Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neden acaba? bende duydum haberide herhangi bi neden yazmadı kimse.

kendisi resmi siteden açıklama yazmış.

"Hakan Üstünberk’ten Açıklama

22 aydan bu yana büyük bir yoğunlukla sürdürmeye çalıştığım Basketbol Şube Sorumluluğu görevim esnasında gerek aileme gerekse işlerime yeterince vakit ayıramadım. Bu uzun süreç şahsımı da oldukça yormuştur.

Bir süreden beri Sayın Başkanımız Ünal Aysal’a bayrağı yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı devretmek istediğimi ifade ettim. Ancak değerli Başkanımız başarılı giden şubenin yöneticisini değiştirmek istemediğini, bunun bir Galatasaraylılık görevi olduğunu söyleyerek bu talebimi kabul etmedi.

Gelmiş olduğumuz noktada Başkanımız da bu kez beni anlayışla karşıladı, aileme ve işime sarılmama onay verdi. Yaşamış olduğum bu süreçte şahsımdan tam desteğini esirgemeyen değerli Başkanımız başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerine, tüm teknik ekibimize, sporcularımıza, bu yolda bana eşlik edenlere ve tüm taraftarımıza teşekkür ederim. Bundan sonra da elimden geldiğince Kulübümüzün hizmetinde olacağımı tüm dostlarımla paylaşır, saygılarımı sunarım.

Hakan Üstünberk"
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Efes - Fener maçı 20:00'den 13:00'e alınmış.

bunun mantığını çözemedim ben cidden ya, neden yani ?
ligin en önemli maçlarından birisi oynanıyor, sen saat 1'e alıyorsun maçı.
Mesaj tarihi:
jerrels geldiğinden beri en efsane maçını oynadı ama yetmedi maalesef.
maçın başındaki 3-2'den sonra hiç öne geçemedik, 4-5 kez fark 1'e falan indi ama efes izin vermedi fenerbahçenin öne geçmesine. genç bi çocuk vardı, gökhan ya da görkem emin olamadım şimdi isminden, 2 tane çok kritik üçlük soktu efes hücumda bocalarken, ondan sonra gerisi geldi zaten.

bi de vidmar 1 dakika falan dolmadan 3 faul alabilmeyi başardı maçın başında, hakikaten kolay bir iş değil şu.
Mesaj tarihi:
voleybol başlığı olmadığı için buraya yazıyorum.

fb-gs basketbol maçından sonra fb taraftarına laf söyleyen ua kafalı gs taraftarları bugünkü gs-fb maçında maç boyunca edilen küfürler ve sahaya atılan çiviler hakkında gelip kimse bişey yazmamış nerelerdesiniz ?

işinize gelince fb'ye bu yakışırdı yazmayı biliyorsunuz gs'ye bu mu yakıştı ?
Mesaj tarihi:
onun önüne geçemezsin ki, türkiye'deki taraftar kafası bu malesef

her galibiyetten sonra saçma sapan konuşulur, rakibin düştüğü anlarda bir tekme atmak için kasılır. Bunu takım fark etmeksizin hepsi yapıyor. Kapa kulağını geç o aptal yorumlardan sonra, başka yapacak birşey yok ki :)
Mesaj tarihi:
S-H said:

e yani bende onu diyorum,her olaylı maçtan bütün camiaya saydırmak,genellemek yanlış.

açıklama yaptığımızı görmedim ama madde attık çünkü voleybolcular taraftarı tahrik etti diye.

fark bu.

DarKRideR said:

onun önüne geçemezsin ki, türkiye'deki taraftar kafası bu malesef

çok güzel geçersin önüne. sıradaki maça ceza yerine bir sonraki iç saha gs:fener maçını yaparsın tarafsız/seyircisiz mis gibi olur.
Mesaj tarihi:
taraftar açısından bir fark yok arada senin dediğin yönetimsel bir durum.çıkıp buraya fenerbahçe taraftarı işte böyle demenin açıklaması değil o.
Mesaj tarihi:
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/51010

said:
Doktorumuz Ayhan Optur’un eşliğinde testlerden geçen oyuncumuzda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

Adam A tipi diyabet değil mi hacı asdf

Birde şöyle birşey koymuşlar, son dönem performansı adına

http://www.youtube.com/watch?v=Plh1LIGfB0g

Charlotte'tayken takip ederdim, son transferlerimiz arasındaki en iyisi bence
Mesaj tarihi:
iyi transfer, alttan alttan güzel kadro yaptı bjk. arıza olmasından dolayı da beşiktaşa yakışmış. şu eurochallenge'ı falan alsalar bari, dandik mandik de olsa avrupa kupası nihayetinde.
Mesaj tarihi:
bu tofaş ağır maç seçiyor yalnız, büyük takımların hepsine it gibi oynayıp alt sıra takımlarına yatıyorlar resmen,

TS'yi bile zar zor yenen takım gidip büyüklerin hepsinden puan aldı resmen asdf
Mesaj tarihi:
ovvvvv

abi ben sakatlık haberini duymuştumda, sezonu kapattı demişlerdi. spor hayatı bitti çok ağır yahu. off çok kötü. resimde çok fena. yazık valla :(

içgüdüsel olarak direk shit çekmiş galiba resimde de.
  • Yeni Oluştur...