Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 xunn said: Oha addon yasak mı? ciddi misiniz? add onu bırak scaling bile yok sadece bir iki pencerenin yeri değişebiliyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 valla komik komik buglaniyor. raid frameda target sorunlari olabiliyor. sag action barin ust kismi haritanin altinda kaliyor. addon destegine karsi cikma mantigini da anlamis degilim. beceremiyorsan birak oyuncular modlasin sanki cok kral ui yapmislar da ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Sparkcaster said: add onların yasak olmasını destekliyorum baya baya, combat parserlar dahil bu arada raid frame i ayarlayıp sağa sola çekebiliyorsunuz barın üstüne gelme durumu yok Oyun ekranından çıkıp yastıgına sıçsa yine destekleyeceksin sen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Gayet mantıklı bir durum addonların yasaklanması bence.Sonra WoW'daki gibi olsun dimi...Oyunculuk 0 bırakalım oyunu biz değil addonlar oynasın.İstediğiniz bu heralde.Heal bot filanda çıkar artık WoW'daki gibi oh mis ben ne uğraşıcam ya tıklarım adamın ismine addon healler...Interface olayı zamanla düzelir o citti bir sorun teşkil etmiyor bence ki bazı şeylerin yerleri değiştirilip düzeltilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 o kadar komik bir post ki su... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 end game yok diye bazı eyler okudum forumlarda oynayanlar bilenler bir görüşte bulunabilir mi bununla ilgili... içerik sıkıntısı falan diyorlar çünkü endgame için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Lethbrika said: Gayet mantıklı bir durum addonların yasaklanması bence.Sonra WoW'daki gibi olsun dimi...Oyunculuk 0 bırakalım oyunu biz değil addonlar oynasın.İstediğiniz bu heralde.Heal bot filanda çıkar artık WoW'daki gibi oh mis ben ne uğraşıcam ya tıklarım adamın ismine addon healler...Interface olayı zamanla düzelir o citti bir sorun teşkil etmiyor bence ki bazı şeylerin yerleri değiştirilip düzeltilebiliyor. DERP http://i.imgur.com/CdKnb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 GokTuRK said: end game yok diye bazı eyler okudum forumlarda oynayanlar bilenler bir görüşte bulunabilir mi bununla ilgili... içerik sıkıntısı falan diyorlar çünkü endgame için... 1 tane raid 1 tane solo boss var şu anda endgame olarak bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kıyamam add onsuz oynayamayanlar var KI YA MAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 addon olayı yapacaklarsa sadece unitframe'i serbest bıraksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Raidframe çalışmıyor. Diyelim healersınız, takım arkadaşlarınızın ne kadar hpsinin kaldığını nameplateleri açarak görmeniz ve ona göre heal atmanız lazım çünkü raid frameler biri damage yediğinde güncellenmiyor. 3 sith assassinin arasındaki zavallı guardiana mousela tıklamaya çalışırken kolay gelsin ahaha. Yani geçiyorum scalingi ve customizationı, daha adam gibi çalışan bi UI bile yok. Party frame yine iyi, sadece manayı gösterirken buglanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ahhaha tamam almıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 xunn said: Oha addon yasak mı? ciddi misiniz? addon un yasak olması kadar doğru bir uygulama olamaz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Sparkcaster said: kıyamam add onsuz oynayamayanlar var KI YA MAM Addon denildigi zaman aklına sadece senin yerine senin işini yapan mekaniklerin gelmesi senin kısıtlı düşünme kabiliyetinle alakalı. UI sadece mekanik değil, görsel rahatlık, fonksiyon ve zaman kazanmak için de kullanılır. Ne garipsiniz be. tegororn said: xunn said: Oha addon yasak mı? ciddi misiniz? addon un yasak olması kadar doğru bir uygulama olamaz muhtemelen Tabi canım, niye sebep sunasın ki. Ortaya öyle savuralım IQ'su 50 olan biri ikna olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ulan 1080p de oyniyoru, BG ye girince deve gibi mission haritasi quickbarlarimi kapatiyor, ic ice giriyro hersey (1080p diyorum hani) ha ama yok skill UI yi goremedigimzi icin skill kasalim diye yapmis bole adamlar!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Galactic Market zaten çok feci, bide inv. penceresiyle üst üste gelio yerini değiştiremediğimiz için, tam mindfuck oluyor. addon falan olmasında, pencerelerin yerini/boyutunu değiştirebilelim hiç olmazsa, bioware duy SESOMOZO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ben o sorunu ui tarafından hacılanan slotlara quicktravel, fleet pass gibi abilityleri koyarak kendimce bir çözüm buldum. Aslında addon olmaması iyi ya, yaratıcı düşünceye ve inovasyona yönlendiriyor bizi. AH kanser tam. Bi item aratıcam her defasında 40 tane subset giriyorum falan. Bid yok bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ui sorunlarıyla add on desteğinin olmaması çok farklı konular, niye warhammer gibi herşeyini parçalayıp bölebilip editleyebildiğimiz gibi yapmamışlar uiyi bilmiyorum baya bi sorun ve tartışma oldu betada bu konuda benim görüşüm hero engine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ui adı üzerinde zaten ya user interface neyi tartışıyoruz. Hoş bu illa addon ile çözülür değil de, koysunlar bi option yani zor değil. Ha addonsuz da mmo olmaz kesinlikle. Tabi siz addonu sadece healbot olarak algıladığınız için sorun çıkıyo nöronlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ya addon yasaklarsin, baska yontem koyarsin hem addon yasakla hem macro yok hemde sabit hard coded UI adama aptal derler, bariz yetememis herifler bide utanmadan UI ile ilgili "piyasdaki mmo UI leri buharli lokomotif interfacei gibiydi, her kosede bisi avrdi biz ise spor araba dashboardu kivaminda herseyi bi yerde toplamak istedik!" chate bakicam diye boynum agriyor, asagi aliyorum portreleri kapatiyor cidden wow un %98 ini calmislarken neden blizzardin kusursuz yaptigi tek sey olan UI yi calmamislar anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Yetememişler, o kadar net ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oyunda 2 günden fazla vakit geçirmemiş adamlar yorum yapıyorya, gülüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ben daha elimi sürmedim, düşün o kadar bariz gerzekçe oldugu o UI'nin. Sen kavrayışına gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 laf olsun diye post attım desene, bıdı bıdı yapıcağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Valla herhangi bir argüman sunamadan "ay biz çok güldük ugu ugu" yaptıgı halde annesinin mahzeninden erkeklik yapan sensin, şu yüzden olmalı bu yüzden olmalı diyen biziz. Butthurt'ünü tedavi etmek üstüme vazife değil. Oyun çünkü 7 senelik, şimdiden tecrübe kartı çekmeye kasanlar başlamış. Tanrı yardımcımız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar