fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 http://vimeo.com/33804905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 10 numara söylemiş vallahi takdir ettim. Pink Floyd'u en iyi coverlayan Serdar Ortaç'ın yanında biraz sönük kalıyor gerçi. http://www.youtube.com/watch?v=cSgCwkg6Q6Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bence müziğe açsaymışsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 beğendim ben de, sting - fragile söylemiş bi de o da fena olmamış. ama deliği kapattırmış mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 30 saniye falan dayanabildim. Iradem baya iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ferhat Göçer fena olmamış nan, fakat yüzündeki kabız olmuşta hacet getirmeye çalışan kişi ifadesi baya komik. Serdar Ortaç için bir şey söyleyemeyeceğim, 1 dakika bile dayanamadım, o ne lan öyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bir kaç saat önce gördüm ekşi'de acmaya cesaret edemedim gercek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Olmamış.Sadece çalsalarmış keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 olum videoyu komik falan diye mi paylaştınız anlamadım, gayet güzel söylemiş herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 E gayet iyi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Suratindaki garip ifadeler disinda ortalama ustu soylemis iste adam daha ne istiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Harir said: Olmamış.Sadece çalsalarmış keşke sdf Sen ne anlarsın la sütoğlan tısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 suratındaki garip ifadeler de garip değil aslında, baya iyi bi parça, öyle güzel ses sistemiyle bi de onu çalınca insanı şekilden şekile sokar. ben evde götü boklu klasik gitarımla doğru düzgün çalamadan triplere giriyorum o adam nasıl girmesin sdfgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 gleoddyn said: Harir said: Olmamış.Sadece çalsalarmış keşke sdf Sen ne anlarsın la sütoğlan tısısısı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ortalama üstü bence de ama özel olarak dinlenecek kadar güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Beklemediğim kadar iyi çıktı. Hakkaten yanaktaki deliği kapattırınca yüzüne kan gelmiş. Ama bunu da unutmadık http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/29073/ferhat-gocer039den-queen-cover039amayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 3:25 ile 3:40 arasindaki surata takilmistim ben biraz da, sonra aklima geldi bazilarinin gitar calarken agzinin yuzunun ayri oynayabildigini. Heralde duygulanmamistir syd barrett'a yazilan sarkiya diye dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 işin artisliği o ya millete çalarken bende yapiom artisliğine ara sıra yoksa tek başıma poker face takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ferhat Göçere kota gelmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Kıraç 1 ferhat göçer 2 nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Her sevilen şarkıyı söylemezse ölücek hastalığı var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bok gibi söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Deacon said: 30 saniye falan dayanabildim. Iradem baya iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar