Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla komik komik buglaniyor. raid frameda target sorunlari olabiliyor. sag action barin ust kismi haritanin altinda kaliyor.
addon destegine karsi cikma mantigini da anlamis degilim. beceremiyorsan birak oyuncular modlasin sanki cok kral ui yapmislar da ahah.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

add onların yasak olmasını destekliyorum baya baya, combat parserlar dahil

bu arada raid frame i ayarlayıp sağa sola çekebiliyorsunuz barın üstüne gelme durumu yok

Oyun ekranından çıkıp yastıgına sıçsa yine destekleyeceksin sen zaten.
Mesaj tarihi:
Gayet mantıklı bir durum addonların yasaklanması bence.Sonra WoW'daki gibi olsun dimi...Oyunculuk 0 bırakalım oyunu biz değil addonlar oynasın.İstediğiniz bu heralde.Heal bot filanda çıkar artık WoW'daki gibi oh mis ben ne uğraşıcam ya tıklarım adamın ismine addon healler...Interface olayı zamanla düzelir o citti bir sorun teşkil etmiyor bence ki bazı şeylerin yerleri değiştirilip düzeltilebiliyor.
Mesaj tarihi:
end game yok diye bazı eyler okudum forumlarda oynayanlar bilenler bir görüşte bulunabilir mi bununla ilgili... içerik sıkıntısı falan diyorlar çünkü endgame için...
Mesaj tarihi:
Lethbrika said:

Gayet mantıklı bir durum addonların yasaklanması bence.Sonra WoW'daki gibi olsun dimi...Oyunculuk 0 bırakalım oyunu biz değil addonlar oynasın.İstediğiniz bu heralde.Heal bot filanda çıkar artık WoW'daki gibi oh mis ben ne uğraşıcam ya tıklarım adamın ismine addon healler...Interface olayı zamanla düzelir o citti bir sorun teşkil etmiyor bence ki bazı şeylerin yerleri değiştirilip düzeltilebiliyor.

DERP
http://i.imgur.com/CdKnb.jpg
Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

end game yok diye bazı eyler okudum forumlarda oynayanlar bilenler bir görüşte bulunabilir mi bununla ilgili... içerik sıkıntısı falan diyorlar çünkü endgame için...

1 tane raid 1 tane solo boss var şu anda endgame olarak bildiğim kadarıyla
Mesaj tarihi:
Raidframe çalışmıyor. Diyelim healersınız, takım arkadaşlarınızın ne kadar hpsinin kaldığını nameplateleri açarak görmeniz ve ona göre heal atmanız lazım çünkü raid frameler biri damage yediğinde güncellenmiyor. 3 sith assassinin arasındaki zavallı guardiana mousela tıklamaya çalışırken kolay gelsin ahaha.

Yani geçiyorum scalingi ve customizationı, daha adam gibi çalışan bi UI bile yok. Party frame yine iyi, sadece manayı gösterirken buglanıyor.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

kıyamam add onsuz oynayamayanlar var
KI
YA
MAM

Addon denildigi zaman aklına sadece senin yerine senin işini yapan mekaniklerin gelmesi senin kısıtlı düşünme kabiliyetinle alakalı.

UI sadece mekanik değil, görsel rahatlık, fonksiyon ve zaman kazanmak için de kullanılır.

Ne garipsiniz be.

tegororn said:

xunn said:

Oha addon yasak mı?

ciddi misiniz?

addon un yasak olması kadar doğru bir uygulama olamaz muhtemelen

Tabi canım, niye sebep sunasın ki. Ortaya öyle savuralım IQ'su 50 olan biri ikna olur.
Mesaj tarihi:
ulan 1080p de oyniyoru, BG ye girince deve gibi mission haritasi quickbarlarimi kapatiyor, ic ice giriyro hersey (1080p diyorum hani)

ha ama yok skill
UI yi goremedigimzi icin skill kasalim diye yapmis bole adamlar!!!1111
Mesaj tarihi:
Galactic Market zaten çok feci, bide inv. penceresiyle üst üste gelio yerini değiştiremediğimiz için, tam mindfuck oluyor.

addon falan olmasında, pencerelerin yerini/boyutunu değiştirebilelim hiç olmazsa, bioware duy SESOMOZO!!
Mesaj tarihi:
Ben o sorunu ui tarafından hacılanan slotlara quicktravel, fleet pass gibi abilityleri koyarak kendimce bir çözüm buldum. Aslında addon olmaması iyi ya, yaratıcı düşünceye ve inovasyona yönlendiriyor bizi.

AH kanser tam. Bi item aratıcam her defasında 40 tane subset giriyorum falan. Bid yok bişey yok.
Mesaj tarihi:
ui sorunlarıyla add on desteğinin olmaması çok farklı konular, niye warhammer gibi herşeyini parçalayıp bölebilip editleyebildiğimiz gibi yapmamışlar uiyi bilmiyorum baya bi sorun ve tartışma oldu betada bu konuda
benim görüşüm hero engine
Mesaj tarihi:
ui adı üzerinde zaten ya user interface neyi tartışıyoruz. Hoş bu illa addon ile çözülür değil de, koysunlar bi option yani zor değil.

Ha addonsuz da mmo olmaz kesinlikle. Tabi siz addonu sadece healbot olarak algıladığınız için sorun çıkıyo nöronlarda.
Mesaj tarihi:
ya addon yasaklarsin, baska yontem koyarsin

hem addon yasakla
hem macro yok
hemde sabit hard coded UI

adama aptal derler, bariz yetememis herifler

bide utanmadan UI ile ilgili "piyasdaki mmo UI leri buharli lokomotif interfacei gibiydi, her kosede bisi avrdi biz ise spor araba dashboardu kivaminda herseyi bi yerde toplamak istedik!"

chate bakicam diye boynum agriyor, asagi aliyorum portreleri kapatiyor

cidden wow un %98 ini calmislarken neden blizzardin kusursuz yaptigi tek sey olan UI yi calmamislar anlam veremedim
Mesaj tarihi:
Valla herhangi bir argüman sunamadan "ay biz çok güldük ugu ugu" yaptıgı halde annesinin mahzeninden erkeklik yapan sensin, şu yüzden olmalı bu yüzden olmalı diyen biziz.

Butthurt'ünü tedavi etmek üstüme vazife değil.

Oyun çünkü 7 senelik, şimdiden tecrübe kartı çekmeye kasanlar başlamış.

Tanrı yardımcımız olsun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...