jaffa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ikiyüzlü insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Hao said: yobaz atatürkçüler ile yobaz dinciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Annesini dövenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Vicdansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kim olursan ol yine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Allahlılar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Arkadaş grubu içinde sivrilmeye çalışan tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bullbird said: önyargılı insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yaptıkları dangalakca hatalardan,kotu davranıslardan sonra şuursuzca "ama ben seni seviyorum" , "özür dilerim arkadaşlıgımız bozulmasın ben seni cok seviyorum" deyip de her boku sevgiye baglayan insanlar,ulan dallama aramızda sevgi saygı var madem ve bundan dolayı benim şans vermemi istiyorsun,bunları hata yapmadan düşünsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://inciswf.com/1324233832.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yazılanların hepsini okumadım, Şu an diceğim yazıldı mı bilmiyorum ama hayatımızda hepimiz bir aradaşımıza iyilik yapmışızdır, sonra 40 yılda birşey istemişizdir yapmamıştır, bencil olmuşuzdur. Sonra iyi bir arkadaşımız olmuştur o bencilliğiniz yavaş yavaş ortadan kalkmıştır. Bu dediklerim cimrilik, acımasızlık gibi bir çok konuda geçerli. Karşı taraftakinin bencilliğin eski paylaşımcılığına bir dur çekmek için kurduğu bir duvar olabilir, bilemezsiniz. Ama bir insan türü varki en yakın arkadaşlarınız arasından bile çıkabilir onun hiçbir mazereti yok benim için bana inanılmaz şeytani gelir, oda şu davranışı sergileyenler: Mesala bir masadasınız, üniversite kantini olabilir , bar olabilir, masada eğlendiriyorsunuz, güldürüyorsunuz, masada popülersiniz. Bu bahsettiğim şahıs masada istediği ilgiyi bulamıyınca genelde sizin üzerinizden espri yaparak sizi aşşağı kendisini yukarı çekmeye çalışır. Bu insanlar karşılaşabilceğiniz en korkunç insanlardır. ve malesef nerdeyse her yeni ortama bunlardan fabrika ayarı gibi 1 tane düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yapay insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 -uzak durdu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yüzüne gülüp arkandan iş çeviren ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 çirkinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Kızıl saçlı kara kaşlı hatunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 "nutella yerim" said: yaptıkları dangalakca hatalardan,kotu davranıslardan sonra şuursuzca "ama ben seni seviyorum" , "özür dilerim arkadaşlıgımız bozulmasın ben seni cok seviyorum" deyip de her boku sevgiye baglayan insanlar,ulan dallama aramızda sevgi saygı var madem ve bundan dolayı benim şans vermemi istiyorsun,bunları hata yapmadan düşünsene. abi birak o kiz sana göre degil sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 okazyon said: Kızıl saçlı kara kaşlı hatunlar türk sarısı denen bi cins var o daha töbeler töbesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 platin o türk sarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben anlamam işte neyse ne bok gibi iğhrağnç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 doğal sarışınım asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 okazyon said: Kızıl saçlı kara kaşlı hatunlar Eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Muhabbetin ortasinda zirt pirt cep telefonuyla oynayan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar