aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Resimdeki gibi bir haritam var ve bölgelere bölünmüş durumda. Bazı bölgelerin (a olanlar gibi) üzerine gelince yazı, link vb. özetle bilgi çıkarmayı planlıyorum. Bunu neyle yapabilirim? Flash yok cevaplar arasında belirteyim :D Daha doğrusu yapamam Flashla, zaman yok :D Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 en kolay flashla olur diye düşünüyorum ya. flash bilmiyorum ama yıllar önce kullanmıştım, kolay gelmişti. şu parçaları kesip her birini obje olarak tanımlıyorsun. üstüne gelince büyüme animasyonu ekliyorsun her birine, oldu bitti. c++, c# gibi dillerle yapılır mı öyle bir animasyon onu bilmiyorum, ama yapılıyorsa bile flash kadar kolay olcağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 flashla oluosa silverlight olur mu ki? silverlight tam olarak ne onu da bilmiyorum D: bakim bi flash yapabilecek miyim : eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 flashla alakası yok. javascriptin zaten böyle bir özelliği var. dreamviewer'da yaptığımı hatırlıyorum yıllar önce . hem de çok çok basitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 <map name="Map"> <area shape="rect" coords="247,569,462,599" href="http://www.xxx.xxx"> </map> :S buna bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Evet en basit şekilde html/javascript ile yapabilirsin bunu hatta bunu yapabilen free toolların olması lazım coordinate çizmek için. hatta bu işi yapan site buldum bi tane bi göz at. http://www.image-maps.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 awwww map vardı dimi :D güzel güzel, kötü bi javascriptle yapılır, hemen dreamviewer yükleyim map için :D tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ad3m said: Evet en basit şekilde html/javascript ile yapabilirsin bunu hatta bunu yapabilen free toolların olması lazım coordinate çizmek için. hatta bu işi yapan site buldum bi tane bi göz at. http://www.image-maps.com/ çok makbule geçti eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 haydari said: flashla alakası yok. güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bi de üşenmeden özel msj atmışsın bone kardeş ?!? anlam veremedim. gül ne güzel keşke pek gülsek. en kısa yol bildiğin yoldur derler. bu bakımdan flash birilerine kolay gelebilir. ancak resim üzerinde bu tür şeyler genelde örnek kodda verdiğim şekilde yapılır. google map denilen şey de bundan ibaret zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ile sadece 4 köşeli bir koordinat alanı yaratmış olmuyormuyuz? resimdeki harita da eğimler fln var, çözüm için yeterlidir muhtemelen de işin içine tam exactly area'ları almak girerse onu nası ypaabiliriz fikri zikri olan? merak ettim şimdi. gis toolları çok güzel yapıyor bu işleri de onların işi bu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 haydari said: bi de üşenmeden özel msj atmışsın bone kardeş ?!? tacticalfacepalm.jpg 2004'ten beri kayıtlısın, alıntı yapıldığı zaman sistemin aynı anda özel mesaj yollaması özelliğinin eklendiğini bilmiyor musun? üşendiğim için mesajının quoteunu c/p edip özel mesaj göndermesin diye ayrı bir post açıp orda yazıp da öyle göndermemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 slightly revelant. stumblelarken denk geldim sayfaya focus me kodu falan merak ettim bayaa, layer kafasında bişey mi yaptılar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bana yap deseler dediğin gibi 5-6 layer koyup hepsine ayrı ayrı gaussian ve reverse gaussian filter yazardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 açıp açıp tekrar bakıyorum siteye whatsorceryisthis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 senko said: ile sadece 4 köşeli bir koordinat alanı yaratmış olmuyormuyuz? resimdeki harita da eğimler fln var, çözüm için yeterlidir muhtemelen de işin içine tam exactly area'ları almak girerse onu nası ypaabiliriz fikri zikri olan? merak ettim şimdi. gis toolları çok güzel yapıyor bu işleri de onların işi bu zaten :) alakası yok. istediğin kadar köşe yazabilirsin mape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://www.netzgesta.de/mapper/# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o ye men! çok tşk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar