Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klasik MMORPG'lerin 6 yaş altı sorularından birtanesi biliyorum ama kararsız kaldım. Pvp'de oynaması kolay (2-3 tuş) birşey istiyorum. (wow mage gibin)

Evet taşları atmaya başlayabilirsiniz..
Mesaj tarihi:
En iyi class yoktur iyi oyuncu vardir.
l2p noob.
learn your class!
Know your enemy!
Hersey skille bakar.
3 tusla oyniycaksan pvp yapma.
#¤%¤###&/%/¤¤=()&%&# (wow mage yorumlari)

Alacagin cevaplari toptan ben verdim.
Mesaj tarihi:
o değilde wow mage pvp de değil pve 'de 3 tuş oynanır. ve olabildiğince kolaydır (oda arcane talent için geçerli fire talentta bir çok dps classtan daha zordur)

Ama pvp de mage e 2-3 tuş noob classı fln demek biraz komik olmuş.
Mesaj tarihi:
lafın gelişi 5 tuş, 3 tane dot var 1 tane aoe 1 direct dmg 1 de kalkan sayalım 6 unuttuklarım olsun +4 10 e yani 10 tuş daha ne istiyorsun tabi tank mageim ben olduğum yerden büyü atarım diyorsan oda senin pvp görüşün tabi benim gördüğüm durursan ölürsün 35 comando 27 sage 25 shadow kastım gördüğüm kadarı ile anlattım. hemde kitelayarak oynanıyor gayet oynaması kolay ve zevkli class lar arasında min tuş ile oynadığın class sage.
sage erken levelda skillerinin coğuna sahip oluyor end gamedede değişen bişi olmaycak
Mesaj tarihi:
3 sn'den uzun skill zaten interruptı saniyesinde kafasına yer, en fazla channelling ise vurduğunuz yanınıza kar kalır. Ben şimdiye kadar Trooper'ım ile channel skillerimi full halde kırk yılda bir kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
ya sanki birebir focus'lu pvp yapıyorsunuz, pvp karambol hep warzone'larda uzaktan bakıyosun birisne saldırıyor sen de destekliyosun. anca birebir yakalıcan adamı ki bu tarz interrupt atacaksın.

adam 4 kişi ona saldırırken channeling yapan adama interrupt mı atacak.
Mesaj tarihi:
Anlamadığın olay, zaten kasti atmıyor. O kadar karambol ki, sana mutlaka birinin ateşi değiyor. Olmadı bounty hunter-trooper alan dmg'ı interrupt ediyor.

Ben warzone'da yaşadığımı söylüyorum, uzun süreli hiç bir skillimi 30 kere denediysem 2-3 defa anca sonunu görmüşümdür.
Mesaj tarihi:
Betada sith assasindim, şimdi marauderim . Marauder oynaması assasine göre baya zormuş bunu anladım , hem skill sayısı olarak hem de force jump dışında cc olmaması level 14 itibari ile çok zorluyor.Assasinimde o levelde 2 tane CC , bir area knockback vardı.Millet bana stundır yavaşlatmadır knockbacdir ne bulursa yağdırıyor. Torheadden skillere baktım da ilerde de birtek 12 sn ligine %50 yavaşlatan bir vuruş gelcekmiş. Bu görüntüde marauder/sentinel işi zor gibi pvpde. Yüksek level bir marauder varsa biraz bahsedebilirmi gözümden kaçırdığım bir abilitymi var CC yapan.
  • Yeni Oluştur...