Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Tamam mokoko, hakem hata yaptığı için küfrediyor Fb taraftarı. Kıyamam ben. Hepimiz biliyoruz o küfürlerin nedenini, birbirimizi kandırmayalım şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Şampırt!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 adriç 2'li oyunlarda çok iyi. bizim takımında 55 senedir falan pick'n roll savunması yerlerde. andriç'ten çok çok daha kötü olan mal mal adamlardan bile min 15 sayı yiyoruz. bide gs ne 3 attı arkadaş yeter ya. Masquerade said: Tamam mokoko, hakem hata yaptığı için küfrediyor Fb taraftarı. Kıyamam ben. Hepimiz biliyoruz o küfürlerin nedenini, birbirimizi kandırmayalım şurada. özür dilerim ben bilmiorm başka neden küfrediolar. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bizim de ribaund problemimiz var. Çok fazla ikinci şans verdik Fenere onlarda iyi değerlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hadi lan alalım bu maçı burdan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 fuu maçı açtım falan uğursuz geldim kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 AAAAA hadi lan vermeyin burdan maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Son hücum top bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Red said: ez dik http://27.media.tumblr.com/avatar_6feb8634e3d0_128.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 mokoko said: özür dilerim ben bilmiorm başka neden küfrediolar. kusura bakma. AHAHHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 vicdan azabı çekiyorum.NEDEN AÇTIM MAÇI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Red said: ez:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 eh, ezdik ama olmadı sevinsin garibanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Elimizle maçı verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 10-0'lık seri yakaladık ne olduğunu anlamadan, lakovicin üçlüğü stres yarattı gerçi de son 2 dakika gayet iyi savunma yaptık, güzel galibiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Maça baktım 9 sayı öndeyiz, 5dk durdum yenildik ahaah. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hem ukiç hem emir olmadan yenmek değil ezmek başka bişi denemez bu galibiyete. güzel oldu 6 sayıdan döndüğümüz. ama bi an kazanıcağınızı düşündünüz di mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yalnız fener iyice kötü olmuş ya şu seyirciden daha kötü bi takım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 EN BUYUK FENER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hem salonun hemde 2011'in kapanışını gs galibiyetiyle yapmak paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Yenilmemiz hayırlı oldu bence. Ordaki it kopuk atlamaya hazırdı sahaya can güvenliğimiz tehlikediydi. Birkez daha Fener taraftarının kalitesizliğini gözler önüne serdik işte. Sözde malum Efes maçından sonra çok beyefendi, aristokrat bir basket seyircisi vardı. LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ahahahahah soda lazım sanırım. engin de çok güzel oynadı ukicin yokluğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ya futbolda bile playoff işin tadını kaçırdı ama basketta hakikaten playoff varken daha az anlamı oluyor. NBA Regular Season tarzı:).. Eskiden 1-0 önde başlama olayı vardı, artık o da yok di mi, adam gibi TBL takip etmiyorum son yıllarda.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Masquerade said: Yenilmemiz hayırlı oldu bence. Ordaki it kopuk atlamaya hazırdı sahaya can güvenliğimiz tehlikediydi. Birkez daha Fener taraftarının kalitesizliğini gözler önüne serdik işte. Sözde malum Efes maçından sonra çok beyefendi, aristokrat bir basket seyircisi vardı. LOL.mahmuti reyis "ezin ama yenilin" emri vermiştir muhtemelen canlı çıkabilmek için sahadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar