Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Efes - Fener maçı 20:00'den 13:00'e alınmış.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Beşiktaş Adam Morrison ile anlaşmış diyormuş ABD medyası,
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Hakan Üstünberk istifa etmiş. Yapılanmaların, Galatasaray'ın basketbolda tekrar varolmasının en büyük sebebiydi adam. İlginç gerçekten ağır üzüldüm
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 neden acaba? bende duydum haberide herhangi bi neden yazmadı kimse. kendisi resmi siteden açıklama yazmış. "Hakan Üstünberk’ten Açıklama 22 aydan bu yana büyük bir yoğunlukla sürdürmeye çalıştığım Basketbol Şube Sorumluluğu görevim esnasında gerek aileme gerekse işlerime yeterince vakit ayıramadım. Bu uzun süreç şahsımı da oldukça yormuştur. Bir süreden beri Sayın Başkanımız Ünal Aysal’a bayrağı yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı devretmek istediğimi ifade ettim. Ancak değerli Başkanımız başarılı giden şubenin yöneticisini değiştirmek istemediğini, bunun bir Galatasaraylılık görevi olduğunu söyleyerek bu talebimi kabul etmedi. Gelmiş olduğumuz noktada Başkanımız da bu kez beni anlayışla karşıladı, aileme ve işime sarılmama onay verdi. Yaşamış olduğum bu süreçte şahsımdan tam desteğini esirgemeyen değerli Başkanımız başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerine, tüm teknik ekibimize, sporcularımıza, bu yolda bana eşlik edenlere ve tüm taraftarımıza teşekkür ederim. Bundan sonra da elimden geldiğince Kulübümüzün hizmetinde olacağımı tüm dostlarımla paylaşır, saygılarımı sunarım. Hakan Üstünberk"
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 DarKRideR said: Efes - Fener maçı 20:00'den 13:00'e alınmış. bunun mantığını çözemedim ben cidden ya, neden yani ? ligin en önemli maçlarından birisi oynanıyor, sen saat 1'e alıyorsun maçı.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 seyircisiz maç ya ondan olabilir. caferağa'da oynanıyor zaten :) efes eksik feneri baya rahat yenecek gibi.
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 1 numarada sadece jerrels'la çok sıkıntı çekiyoruz kerem de efsane başladı maça, çok büyük ihtimalle efes rahat bir galibiyet alcak
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 jerrels geldiğinden beri en efsane maçını oynadı ama yetmedi maalesef. maçın başındaki 3-2'den sonra hiç öne geçemedik, 4-5 kez fark 1'e falan indi ama efes izin vermedi fenerbahçenin öne geçmesine. genç bi çocuk vardı, gökhan ya da görkem emin olamadım şimdi isminden, 2 tane çok kritik üçlük soktu efes hücumda bocalarken, ondan sonra gerisi geldi zaten. bi de vidmar 1 dakika falan dolmadan 3 faul alabilmeyi başardı maçın başında, hakikaten kolay bir iş değil şu.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 voleybol başlığı olmadığı için buraya yazıyorum. fb-gs basketbol maçından sonra fb taraftarına laf söyleyen ua kafalı gs taraftarları bugünkü gs-fb maçında maç boyunca edilen küfürler ve sahaya atılan çiviler hakkında gelip kimse bişey yazmamış nerelerdesiniz ? işinize gelince fb'ye bu yakışırdı yazmayı biliyorsunuz gs'ye bu mu yakıştı ?
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Abi izlememiştir kimse voleybol sonuçta.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 e yani bende onu diyorum,her olaylı maçtan bütün camiaya saydırmak,genellemek yanlış.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 onun önüne geçemezsin ki, türkiye'deki taraftar kafası bu malesef her galibiyetten sonra saçma sapan konuşulur, rakibin düştüğü anlarda bir tekme atmak için kasılır. Bunu takım fark etmeksizin hepsi yapıyor. Kapa kulağını geç o aptal yorumlardan sonra, başka yapacak birşey yok ki :)
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 S-H said: e yani bende onu diyorum,her olaylı maçtan bütün camiaya saydırmak,genellemek yanlış. açıklama yaptığımızı görmedim ama madde attık çünkü voleybolcular taraftarı tahrik etti diye. fark bu. DarKRideR said: onun önüne geçemezsin ki, türkiye'deki taraftar kafası bu malesef çok güzel geçersin önüne. sıradaki maça ceza yerine bir sonraki iç saha gs:fener maçını yaparsın tarafsız/seyircisiz mis gibi olur.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 taraftar açısından bir fark yok arada senin dediğin yönetimsel bir durum.çıkıp buraya fenerbahçe taraftarı işte böyle demenin açıklaması değil o.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Adam Morrison > Beşiktaş kesinleşti. Harika bir transfer oldu bu ya
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 http://www.bjk.com.tr/tr/haber/51010 said: Doktorumuz Ayhan Optur’un eşliğinde testlerden geçen oyuncumuzda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı. Adam A tipi diyabet değil mi hacı asdf Birde şöyle birşey koymuşlar, son dönem performansı adına http://www.youtube.com/watch?v=Plh1LIGfB0g Charlotte'tayken takip ederdim, son transferlerimiz arasındaki en iyisi bence
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 iyi transfer, alttan alttan güzel kadro yaptı bjk. arıza olmasından dolayı da beşiktaşa yakışmış. şu eurochallenge'ı falan alsalar bari, dandik mandik de olsa avrupa kupası nihayetinde.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Tofaş'a bak helal, güzel döndüler ve bitirdiler, Tofas 89:87 FB Ülker Bir tek biz sağ çıktık buradan. :D
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 adamlar deli gibi 3 attılar ya kafayı yedim. son hucum hariç ondan onceki 4 hucumda 4 tane 3 atmış adamlar... neyse plıyıf var
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bu tofaş ağır maç seçiyor yalnız, büyük takımların hepsine it gibi oynayıp alt sıra takımlarına yatıyorlar resmen, TS'yi bile zar zor yenen takım gidip büyüklerin hepsinden puan aldı resmen asdf
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Topiki yok galba, varsa taşınsın. Alba Torrens'in spor hayatı bitmiş olabilir. Ön, yan, çapraz bağları kopmuş, menisküs yırtılmış. https://p.twimg.com/AjlyP7jCAAAiStD.jpg of of :(
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ovvvvv abi ben sakatlık haberini duymuştumda, sezonu kapattı demişlerdi. spor hayatı bitti çok ağır yahu. off çok kötü. resimde çok fena. yazık valla :( içgüdüsel olarak direk shit çekmiş galiba resimde de.
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 arkasındaki fenerliyse kesin o yapmıştır bilerek :)
Öne çıkan mesajlar