Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 lan bir saniye, bu adam evlatlık değil miydi? Gerçek babası suriyeli diye biliyorum, bu o suriyeye göç eden ermeni tezini destekler de, aynı zamanda gerçek babası ile pek bir alakası da yok. Neden bizim rehbere patlamışlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Viktor said: Aket-Atum said: aslında severdim sevmezdim diye konuşmak da ezikliğin önde gideni, ne yaptı ki bugüne kadar da adama karşı bir his beslememiz lazım. senin su mesaji oda buyulugundeki isyeri bilgisayarindan degilde evinden atabilmeni sagladi, daha ne yapsin lan herif O işi yapanlar farklı insanlar değil mi? Steve Jobs'un hayatımıza direk etkisi olsa olsa (ki bende sadece eski model ipod vardı, patladı) Macbooklar ile karı tavlayıp pixar filmleri eşliğinde hisli anlar yaşamışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 PC leri eve sokma hayali steve job's a ait, sorna bill gates caliyor ondan bu fikri ve kalitesiz ucuz makineler ile sagliyor iste bunu steve job's un apple i yarattigi donem her eve bi pc koyucaz demek bugun her universiteye bi LHC kurucaz demek gibi bisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Aket-Atum said: lan bir saniye, bu adam evlatlık değil miydi? Gerçek babası suriyeli diye biliyorum, bu o suriyeye göç eden ermeni tezini destekler de, aynı zamanda gerçek babası ile pek bir alakası da yok. Neden bizim rehbere patlamışlar ki? bence fake ya herif stiv jobs da olsa zeki biri böyle saçma şeylerle uğraşmaz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 viktor -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ALLAH DERSİNİ VERDİ NETİCEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ya evladım kuranda yok öle allah dersini verdi falan. yapmayın! günaha girmeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Viktor said: sorna bill gates caliyor ondan bu fikri ve kalitesiz ucuz makineler ile sagliyor. Sdfsdf sdfsd sdfs sdf sd s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 steveleri karistirdiniz arkadaslar, wozniak gercegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 tur rehberi değil tarihçiymiş meğer adam vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ben zenginligin gerektirdigi comertlige takildim. adamin parasi var diye sana vermek zorunda mi lan? isini yapiyorsun, maasini aliyorsun. boyle afra tafralar cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aquila said: steveleri karistirdiniz arkadaslar, wozniak gercegi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mum_Chamber said: ben zenginligin gerektirdigi comertlige takildim. adamin parasi var diye sana vermek zorunda mi lan? isini yapiyorsun, maasini aliyorsun. boyle afra tafralar cok komik. orası öyle de steve'in cimriliği efsane, hayırseverlik fonlarını kaldırdığı gibi bir daha da yerine koymadı. tam bir varyemez modeliydi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Kimine gore efsane de olsa, hic haz etmedim rahmetliden. Hep kendini begenmis ve itici tavri vardi. Bill Gates in durusu daha sempatik geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 beyler zaten bu steve jobs denilen adam putperest degil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 lan adam ilk isinde, verilen isi wozniaka yaptirip sonra parasini vermemis, siz neden bahsediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sonu nietzsche ile aynı oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 evet tam bir nietzsche ornegi. daha freudian olsaydi olmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 olm siz ne diyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Tyrannus said: ALLAH DERSİNİ VERDİ NETİCEDE öbür tarafta kimse elini sıkmıyomuş steve'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o dizüstünü bide bin dolar bahşiş atsaydı bu hikayeyi okumazdık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 jobs biraz daha üsteleseydi dayak yerdi kesin. altı üstü iki soru sormuş 2 saat nasihat dinlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 pirinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Abi ya roportajı yapan gazetecinin hıyarlığı yada adam bildiğin köylü turist rehberi felan değil. Anlıyorum gelirinini çoğu bu bahşiş felan ama bu kadar çingenelik yapılmaz ki ya. Adı üstünde bahşiş. 3 paragrafta 6 defa bahşiş vermedi denilmez. O kadar ağzı koktuysa gelsin bizim şirkete tabldot ısmarlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Dddbb said: jobs biraz daha üsteleseydi dayak yerdi kesin. altı üstü iki soru sormuş 2 saat nasihat dinlemiş. İyide adam o konuda haklı. Türk bi rehberden ne cevap bekliyoki. Evet astık kestik mi dicek adam. Ayrıca kanıtlarınıda sunmus ne desin yane. Bi gidin almanyada herhangi bi yerde Nazi yada yahudi katliamı diyinde sonucu gorun. Adamlar evet her yere anıt felan dikmiş ama konuşmaktan iğrendikleri başka hiç bi konu yok bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar