nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Klasik MMORPG'lerin 6 yaş altı sorularından birtanesi biliyorum ama kararsız kaldım. Pvp'de oynaması kolay (2-3 tuş) birşey istiyorum. (wow mage gibin) Evet taşları atmaya başlayabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 En iyi class yoktur iyi oyuncu vardir. l2p noob. learn your class! Know your enemy! Hersey skille bakar. 3 tusla oyniycaksan pvp yapma. #¤%¤###&/%/¤¤=()&% (wow mage yorumlari) Alacagin cevaplari toptan ben verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Filthy casual'sın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 o değilde wow mage pvp de değil pve 'de 3 tuş oynanır. ve olabildiğince kolaydır (oda arcane talent için geçerli fire talentta bir çok dps classtan daha zordur) Ama pvp de mage e 2-3 tuş noob classı fln demek biraz komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Grast said: Ama pvp de mage e 2-3 tuş noob classı fln demek biraz komik olmuş. Aha beklenen mage geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 taşı nereye doğru atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bu bölümde havaya atsan 2.2 görüp kendini pro sana pvp'ciye denk geliyor, körüne savur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 consular-sage oynuyorsun 5 tuş ile pvp pve rp abccdefgh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 SW oynamadım daha da, eminim her class faceroll şu an. Kirazı patlamamış oyunun pvp'si olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Wolas said: consular-sage oynuyorsun 5 tuş ile pvp pve rp abccdefgh.. ben sorcerer oynuyorum elimin altında 8 tuş var yetmiyor, nasıl 5 tuş oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lvl 15 de 9 tuş kullanıyorum ben sage ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lafın gelişi 5 tuş, 3 tane dot var 1 tane aoe 1 direct dmg 1 de kalkan sayalım 6 unuttuklarım olsun +4 10 e yani 10 tuş daha ne istiyorsun tabi tank mageim ben olduğum yerden büyü atarım diyorsan oda senin pvp görüşün tabi benim gördüğüm durursan ölürsün 35 comando 27 sage 25 shadow kastım gördüğüm kadarı ile anlattım. hemde kitelayarak oynanıyor gayet oynaması kolay ve zevkli class lar arasında min tuş ile oynadığın class sage. sage erken levelda skillerinin coğuna sahip oluyor end gamedede değişen bişi olmaycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Force of Will, 3-4 farklı heal var, Force Potency var. Daha sonra gelecek 3-4 skill daha var. Toplamdan 15-20 arası olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ben de şu an aktif olarak 10 tuş falan kullanıyorum, 25 level'ım. jedi guardian - dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 4 yön tuşu, 2 mouse tuşu, geri kalanlar da escape, F1, Print screen falan herhalde. Yeto Deno. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 en retard friendly class sage/sorcerer şu an wow frost mage i gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 classa hakim olunca pvp de cast time 3sn den fazla olan hiç bir skilli kullanmayacağınıza oyumu veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 3 sn'den uzun skill zaten interruptı saniyesinde kafasına yer, en fazla channelling ise vurduğunuz yanınıza kar kalır. Ben şimdiye kadar Trooper'ım ile channel skillerimi full halde kırk yılda bir kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ya sanki birebir focus'lu pvp yapıyorsunuz, pvp karambol hep warzone'larda uzaktan bakıyosun birisne saldırıyor sen de destekliyosun. anca birebir yakalıcan adamı ki bu tarz interrupt atacaksın. adam 4 kişi ona saldırırken channeling yapan adama interrupt mı atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Anlamadığın olay, zaten kasti atmıyor. O kadar karambol ki, sana mutlaka birinin ateşi değiyor. Olmadı bounty hunter-trooper alan dmg'ı interrupt ediyor. Ben warzone'da yaşadığımı söylüyorum, uzun süreli hiç bir skillimi 30 kere denediysem 2-3 defa anca sonunu görmüşümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 sorcerer im level kasarken 6-7 tus kullanıyorum ama pvpde çok fazla skill gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 sage/sorc 3 tuş deyolar.trooper oynamayın cok zor 4 tuş.lvl 20 de gelen zımbırtıyı spamlamak cok zorluyo insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 DA2019 said: 4 yön tuşu, 2 mouse tuşu, geri kalanlar da escape, F1, Print screen falan herhalde. Yeto Deno. :P ya bak... bir göreyim seni, bir karşıma çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Betada sith assasindim, şimdi marauderim . Marauder oynaması assasine göre baya zormuş bunu anladım , hem skill sayısı olarak hem de force jump dışında cc olmaması level 14 itibari ile çok zorluyor.Assasinimde o levelde 2 tane CC , bir area knockback vardı.Millet bana stundır yavaşlatmadır knockbacdir ne bulursa yağdırıyor. Torheadden skillere baktım da ilerde de birtek 12 sn ligine %50 yavaşlatan bir vuruş gelcekmiş. Bu görüntüde marauder/sentinel işi zor gibi pvpde. Yüksek level bir marauder varsa biraz bahsedebilirmi gözümden kaçırdığım bir abilitymi var CC yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar