erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Sotto said: Eskiden 1-0 önde başlama olayı vardı, artık o da yok di mi, adam gibi TBL takip etmiyorum son yıllarda.. . evet kaldırdılar o olayı, iyi oldu bence, 2 maçta biten play off serileri oluyordu saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yenilginin şiddeti anında çenelere vurmuş. http://3.bp.blogspot.com/-9LXFx4D7aU8/TeTLNi2Kq2I/AAAAAAAAAFo/X7o9v1nPvAM/s1600/tomas.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 DoruK said: Masquerade said: Yenilmemiz hayırlı oldu bence. Ordaki it kopuk atlamaya hazırdı sahaya can güvenliğimiz tehlikediydi. Birkez daha Fener taraftarının kalitesizliğini gözler önüne serdik işte. Sözde malum Efes maçından sonra çok beyefendi, aristokrat bir basket seyircisi vardı. LOL.mahmuti reyis "ezin ama yenilin" emri vermiştir muhtemelen canlı çıkabilmek için sahadan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 mokoko said: yenilginin şiddeti anında çenelere vurmuş. http://3.bp.blogspot.com/-9LXFx4D7aU8/TeTLNi2Kq2I/AAAAAAAAAFo/X7o9v1nPvAM/s1600/tomas.JPG darbeli bir galibiyet oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Oktay Mahmuti'nin ne farkı var diğer küfür yiyen insanlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/394239_312007165510304_184186224959066_1011137_353493302_n.jpg geçen seneden kalma ama bugunede uymuyo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://i.imgur.com/1WPCP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 #tadındanyenilmezarmada "oktay mahmudi geçen sene taraftar kupa seromonisi yaptırmadığında muhteşem atmosfer diyordu, şimdi türk sporu kötü durumda oldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 biri koydukmu.swf eklesin şuraya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 S-H said: mokoko said: yenilginin şiddeti anında çenelere vurmuş. http://3.bp.blogspot.com/-9LXFx4D7aU8/TeTLNi2Kq2I/AAAAAAAAAFo/X7o9v1nPvAM/s1600/tomas.JPG darbeli bir galibiyet oldu sanırım (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 enee 1 sayi farkla yenilmisiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 koyduk mu felan yok gençler, adabınızla sevinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 "Maçın bitmesine 2 dakika kala Fener'i yendik diye tweet atmaya hazırlanan gs'li genç maç sonunda Ülker'e yenildik yazarak acısını hafifletti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 mokoko said: "oktay mahmudi geçen sene taraftar kupa seromonisi yaptırmadığında muhteşem atmosfer diyordu, şimdi türk sporu kötü durumda oldu" iyi durumda mı sence türk sporu? adama ana avrat sövdünüz bir de şu dediğine bir de bıkbık mı var? kaosun nedeni ve sorumluları belli. ibretle izliyorum ama. hem suçlu hem güçlü diye buna denir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yahu adamın tutarsızlığını gözler önüne seren bişi yazmışım sen bana söylemediğim şeyler hakkında laf ediosun. oktay mahmudi bugun dediğinde gayet haklıydı. ama bu lafı eden adam geçen senenin sonunda bunu demiş bi adam. kendi işine gelince iyi konuşan bi adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kendi mi yaptı o olayları geçen sene argümana bak yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 şizofrene bağladılar galiba.kendi sahalarındaki basketbol,futbol maçlarını unutup işte fenerbahçe taraftarı öühühü diye geliyorlar. not : her iki tarafın taşkınlık yapan seyircilerini desteklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ne oldu sen Türk Telekom Arenadaki maçta? İnsan gibi ağırlandınız, oynadınız gittiniz. Geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Fb tarafında olaysız maç olmadı mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ben arenadaki maca da gittim gecen seneki son final macına da gittim bugünkü maca da gittim. Arenada nerdeyse küfür bile yoktu. Geçen seneki maçta olaylar maç sonu oldu maç içinde sadece takıma destek vardı.maç sonu taraftar cıldırdı. Ama bugünkü macta basketboldan anlamayan apaçiler dolmuş stada. 9 sayı olunca fark maç bitti yumulun ne var ne yok atın mantıgındaydılar. ve galatasaraylıyım hayatımda bu kadar kötü bi taraftar toplulugu görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/12/basketbol-sevgisi-engel-tanimaz-300x227.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kimse burada bizim taraftarımız temiz, biz atmayız ayağına girmesin lütfen, o kadar komik gözüküyorsunuz ki, şuradan herhangi bir takım ve spor seçip 10 tane tribun olayını araştır getir desek, araştırma 10 dakika bile sürmez sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Hatırlatmayı boynumun bir borcu olarak görüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=PVZUi5nZYrU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 let the "biz daha uzağa işeriz" begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Her derbiden sonra futbol bölümünün en pis, en istenmeyen muhabbetlerini buraya da taşıyorsunuz, yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar