OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Beyler ellerinizde dolu oyun kupon TF2 eşyaları cart curt olacak direk birbirime faydamız dokunsun diye başlık açıyorum Elimde bulunanlar Dead Island Medal of Honor Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Modean warfare 2 Just Cause 2 Lara Croft & guardian of light Dungeon Siege III valve %25 indirim kuponu gereksiz TF2 eşyaları istek listem Skyrim modern warfare 3 (rus değil) Rage Güncel FPS oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ilk gün değil mi bugün bu kadar kupon nasıl yaptın abi? yeni bakabildim daha gerçi bağlantım kıllık yaptı. bütün listeyi tamamlamak mı lazım? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 fable pack istiyorum, karsiliginda teklif yazin faking region protection... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Simdi anlasildi niye steam aksam patlamis durumdaydi uyanik turk genci cakma hesaplar ile kupon topluyormus megersem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bi tane %25 kuponum var diyor abi ne kaç kuponu, diğer oyunları diyosanız inventorysindedir önceden bende de var birkaç oyun. hatta starwars battlefront 2'ye bir şey verecek arıyorum yazayım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 herkese vermişlerdir o kuponu, bi değeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 %33 valve kuponu + 1 coal meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Yalnız Osmaniac baya baya şark kurnazıymış yahu, adamın verdiği çöplere bak bi de istediği yeni oyunlara bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 iyi de anlamadıgım verdikleri görevleri tamamlamak icin görevlerin yapıldıgı oyunlara sahip olmak lazım,o kadar oyun satın aldıktan sonra hediye almanın anlamı ne ? istedigim oyunu o parayla zaten satın alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yani sadece coal kazanmak icin oyun satın almak neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 gabe abimin efsane finansal kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ben dota 2 keyi isityorum abi başka bir şey değil, tropico 4 indirimi veririm başka bir şeyim yok zaten %33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 tropico 4 şu an %50 indirimde dsfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 coal en son gün yapılcak çekilişe extra bilet hakkı olarak geçiyo. kim niye harcasın ki kömürleri? tüm oyunları alma ihtimali var ucunda :D ah bide mayhem olsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi nereye alıyosun tüm oyunları, sadece 1 kişiye cıkacak. harcayın ufak ufak oyunlar alın ben öyle yapacam şahsen, bi kere treasure hunt çıktı zaten bana cıkmaz daha hauhehuaeuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Beyler çok güldürdünüz ya :D Listedekiler inventorymde olanlar yani bir şekilde eklenenler sadece kupon geldi bana :D şu an yurtdışındaki forumlarda en çok ilgi gören konulardan bir tanesi o yüzden açtım mesela çünkü bakıyorsun dolmuş olacak inventory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 2 tane Killing Floor (niye 2 lan bu ? biri server olan mı acaba) %50 bide %50 orc must die var. e zaten indirimde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 3 kömür var portal 2 istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 3 kömüre zor min. 8-9'dan gidiyor ben de 10'a bulunca aldım sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ooo baya çokmuş anca sonlarda alırım böyle oyunlara achi verirlerse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sanctum l4d2 valve %50 indirimim var ne verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hepsi var, bi öpücük veririm 3üne karşılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 [W] Bunch of Heroes [H] 3 kömür trade etmek isteyen olursa pm atsın bana steam idsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 %33 Valve, %50 Payday, CoH ve Magicka var. Call of Pripyat'ı indirimli alacağım için Stalker istiyom (Clear Sky da olur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 3 tane -25%, 1 tane -50% valve; -33% bitComposer; -50% Garshasp: The Monster Slayer; 7 kömür; Terraria; LIMBO ve Portal. Düzgün bişeylere trade yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar