Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öff tek rp-pvp english server'ı var bu saatte bile sıra bekliyoruz o yüzden. Neden açmıyor bu BW ikinciyi anlamıyorum. 50 tane pvp açarken bi tane daha açıver işte anasını satiim
Mesaj tarihi:
ortadaki skillbar 3 adet olsa çok iyi olcakmış hakkaten.böyle düzenli bi şekilde dizicek alan yok :).sağa sola koyuncada çok uzak kalıyor
Mesaj tarihi:
ekranın sağ tarafı banada çok uzak geliyor işte

aynı herşeyi bi yerde toplayınca daha rahat ediyorum hem göz zevki açısında da kötü oluyor bence

ayrıca clicker olarak bile oynanacak kolaylıkta oyunlar bunlar pvp harici

ki topu topu 6-7 tane devamlı kullandıgım şeyler var onlarda bindii

geri kalanı dizmek zevke kalmış sdfs
Mesaj tarihi:
Oyun patlamaz cunki bioware formulunun ustune wow gecirmisler komple, bide pvp olara failhammerin faillamadigi yerlerden yararlanmislar

Patlarsa ea in musteriyi sagmal inegi olarak goren is kafasi ile bioware in yetersizlifi yuzunden patlar bu, 7 senede wow a gelen tek ciddi rakip cunki oynanabilirligi wow duzeyinde en basta, diger mmolarin hicbiri bu kadar akici olamadi
Mesaj tarihi:
Ben oynadım, prime timeında değil ama 1 hafta trial da olsa oynadım. Ve ne swtor ne de wow kadar akıcı değildi. Şu oyunu sırf betada o akıcılığı gördüğüm için aldım zaten.
Mesaj tarihi:
rift bok gibiydi, kalas gibiydi bi kere karakterler 4 gun dayanamadan sildim direk (cokta iyi yapmisim)

wowa son senelerde oynanabilirlik bakimindan yaklasabilen bi aion vardi, oda gerizekalilar rubberband sorununu cozememislerdi, lag varsa yeniceri gibi kosturuyordun onun disinda glide ile flight cidden mmo dunyasina kazandirdikalri en yaratici seylerdi
Mesaj tarihi:
Swtor ile ilgili büyük beklentilerim vardı ama aoc ve warhammer hayal kırıklıklarından sonra tırsmıyorda değildim hani. Açıkçası ben beklentilerimin çoğunun karşılığını aldım, en azından ne kadar klon dense de bence farklı bir soluk getirdi. Bir çok eksiği ve beni sinir eden (ah,ui,...) yanları yok değil ama açıkçası eğer değerlendirebilirlerse ellerinde güzel bir malzeme var ve ben biraz şans tanımak istiyorum. 6 senelik wow maceramdan sonra ilk defa bir oyun beni tekrardan cezbetti (noob olmayı özlemişim) ama tabi burda bioware'in elini çabuk tutması lazım çünkü fanboylar dahil kimsenin artık çok fazla sabrı yok.
Mesaj tarihi:
Ne EA ne de Bioware bence konusan Lucas Art olacak.

Bu oyunda addon yada ui gibi wow da ki oyuncuya kolaylik saglayacak araclar goremiyorsaniz bu Lucas Arts in talebidir. Aynisini swg de yapti harika konsepti wow a kaybetti.

Inat etmemek lazim bazi seylerde, ogrenmek ve gelismek lazim, ama gerek test doneminde oynadigim oyun gerekse sizlerin yazdiklarini okudukca TR ye gelince oyunun son bir durumuna bakip alip almama karari verecegim.

Bir star wars tutkunu olarak benim icin sabirla bekleme donemi su anda gordugum.

Tum bunlarin haricinde L50 den sonrasinda hayat nasili da biraz anlatsaniza, raidler, pvp ler vs...

Iyi sabahlar herkese

Bu arada eklemeden gecemeyecegim 40 kusur yasina gelmis ve bir suru oyun oynamsi birisi olarak PS3 deki deamon souls ve dark souls u oynadiktan sonra "skill gerektirme" konusundaki kriterlerim tamami ile degisti.
Mesaj tarihi:
valla arkadaşlar,en güzel çıkışı swtor yaptı herşeyi bir tarafa koyarsak,ha wowu 5*6 sene oynamış biri olarak,en çok ah sistemini özlüyorum ve addon muhabbetini,pardon da 40 tane skilli raidde hem raid memberlarını takip ederek,hem bossu hem taktiği takip ederek spamlamenin neresi oyunculuk hamallık bence,wow elimize 0 bir araç verdi biz onu kafamıza göre modifiye ettik,motoru sağlamdı şase sağlamdı ve çürüme yapmadan 4*5 sene götürdü işte,bu oyunda şase sağlam motor sağlam,ama elektroniği 0 görüyorum ben,çok sakat işler yapmaya başlarlarsa hiç bir sebep yokken oyun patlar demedi demeyin..
Mesaj tarihi:
Kumadam said:

Tum bunlarin haricinde L50 den sonrasinda hayat nasili da biraz anlatsaniza, raidler, pvp ler vs...

Bu arada eklemeden gecemeyecegim 40 kusur yasina gelmis ve bir suru oyun oynamsi birisi olarak PS3 deki deamon souls ve dark souls u oynadiktan sonra "skill gerektirme" konusundaki kriterlerim tamami ile degisti.

50 olan forumda hatta genelde çok yok sanırım.genele baktıgımızda.o yüzden o konuda pek bilgi alamıyoruz :)

son paragrafa ise tamamen katılıyorum.demons soulsu ilk oynadıgımdan beri fanboyu oldum serinin.gerçekten her oyunda bu tarzı arıyorum.sonra meh diyip geçiyorum.

skyrim diye bir oyun yapmışlar mesela.iyi hoş kuşlar böcekler ormanlar agaçlar.ama bir combat sistemi var 2011 yılında yazık gunah :)

yeni oyunlar mount and blade ve souls serisini az örnek alsalar keşke.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

rift bok gibiydi, kalas gibiydi bi kere karakterler 4 gun dayanamadan sildim direk (cokta iyi yapmisim)

harbi yaa halbuki ne umitlerle almistik oyunu lol
Mesaj tarihi:
Kiosk yani AH arayüzü çok iğrenç ulan WoW'dan direk çarpsaydınız.bir item bulana kadar göbeğim çatlıyor.Kıytırık DC Universe'ün AH arayüzü bundan 10 kat daha iyi...
Kiosk demişken AH den para kazanan oldumu.resmen meteliğe kurşun atıyorum.Ah den para kazanan arkadaşlardan ricam ne tür itemler satmalı,hangi fiyatdan satmalı yada nasıl bir strateji izlemek daha iyi olduğunu söylerse çok sevinirim...
Mesaj tarihi:
Wayne said:

Viktor said:

harbi yaa halbuki ne umitlerle almistik oyunu lol

rift'in karakterleri nasıl kalas gibiydi yahu? ToR'un grafiklerine sesi çıkmayıp, rift'e laf atan hakkaten kötü niyetlidir.

rift'in class sistemi de, rift sistemi de, open world olayları da efsaneydi. umarım hala da öyledir.

benim o oyunda sıkıntım, almanca serverda almanca client le oynamaya başlayıp 2-3 ay öyle devam ettikten sonra almanca'dan baymamdı. sonra da yeni karakter kasamadım. yoksa süper oyundu bence.
Mesaj tarihi:
Hahah swotor da farklı animasyon yapmayalım diye insan figürüne farklı skinler geçirmişler, ne dans farklı ne koşması birileride gelmiş riftten daha iyi diyor. Alemsiniz, riftteki karlı instanceyi o grafikleri görmediniz sanırım.

Valla çk güldüm , offical forumdaki fanboylar bile ne bu grafikler AA bile yok diye ağlıyo, siz rifte kötü diyorsunuz. Yahu 20lvldir aynı armor grafiği ile dolanıyorum.tek yenilenen kırmızı kafalığı mor yapmışlar., riftteki armor boyamayı çeşitli zırhların gözünü seveyim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...