Masquerade Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 9 sayı ile olmasi da ayri guzel oldu. 2'li averaji da aldik. ligde kalan tek deplasmanimiz banvit. kazanirsak liderlik percinlesir. ic saha performansimiz da ortada iken lider bitirmek sampiyonluk sansimizi muthis yukseltir.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Andrei Kırilenko, SPOX'a konuştu: "Bence Avrupa'da Galatasaray taraftarı eşsiz. Belki Partizan'ı ekleyebiliriz." Krilenko: Ich liebe volle und laute Arenen. Von daher war es eine große Ehre für mich, in Istanbul und auch in anderen Hallen zu spielen. Aber ich denke, die Galatasaray-Fans sind einmalig in Europa. Man kann vielleicht noch die Fans von Partizan Belgrad dazu nehmen. Aber auch die Zuschauer in den USA erzeugen einen großen Druck unter uns Spielern. Auch da macht es unglaublich viel Spaß zu spielen. I love and loud arenas. Accordingly, it was a great honor for me, in Istanbul and in other halls to play. But I think that Galatasaray fans are unique in Europe. It is perhaps the fans of Partizan Belgrade to take. But the viewers in the U.S. generate a lot of pressure on us gamers. Also there's a lot of fun to play. http://www.spox.com/de/sport/mehrsport/basketball/1202/Artikel/andrei-kirilenko-zska-moskau-interview-dirk-nowitzki-euroleague-nba.html
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bizimde ilk yeni takımlı eurolig senemiz öyleydi. seneye kalmaz bu heyecan.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 o zaman sizin belegeselinizi çekselerdi heh
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bi de şey vardı. dur. abdi ipekçi atmosfer kolay yapılan bir salon. biz de oynasak sinan erdem yerine aynısını yapardık yea. http://www.youtube.com/watch?v=qtbTvexZhZQ&feature=fvwrel uyarı gelmiş alo 500 kişiye eurolig maçı oynuyorsunuz, seyirciniz nerde diye haha. http://www.youtube.com/watch?v=GOyxEeAa9NU heyecan kalır mı gider mi konuşmak da = halamın bıyıkları olsa.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 of abi sanki yaptığınız tribünü eleştirmişim gibi konuşuyosunuz. gs'nin tribünleri evet muhteşemdi bu sene. benim dediğim bizimde ilk senemizde çok fazla seyircimiz oluyodu. ama soraki senelerde azalıyo işte doğal olarak çünkü oraya gelip tribün yapanların %90'ı futbol seyircisi ve ilgilerini kaybediyolar 2. sene. ha gs seneyede aynı tribünü tutturursa büyük iş yapmış olur. ztn adam gibi basketbol seyircimiz olsaydı bu ülkede bu yeni fb, gs basketbol yatırımlarından önce efes'e tribün yaparlardı adam gibi zamanında. beleş bilet dağıtmazdı efes millete.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bu sene şampiyon vs. olunursa seneye de gider GS taraftarı maça da ondan sonraki seneye bende şans tanımıyorum. GS'lilerin böyle huyu var çünkü 10 yıl başarısız olsunlar, tribünler falan bomboş olur koyacak adam bulamazsın ama başarıyı bir şekilde yakaladıklarında da tribünler sanki kapasitesinin üstünde dolmuş gibi gözükür. Koreografiler falan, Seneye Euroleague'e gidilemezse ve lig kazanılmazsa bu sene yarı yarıya düşer büyük ihtimal
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 gslilerin böyle huyu var derken.her taraftar böyle taraftar heyecan ister.amaçsız kötü oynayan ruhsuz takımı niye desteklesin taraftar takımlar iyi oldugu sürece illa kupa almak gerekmiyor.üst sıralarda olmak hep bi şampiyonluga yakın oldugu sürece taraftarlar tribünleri doldurur dönem dönem taraftar kitlesinin düşmesi vs gayet normal yani.
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Galatasaray taraftarında iyi takım izlemek isteme alışkanlığı var evet. Ben ne Beko Basketbol Ligi izlerdim nede Euroleague (play-off ve final four) evresine kadar. Bu sene yine ligi izlemiyorum büyük maçlar dışında, ama euroleague maçlarının hepsini izledim ki büyük keyif alarak izledim. Fenerbahçe-Galatasaray-Efes hiç de farketmez benim için Basketbol'da, hepsinin kazanmasını isterim euroleague'de. Tabi şunu farkettim ki basketbolda takım tutmamamın sebebi Galatasaray'ın kötü durumda olmasıymış, güzel oynamaya başladıklarında keyifle izlemeye başladım. Özellikle takım yapısı keyif verdi son 2 yılda, hep doğruyu oynamaya çalışan,son topa kadar mücadele eden takımı izlemek kadar keyifli bişey yok,isterlerse bilardo oynasınlar... Taraftarı takım çeker stada, şu takımın taraftarı iyi bununki kötü muhabbetinden kurtulun artık. Hangi takım iyiyse taraftarı da iyi oluyor otomatik olarak, bilbao basket taraftarına bakın mesela, dünkü çocuklar rakiplerine göre ama taraftarları var, dönün bide Vefa'ya falan bakın... Sahadaki takım bana bilet paramın karşılığını verdiği sürece yayının da satın alırım, stadına da gider maçını da izlerim, hatta hoşuma gider desteklerim de. Sahada kötü takım varsa oturur kitap okurum daha iyi neyini izleyeyim.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bugün fener - ksk maçında şöyle bir olay gerçekleşmiş. Forumlarda hep yazıyorlardı gerçi ama abartıyorlardır diğer takımı tutanlar vs. diyordum. http://www.dailymotion.com/video/xpbygj_fb-ksk-macyndaki-hakemlerin-son-saniye-skandal-karary_sport?start=46#from=embed Buradan maç uzatmaya gitti ve Fenerbahçe maçı kazandı. Halbuki son saniyede Chatman'ın bulacağı bir sayı maçı karşıyaka'ya getirebilirdi. Yazık yani, emek hırsızlığı bu başka birşey değil. Fenerbahçeli arkadaşları kışkırtmak içinde yazmadım bunu, geçtiğimiz günde benzer bir olay Banvit - TS maçında gerçekleşti. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hXuD-lGOVDo Görüldüğü üzere net bir şekilde boyalı alan ihlali yapılıyor ve hakemler seyirci kalıyor. Banvit buradan maçı çeviriyor ve alıyor. Yani her hafta bir maça itiraz ediliyor tekrar yapılsın, kural ihlali var diye. Efes maçı bilindiği üzere tekrar bile edildi kural ihlali yüzünden... Dünyanın en iyi 3. basketbol ligi olduk deniyor sağda solda da, bu hakemlerle nereye iyiyiz arkadaş ? Kim diyor hem onu getirsinler göstersinler ...
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 öeh ayıp ama, hakemin kötülüğü değil şu pozisyon art niyet olduğunun ispatı direk. gerçi fenerin gs maçını nasıl kazandığını da biliyoruz, normal bunlar.
S-H Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 he canım he size olunca hakemler kötü,bize olunca art niyetli.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bu sezon THY Euroleague’de TOP 16′yı aşamayan ve Ufuk Sarıca ile yolları ayıran Anadolu Efes’in Zeljko Obradovic’e yıllık 3 milyon Euro önerdiği iddia edildi. Sırp ve Yunan basınında yer alan haberlere göre; Panathinaikos ile büyük başarılara imza atan ve Avrupa’nın en önemli coachu olarak değerlendiren Obradovic ile gelecek sezon için görüşen Efes yetkililerinin Sırp çalıştırıcıya 3 milyon Euro önerdiği iddia edildi. Anadolu Efes’in yanısıra Real Madrid’in de Obradovic ile ilgilendiği bilinirken Panathinaikos da Sırp antrenörü bırakmak istemiyor. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Obradovic, sözleşmesinin sezon sonu biteceğinin hatırlatılması üzerine, “Her şey Panathinaikos’un elinde” demişti. şu haber gerçekçe euroleague kupası 4-5 yıla bizde, rahat olun asdf
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 DarKRideR said: bugün fener - ksk maçında şöyle bir olay gerçekleşmiş. Forumlarda hep yazıyorlardı gerçi ama abartıyorlardır diğer takımı tutanlar vs. diyordum. http://www.dailymotion.com/video/xpbygj_fb-ksk-macyndaki-hakemlerin-son-saniye-skandal-karary_sport?start=46#from=embed Buradan maç uzatmaya gitti ve Fenerbahçe maçı kazandı. Halbuki son saniyede Chatman'ın bulacağı bir sayı maçı karşıyaka'ya getirebilirdi. Yazık yani, emek hırsızlığı bu başka birşey değil. Fenerbahçeli arkadaşları kışkırtmak içinde yazmadım bunu, geçtiğimiz günde benzer bir olay Banvit - TS maçında gerçekleşti. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hXuD-lGOVDo Görüldüğü üzere net bir şekilde boyalı alan ihlali yapılıyor ve hakemler seyirci kalıyor. Banvit buradan maçı çeviriyor ve alıyor. Yani her hafta bir maça itiraz ediliyor tekrar yapılsın, kural ihlali var diye. Efes maçı bilindiği üzere tekrar bile edildi kural ihlali yüzünden... Dünyanın en iyi 3. basketbol ligi olduk deniyor sağda solda da, bu hakemlerle nereye iyiyiz arkadaş ? Kim diyor hem onu getirsinler göstersinler ... şu chatman'ın pozisyon çok net hakemin mallığı ztn ama bundan bi pozisyon öncede emir'e çok çok net bi faul var. onuda çalmadı hakemler. ztn maç boyunca yanlış hatırlamıyosam toplam 63 faul çaldı hakemler. yani öle bi dengesizlik vardı ki maç boyunca bi sürü faul çalan hakemler maç sonlarında ve kritik dakikalarda adeta mala bağladılar. demek istediğim hakem fenerbahçe'ye çalışmadı ztn kötüydü hakem.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 gs banvit'i yenmiş ama 3. çeyrekte shipp'in bileği kırılmış. geçmiş olsun yazık olmuş.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 27'sine kadar transfer izni varmış sanırım, yerine düzgün bir transfer şart GS için, Shipp'in katkısı çok önemliydi.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 neyseki olabilicek en iyi haber gelmiş shipp'ten. 2 ay sürücekmiş sakatlığı. tek kemikte kırık varmış.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/430024_325638590826510_134326269957744_921563_1806259024_n.jpg Neyse ki kötünün iyisiymiş kırık.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 DarKRideR said: 27'sine kadar transfer izni varmış sanırım, yerine düzgün bir transfer şart GS için, Shipp'in katkısı çok önemliydi. 27'sine kadar transfer izni varsa pota altına bir hamle yapardık takım bu kadar hedefe kilitlenmişken, sanmıyorum transfer döneminin sürdüğünü
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Aaron Brooks has a two month contract offer from Fenerbahce Ulker of Turkey. He rejected it to wait Suns' offer.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 konu olmayınca asdfs FIBA Eurochallenge’da Artland Dragons’u 2-0’lık seriyle eleyen ve ‘Final Four’a kalan Beşiktaş Milangaz, organizasyonun evsahipliğini yapmak için kolları sıvadı. Bir süre önce turnuvanın ev sahibi olmak için girişimlere başlayan Siyah – Beyazlılar, spor bakanlığına bir dilekçe vererek çalışmalara ‘start’ verdi. Bakanlıktan onayı aldıktan sonra FIBA ile tekrar masaya oturan Beşiktaş Milangaz’ın ‘Final Four’ organizasyonunu almak için en önemli aday olduğu belirtildi. Ancak Siyah – Beyazlıların önündeki en büyük engel, THY Euroleague ‘Final Four’u ile FIBA Kadınlar Euroleague ‘Final 8’inin de İstanbul’da yapılacak olması… Üst üste organizasyonların İstanbul’a verilmesinin güç olacağı konuşulurken Fransız temsilcisi Elan Chalon’un başvuru yapmaması, finallere kalması muhtemel Fuenlabrada ile Ventspils’in lokasyonları nedeniyle ibrenin Beşiktaş Milangaz’a dönük olduğu kaydedildi. BEŞİKTAŞ SİNAN ERDEM’İ İSTİYOR Siyah – Beyazlılar, organizasyonu Sinan Erdem’de düzenlemek isterken İspanyol temsilcisi Fuenlabrada’nın da Madrid’in merkezinde bir salonda evsahipliği yapmak istediği öğrenildi. Bu durumda Beşiktaş Milangaz ile Fuenlabrada’nın finaller için çekişmesinin olası gözüktüğü vurgulandı. Basketdergisi.com
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Fikret Orman başkan olduktan sonra ilk iş basketbol şubesinin başına yeni bir isim atamış: Cem Bilge Serdar Bilgili döneminde basketbolun başındaydı ve Beşiktaş basketbolunun en istikrarlı dönemidir hatırlarsınız. Bir yarı final, birde final yaşamıştık kısa dönemde kurulan takım ile, kadın basketbolu da o zamanlar rezil değildi vs. işi bilen ve iyi yönlendirebilen bir isim çok iyi oldu. Bu sene şansa yakalamış olduğumuz çıkışı istikrarlı bir hale getirebiliriz yani :D
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Galatasaray Shipp'in yerine Nihad Djedovic'i transfer etmiş sezon sonuna kadar. Pek bilmiyorum kimdir nedir, potansiyelli genç deniyo, ama şimdi de katkı yapacak seviyededir umarım.
Öne çıkan mesajlar