Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Hao said: yobaz atatürkçüler ile yobaz dinciler.
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Arkadaş grubu içinde sivrilmeye çalışan tipler
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yaptıkları dangalakca hatalardan,kotu davranıslardan sonra şuursuzca "ama ben seni seviyorum" , "özür dilerim arkadaşlıgımız bozulmasın ben seni cok seviyorum" deyip de her boku sevgiye baglayan insanlar,ulan dallama aramızda sevgi saygı var madem ve bundan dolayı benim şans vermemi istiyorsun,bunları hata yapmadan düşünsene.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://inciswf.com/1324233832.swf
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yazılanların hepsini okumadım, Şu an diceğim yazıldı mı bilmiyorum ama hayatımızda hepimiz bir aradaşımıza iyilik yapmışızdır, sonra 40 yılda birşey istemişizdir yapmamıştır, bencil olmuşuzdur. Sonra iyi bir arkadaşımız olmuştur o bencilliğiniz yavaş yavaş ortadan kalkmıştır. Bu dediklerim cimrilik, acımasızlık gibi bir çok konuda geçerli. Karşı taraftakinin bencilliğin eski paylaşımcılığına bir dur çekmek için kurduğu bir duvar olabilir, bilemezsiniz. Ama bir insan türü varki en yakın arkadaşlarınız arasından bile çıkabilir onun hiçbir mazereti yok benim için bana inanılmaz şeytani gelir, oda şu davranışı sergileyenler: Mesala bir masadasınız, üniversite kantini olabilir , bar olabilir, masada eğlendiriyorsunuz, güldürüyorsunuz, masada popülersiniz. Bu bahsettiğim şahıs masada istediği ilgiyi bulamıyınca genelde sizin üzerinizden espri yaparak sizi aşşağı kendisini yukarı çekmeye çalışır. Bu insanlar karşılaşabilceğiniz en korkunç insanlardır. ve malesef nerdeyse her yeni ortama bunlardan fabrika ayarı gibi 1 tane düşer.
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yüzüne gülüp arkandan iş çeviren ppl
Seele Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 "nutella yerim" said: yaptıkları dangalakca hatalardan,kotu davranıslardan sonra şuursuzca "ama ben seni seviyorum" , "özür dilerim arkadaşlıgımız bozulmasın ben seni cok seviyorum" deyip de her boku sevgiye baglayan insanlar,ulan dallama aramızda sevgi saygı var madem ve bundan dolayı benim şans vermemi istiyorsun,bunları hata yapmadan düşünsene. abi birak o kiz sana göre degil sdfsdfsd
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 okazyon said: Kızıl saçlı kara kaşlı hatunlar türk sarısı denen bi cins var o daha töbeler töbesi
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben anlamam işte neyse ne bok gibi iğhrağnç
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 okazyon said: Kızıl saçlı kara kaşlı hatunlar Eyvah eyvah.
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Muhabbetin ortasinda zirt pirt cep telefonuyla oynayan tipler.
Öne çıkan mesajlar