Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

Gayet mantıklı bir durum addonların yasaklanması bence.Sonra WoW'daki gibi olsun dimi...Oyunculuk 0 bırakalım oyunu biz değil addonlar oynasın.İstediğiniz bu heralde.Heal bot filanda çıkar artık WoW'daki gibi oh mis ben ne uğraşıcam ya tıklarım adamın ismine addon healler...Interface olayı zamanla düzelir o citti bir sorun teşkil etmiyor bence ki bazı şeylerin yerleri değiştirilip düzeltilebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lethbrika said:

Gayet mantıklı bir durum addonların yasaklanması bence.Sonra WoW'daki gibi olsun dimi...Oyunculuk 0 bırakalım oyunu biz değil addonlar oynasın.İstediğiniz bu heralde.Heal bot filanda çıkar artık WoW'daki gibi oh mis ben ne uğraşıcam ya tıklarım adamın ismine addon healler...Interface olayı zamanla düzelir o citti bir sorun teşkil etmiyor bence ki bazı şeylerin yerleri değiştirilip düzeltilebiliyor.

DERP
http://i.imgur.com/CdKnb.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Raidframe çalışmıyor. Diyelim healersınız, takım arkadaşlarınızın ne kadar hpsinin kaldığını nameplateleri açarak görmeniz ve ona göre heal atmanız lazım çünkü raid frameler biri damage yediğinde güncellenmiyor. 3 sith assassinin arasındaki zavallı guardiana mousela tıklamaya çalışırken kolay gelsin ahaha.

Yani geçiyorum scalingi ve customizationı, daha adam gibi çalışan bi UI bile yok. Party frame yine iyi, sadece manayı gösterirken buglanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

kıyamam add onsuz oynayamayanlar var
KI
YA
MAM

Addon denildigi zaman aklına sadece senin yerine senin işini yapan mekaniklerin gelmesi senin kısıtlı düşünme kabiliyetinle alakalı.

UI sadece mekanik değil, görsel rahatlık, fonksiyon ve zaman kazanmak için de kullanılır.

Ne garipsiniz be.

tegororn said:

xunn said:

Oha addon yasak mı?

ciddi misiniz?

addon un yasak olması kadar doğru bir uygulama olamaz muhtemelen

Tabi canım, niye sebep sunasın ki. Ortaya öyle savuralım IQ'su 50 olan biri ikna olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o sorunu ui tarafından hacılanan slotlara quicktravel, fleet pass gibi abilityleri koyarak kendimce bir çözüm buldum. Aslında addon olmaması iyi ya, yaratıcı düşünceye ve inovasyona yönlendiriyor bizi.

AH kanser tam. Bi item aratıcam her defasında 40 tane subset giriyorum falan. Bid yok bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya addon yasaklarsin, baska yontem koyarsin

hem addon yasakla
hem macro yok
hemde sabit hard coded UI

adama aptal derler, bariz yetememis herifler

bide utanmadan UI ile ilgili "piyasdaki mmo UI leri buharli lokomotif interfacei gibiydi, her kosede bisi avrdi biz ise spor araba dashboardu kivaminda herseyi bi yerde toplamak istedik!"

chate bakicam diye boynum agriyor, asagi aliyorum portreleri kapatiyor

cidden wow un %98 ini calmislarken neden blizzardin kusursuz yaptigi tek sey olan UI yi calmamislar anlam veremedim
Sosyal ağlarda paylaş

Valla herhangi bir argüman sunamadan "ay biz çok güldük ugu ugu" yaptıgı halde annesinin mahzeninden erkeklik yapan sensin, şu yüzden olmalı bu yüzden olmalı diyen biziz.

Butthurt'ünü tedavi etmek üstüme vazife değil.

Oyun çünkü 7 senelik, şimdiden tecrübe kartı çekmeye kasanlar başlamış.

Tanrı yardımcımız olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...