Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınıf seçimi

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

lafın gelişi 5 tuş, 3 tane dot var 1 tane aoe 1 direct dmg 1 de kalkan sayalım 6 unuttuklarım olsun +4 10 e yani 10 tuş daha ne istiyorsun tabi tank mageim ben olduğum yerden büyü atarım diyorsan oda senin pvp görüşün tabi benim gördüğüm durursan ölürsün 35 comando 27 sage 25 shadow kastım gördüğüm kadarı ile anlattım. hemde kitelayarak oynanıyor gayet oynaması kolay ve zevkli class lar arasında min tuş ile oynadığın class sage.
sage erken levelda skillerinin coğuna sahip oluyor end gamedede değişen bişi olmaycak
Sosyal ağlarda paylaş

Betada sith assasindim, şimdi marauderim . Marauder oynaması assasine göre baya zormuş bunu anladım , hem skill sayısı olarak hem de force jump dışında cc olmaması level 14 itibari ile çok zorluyor.Assasinimde o levelde 2 tane CC , bir area knockback vardı.Millet bana stundır yavaşlatmadır knockbacdir ne bulursa yağdırıyor. Torheadden skillere baktım da ilerde de birtek 12 sn ligine %50 yavaşlatan bir vuruş gelcekmiş. Bu görüntüde marauder/sentinel işi zor gibi pvpde. Yüksek level bir marauder varsa biraz bahsedebilirmi gözümden kaçırdığım bir abilitymi var CC yapan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...