Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu tipte insanlar uzak dursun topici

=))

Öne çıkan mesajlar

yaptıkları dangalakca hatalardan,kotu davranıslardan sonra şuursuzca "ama ben seni seviyorum" , "özür dilerim arkadaşlıgımız bozulmasın ben seni cok seviyorum" deyip de her boku sevgiye baglayan insanlar,ulan dallama aramızda sevgi saygı var madem ve bundan dolayı benim şans vermemi istiyorsun,bunları hata yapmadan düşünsene.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanların hepsini okumadım, Şu an diceğim yazıldı mı bilmiyorum ama hayatımızda hepimiz bir aradaşımıza iyilik yapmışızdır, sonra 40 yılda birşey istemişizdir yapmamıştır, bencil olmuşuzdur. Sonra iyi bir arkadaşımız olmuştur o bencilliğiniz yavaş yavaş ortadan kalkmıştır. Bu dediklerim cimrilik, acımasızlık gibi bir çok konuda geçerli. Karşı taraftakinin bencilliğin eski paylaşımcılığına bir dur çekmek için kurduğu bir duvar olabilir, bilemezsiniz. Ama bir insan türü varki en yakın arkadaşlarınız arasından bile çıkabilir onun hiçbir mazereti yok benim için bana inanılmaz şeytani gelir, oda şu davranışı sergileyenler: Mesala bir masadasınız, üniversite kantini olabilir , bar olabilir, masada eğlendiriyorsunuz, güldürüyorsunuz, masada popülersiniz. Bu bahsettiğim şahıs masada istediği ilgiyi bulamıyınca genelde sizin üzerinizden espri yaparak sizi aşşağı kendisini yukarı çekmeye çalışır. Bu insanlar karşılaşabilceğiniz en korkunç insanlardır. ve malesef nerdeyse her yeni ortama bunlardan fabrika ayarı gibi 1 tane düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

yaptıkları dangalakca hatalardan,kotu davranıslardan sonra şuursuzca "ama ben seni seviyorum" , "özür dilerim arkadaşlıgımız bozulmasın ben seni cok seviyorum" deyip de her boku sevgiye baglayan insanlar,ulan dallama aramızda sevgi saygı var madem ve bundan dolayı benim şans vermemi istiyorsun,bunları hata yapmadan düşünsene.

abi birak o kiz sana göre degil sdfsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...