Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harita Hover Efektinde Fazladan Bilgi

aramil

Öne çıkan mesajlar

en kolay flashla olur diye düşünüyorum ya.
flash bilmiyorum ama yıllar önce kullanmıştım, kolay gelmişti.
şu parçaları kesip her birini obje olarak tanımlıyorsun. üstüne gelince büyüme animasyonu ekliyorsun her birine, oldu bitti.

c++, c# gibi dillerle yapılır mı öyle bir animasyon onu bilmiyorum, ama yapılıyorsa bile flash kadar kolay olcağını sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de üşenmeden özel msj atmışsın bone kardeş ?!? anlam veremedim. gül ne güzel keşke pek gülsek.
en kısa yol bildiğin yoldur derler. bu bakımdan flash birilerine kolay gelebilir. ancak resim üzerinde bu tür şeyler genelde örnek kodda verdiğim şekilde yapılır. google map denilen şey de bundan ibaret zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ile sadece 4 köşeli bir koordinat alanı yaratmış olmuyormuyuz?

resimdeki harita da eğimler fln var, çözüm için yeterlidir muhtemelen de işin içine tam exactly area'ları almak girerse onu nası ypaabiliriz fikri zikri olan? merak ettim şimdi.

gis toolları çok güzel yapıyor bu işleri de onların işi bu zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

haydari said:

bi de üşenmeden özel msj atmışsın bone kardeş ?!?

tacticalfacepalm.jpg

2004'ten beri kayıtlısın, alıntı yapıldığı zaman sistemin aynı anda özel mesaj yollaması özelliğinin eklendiğini bilmiyor musun?

üşendiğim için mesajının quoteunu c/p edip özel mesaj göndermesin diye ayrı bir post açıp orda yazıp da öyle göndermemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ile sadece 4 köşeli bir koordinat alanı yaratmış olmuyormuyuz?

resimdeki harita da eğimler fln var, çözüm için yeterlidir muhtemelen de işin içine tam exactly area'ları almak girerse onu nası ypaabiliriz fikri zikri olan? merak ettim şimdi.

gis toolları çok güzel yapıyor bu işleri de onların işi bu zaten :)

alakası yok. istediğin kadar köşe yazabilirsin mape
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...