştür the great gift pile'ı, burdaji objectiveleri gerçekleştirme için birbirimize yardım edelim, tutoriallar felan tek bir başlık altında toplansın, bol bol kömür toplayalım. (indirimi tartışmak isteyenler varsa diğer topicte tartışabilir) - Orcs Must Die - Deck the Halls ilk bölümü oynayıp bitirin, duvara montelenecek tuzak açılıyor. sonra geri dönüp ilk bölümü tekrar oynayın. sadece o tuzağı kullanın. grup gelen düşmanları yoketmek için patlayan bombalar (manaya dikkat etmek lazım) işi oldukça kolaylaştırıyor. tuzak gerisinde bekleyip bol bol bomba atıp okunuzu kullanın. trap olarak sadece arrow trap kullandıysanız achievement gelecektir. http://www.youtube.com/watch?v=6AbiKlSGmWU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hepsini yaptım en çok bana sorun varsa takıldığınız bişey yazarım guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 spiral knights'ı da ben yazayım madem. oyun free zaten, indirdikten sonra kısa bi tutorial zone var, orayı geçtikten sonra starter village'a geliyosunuz. achievement için sizden lockdown'da birine kartopu atmanızı istiyor. lockdown dediği bölge battleground, girmek için starter village'a gelmiş olmanız ve 200crowndu sanırım, oyun içi para birimi istiyor lockdown sırasına girebilmek için. starter village'dan kuzeye devam edin, chasm'ı geç görevi var, isterseniz hazır partilerden birine giriyorsunuz, chasm'dan çıkıp heaven'a geldiğinizde ui'nin sağ üst tarafından battleground butonuna tıklayıp sıraya girin, bi olayı yok zaten. boşuna yazdım hatta, bi halta da benzememiş yazdığım ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Spiral Knights Achievementı 1. Yeni karakter açtıktan sonra tutorialı tamamlayın 2. Sağ üstteki mor kılıç simgesine tıklayın 3. Lockdown'da "Play random team"e tıklayın (Girmek için 200 crown gerekiyor) 4. Frostbite isimli haritaya girmeniz gerekiyor. Gelmezse çıkıp yeniden denemeniz gerekiyor. 5. Oyun başlayınca yerde duran kartoplarından birini alıp rakibe atın. Bunch of heroes achi için de ekleyin http://steamcommunity.com/id/tirto/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Dungeons of Dredmor Digglenog achievementı 1. Bi portastill bulun (yeni karakter yaratıp alchemy skillini seçerseniz inventory'e gelir) 2. Food vendordan Diggle Egg alın. 3. Drink vendordan Grog alın. 4. Aqua Vite alın (Yine alchemy'i seçtiyseniz inventory'e otomatik gelir) 5. Portastill'e tıklayıp diggle nog'u yapın (son sıralarda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Revangelis said: hepsini yaptım en çok bana sorun varsa takıldığınız bişey yazarım guide özellikle kolay olanları yaz hehe yapmış oluruz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 tropico çok kolay save buluyosun load ediyosun biraz bekliyosun profit sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o zaman bulunmus save isterim ben asdfasdfsa ciddi bi kac gunluk gameplay demek cunku , ben tum gorevleri bitirmistim ama 1000 gordugumu hatirlamiyorum. Az ama egitimli populasyonla beyin ve para ulkesi oluyordum hep asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 görevle yapma zaten sandbox oyna hazırlıyorum tutorial birazdan save linklerini koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://steamcheeves.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 AI War: Fleet Command Uzun yol: Snake World seçip başlangıç mekanlarından birinin snake worlds olduğuna emin oluyoruz, düşman zorluğunu 1 yapıp düşmanları "shield ninny" ve "counter spy" yapıyoruz (sağdaki menüde ai koyarken random yerine seçeneklerden) No enemy waves ve Blitz mod seçiyoruz ayrıca Turret, space dock ve engineer spamlayıp space docklarla sürekli gemi yapıp en uzak gezegene yolluyoruz, zamanı hızlandırıp dakikalarca bekliyoruz Kısa Yol: http://www.mediafire.com/?1bp4dl6fqa1ohmn linkteki save dosyasını steamsteamappscommonai war fleet commandRuntimeData içerisine atıp, burası önemli, profil ismini Kai yapıyoruz load edip bir iki dakka bekliyoruz Tropico 4 http://www.mediafire.com/?64566a1h6ezddl4 buradaki save dosyasını [user name]/AppData/Roaming/Tropico4/users/user1/ExSaves klasörüne atıyoruz, bir iki dakika bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 rep ikinize de. tropico save de ciddi gelismis bi sehir beklemistim, favela cikti sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 The Great Gift Pile Wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Edge Bulmamız gereken switchler karlı 3 bölümde, ilk iki bölümde 2şer tane sonrakilerde birer tane bulunmakta. Tüm haritayı kare kare gezebilirsiniz tabi ama zaman kaybı olur. Bölümler Normal 1-6, Extended 6 ve Bonus 1 (bonus bölümleri oynayabilmek için edge'in community grubuna üye olmanız lazım) mekanlar için http://www.youtube.com/watch?v=_bkBhdz-RHM Cargo! The Quest for Gravity Gayet basit bi göre, oyuna başlıyoruz, küçük elemanları sağ tuşa tıklayarak tekmeleyip 1000 puan yapıyoruz, sonra çıkan gemi parçasını suya atıp, 3000 puana kadar tekrar tekmeliyoruz, taba basıp yeni bir yelken alıp gemimize gidip takıyoruz, biraz suda gezince geliyor achievement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Anomaly: Warzone Earth en kolayda 2. bölümden başlayarak, yolu dert etmeksizin towerları yıka yıka ilerliyoruz, towerlardan gift çıkıyor kaçırmıyoruz, 2.bölümde bir miktar toplayıp 3. bölümde gereken sayıyı tamamlıyoruz Psychonauts Uzun Yol:Yakma özelliğini kazana kadar oynayarak, kuş ve sincap gibi iki tane canlıyı yakıp yiyoruz. Tabi birkaç saat oynamak lazım bunun için Kısa Yol: dl.dropbox.com/u/13961269/psychonauts.zip linkteki save dosyasını indirip C:Program Files (x86)SteamsteamappscommonpsychonautsProfiles klasöründe Profile 1'in içine atıyoruz. Eğer zaten profile 1de bir saveimiz varsa bunu başka bir yere yedekliyoruz, sonra atıyoruz. Oyuna girip load ettikten sonra kuş veya sincaba yaklaşıp mavi yandıkları zaman q'ya basılı tutaraktan yakıyoruz, öldüklerinde çıkanları topluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Red Orchestra Commissars House haritasına girip territory capture ediyoruz gayet kolay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bu görevler eskiden olduğu gibi istenildiği zaman yapılabiliyormu yoksa o gün bitmek zorunda mı? Önceki kampanyalarda kampanya süresince yapılması yeterli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 istediğin zaman yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 beyler yeni kampanyamız.. oyunu hediye ediyorsunuz, görevi yapıp çıkan kömürü/oyunu/kuponu size hediye ediyorum! ps: daha hiç oyun cıkmadı. gift item şeklindemi geliyo yosa direk hesaba mı ekliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gift ve bugün de coal çıktı yine tek görevden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Defense Grid: The Awakening Ancient Research bölümünü adrenalin modda açıyoruz. Sağ alttaki dönemeçte 2 lazer ortasına temporal, hepsini 3. seviye yapana kadar paramızı ona harcıyoruz, onların sağındaki 3lüye 2 tane gun 1 tane temporal, aynı şekilde upgrade edene kadar parayı oraya harcıyoruz, yukarı taraftaki yol üstünde olan yere yollarını 2 kare kapayarak uzatacak şekilde concussion ve energylere en yakın taraftaki bölgede yola bir kare uzak olacak şekilde cannon. bu şekilde baya rahat ilerliyoruz zaten, para çok birikince spawn noktasına en yakın yere full upgradeli cannon ve gun koyuyoruz, zaten kolay bölüm, altın madalyamızı alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://i.imgur.com/xfjsK.jpg GABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://steamtreasurehunt.wikia.com/wiki/Winter_Objectives üstteki pic lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 1 kömürü defense grid yada omdaynight combat combata değişiyorum desem kabul eden cıkar mı ? yanına world of goo kuponu atıyorum.. belki ilerde kuponları kömüre çevirme eklerler :D ps: teflik yok :(.. defense grid e trade edene, defense gridden kömür çıkarsa onu da veriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Viktor said: http://i.imgur.com/xfjsK.jpg GABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hahaha. onu you ve silphatos diye de değiştirebiliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar