Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 orange box istiyorum ben de. magicka var bi de 4 coal var.istediğim şey daha pahalı ama elinde fazla olan ihtiyacı olmayan vardır diye yazıyorum daha coal çıkarsa onları da veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 1x DOTA 2 7x coal 1x 25% Valve 1x %10 WarnerBros. var. Trine2 falan trade etsem , teklifler gelse ne guzel olur diye dusunuyordum. edit: ne istedigimi de yazayim; trine 2 deus ex portal 2 lara croft GOL + coal falan seklinde biseyler memnun ederdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 dota 2 için pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 anıl o dotayı paraya pula değil, arkadaşlık hatırına vermeni bekliyorum. çok istiyosan alırım ben sana trine 2 ni yenilyıl hediyesi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Kunefe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 tamam üzülme satcaksan sat.. takas da zevkli bişeydir.. ama 2 kömür bi kupona veriyosan çok alttan uçuyosun :/ (mokoko ya verme demeye getirdim :D :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Madem arkadaslik hatrini koyduk ben sana bunu hediye edeyim sen de bana trine 2 , Gol ve elindeki coal lari hediye et . Takas iyi bisey bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 gol ney .. GoW alırım sana bari erkeksi bi oyun oynamış olursun lara croft ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 10 kömürüm var, ucuz oyunlardan bir şeyler alarak bunları benden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 evil genius a verirmisin kömürlerini holy? (:D lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 33% valve 33% saints row 3 50% avadon the black fortress(?) var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 steam inventory var mı trade edeceğiniz bi şeyler? steamid: ugurkhan edit; 5 kömür kaldı. kırdırdım, kupon çıktı :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Renegade ops var elimde 3 tane kömür ile trade edebilirük ama akşamüstü şuan iş yerindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 2 tanesi rezerve edildi. Son 1 tane kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 50% Rockstar var, yaninda hediye olarak Ship'i de veriyorum ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 shipe ne istiyosun abi rockstar kuponu sende kalsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Magnum said: steam inventory var mı trade edeceğiniz bi şeyler? steamid: ugurkhan edit; 5 kömür kaldı. kırdırdım, kupon çıktı :'Cs source'a ne istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 worms: reloaded var bugunun achievementinda varmis, duzgun bisiler onerin ama =) yoksa acip yapicam achievement'ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kupon trade edince, trade achievement'i oluyo mu simdi? valve -33% kuponu vereyim de olsun su achievement, bisi istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 evet oluyor, yardımcı olayım istersen ama geri veririm kuponunu :P (yer kaplıyo jkdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Sonunda bir yararlı kupon çıktı, 12 de kömürüm var takas isteyen olursa. %75 empire total war oyunlarına indirim. %50 indirimdeymiş, %25 daha yapıyor işte 2 ocaktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 var mı oyun karşılığı renegade ops isteyen kömür önermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 evil genius veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Left 4 Dead 2, Serious Sam 3 BFE, 50% Rockstar Kuponu karsiligi Saints Row 3 istiyorum =P Trade yapmak isteyen varsa PM atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Evet genclik geldim. Renegade ops isteyenler steam ID pm atsin bana :) 4 komure direk trade ediyorum. Edit: 2 tanesi gitti. Son 1 tane kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar