Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kim jong gg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendisi iyi de çevresi kö...

subject : Supradyn
status : terminated due to low level social interaction quality.
case : archived for 5 years.
notes : no further details.

end of transmission.

xenolab interstellar research corp.
Mesaj tarihi:
Norak said:

meme olarak kullanılacak kişilerin sayısı giderek azalıyor :(

En azindan melih basgan hala hayatta ya, tek tesellim

Bi senede hem stiv, hem kaddafi hemde sevgili lider kim reis veda etti, artik yeni memeleri gelmiycek ne yazikki

Kim reisin son identifying stuff meme i olmeden once insanliga biraktigi son eseri oldugu gibi simdiye kadar yarattigi en buyuk eserlerden biridir, ciya ya ragmen gece gunduz once bizim icin calisti sevgili lider, halkindan bile daha xok sevdi interneti!
Mesaj tarihi:
Norak said:

sahte pasaportla japonyadaki disneyland a gitmek isteyince yakalanıp rezil olmasaydı şimdi öbür oğlu geçmişti başa,

lskfjalkgjdklgj ciddi mi bu? disneylanda gitmek isteyip kaçmaya çalısınca padişahlıktan mı oldu hahah hkdjfhsgjh
Mesaj tarihi:
Bugünki akışkanlar mekaniği sınavı sonrasında anlamalıydım başımıza büyük bi felaket geleceğini.

Durgun sular bile türbilanslar içinde yanıyordu.....
Mesaj tarihi:
Geyiğini yaptık tabi ama bizimde orada yaşayan insanlar hakkında tek bildiğimiz düşmanı olan batılı kaynaklardan gelen yayınlar. Başkanın yaptığı işler yüzünden dünyayı trollediğini düşünüyorum ve bunun geyiğini de yaparım. Fakat orada ağlayan insanlardan biri bile samimi üzüntü içerisindeyse insanların ağlamasıyla dalga geçmek yakışık almaz.
Mesaj tarihi:
Abi kusura bakmayın da, diktatörün arkasından kendi çocuğun ölmüş gibi ağlamak komik ne derseniz deyin. Gülmedim, ama abartı, abartıyı da sevmem. Köydeki kadının çocuğuna ağlamasıyla bunu bir tutuyorsan pekaziz, ona birşey diyemem. Bence baya baya alakasız çünkü...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...