hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 cuma eve geldiğimden beri içimden oyuna girmek gelmiyor açıkçası ki viktor hater da olsa postlarında çoğunlukla haklı. gene de ben bir ay daha oynayacağım guild chat sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 RRa said: ama önümüzdeki patchde bu durumda ortadan kalkıyor. yeni illum pvp questleri ile. mart ayınada kadar da şu maplerde ki lag sorunları vs giderilecek. nisan gibi filan tahmin ediyorum zaten adam gibi ancak o zaman oynamaya başlayabileceğiz. para gani herhalde. allah artırsın ama nisan erken biraz. sıfırdan yeni bir oyun yapılana kadar; bu motorla, bu sistemle istediklerin pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Viktor said: 4-4 luk cikmak baska atesi yendien kesfetmek baska bariz alelacele yilbasian yetistirmek icin eksik yarim yamalak oyunu ciakrdi herifler iste, daha minumum 1 sene daha kalmasi lazimdu bunun betada duzelticez edicez peri masali tamamen, motor adamalrin kendi motoru degil, indie game motoru, piyasadaki en ucuz motorlardan biri ve son derece limitli, bioware motora tam hakim degil bu oyunda 100 kisiyi hicbizaman ayni anda ekrada birbiri ile kapisirken goremiyeceksiniz, not alin buraya kac sene gecerse gecsin yanlsi soyeldiysem gelip ozur dilicem en az iki senede free to play olur bu oyunda, eklenicek denilen degisimler neredeyse oyunu en bastan yazmayi gerektiriyor heueheu Hocam kendini ne kadar hırpaladın sen ya, tamam oyunu bıraktık hepimiz rahatlayabilirsin. Sağlığına yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ya raidi falan gecin, oyun resmen bozuk. low level content te bug olur sorun degil 10 saniye sonra birdaha o bugla karsilasmiycagini bilirsin amaaaaaaa: sen gidip yaptigin end game Hardmode flashpointlerin sadece 2 tanesini calisir halde sunarsan oyuncuya olmaz. cunku oyuncu o low level questi 2. kez yapmaz ama o flashpointe hergun maaruz kalicak. pvp ayri feci. optimizasyon yok. multiplayer kismi bile cok kisitli olan bir oyunun massively olmasini bekliyoruz=komik. yok zaten 10 senedir sorunsuz cikan oyun yok. o hayalden coktan vazgectim ama: karsilastirildigin(her oyun icin gecerli bu) oyunun dogru yaptigi seyler varken sen gidip 2005te ciktiginda wow boyle degildi diye savunursan olmaz. 2005 halindeki bozuk oyunla karsilastirilman senin ne kadar bozuk oldugunu gosterir. 6. gunun sonunda(/played degil) cancel subs caktim zaten duzelirse 5-6 aya oynariz duzelmezse, f2p olur bu oyun cunku star wars in kurtaramayacagi bir bozukluk var lotro oynayan tayfa bile kurtaramadi lotro yu, ki o da story driven di. ya singleplayer oyun iste yaptiklariniz oyunun gidisini etkiliyor falan diyosunuz da, bioware in yaptigi en en en en en tek duze ilerleyen oyun olabilir.tek zone da level kasiyorsun flashpoint veya pvp yaptigin anda oyunun leveling sistemini bozuyorsun ve quest atlaman gerekiyor. sonuc: eger bos zamaniniz varsa star wars seviyorsaniz(ep6 sonrasi degil kotorcu tayfa olmanizda yarar var) ben sans vericem bu foruma gelip bu oyun kotu yazan insanlar yaniliyordur dusunceniz varsa alin, oynayin, biraz objektif bakabilirseniz oyunun ne kadar hatali oldugunu sizde anlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bugün bir kombo yedim. çok feciydi. warzoneda pvp yapıyordum. öldüm. öldüğüm zaman knockdown da yemişim. Spawnlandım işte ama knockdown şekilde spawnlandım. kalkmaya çalıştım, kalkamadım. sonra gene kalkmaya çalıştım, kalkamadım. sonra gene kalkma......en sonunda deserter timer doldu. kalkamadan beni wz dışına ışınladı. tabi bu kadar asla yeterli olamazdı. vosta quest yaparken beni imperial fleete ışınladı. baya sağlam vurmuş kim knockdown attıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hard mode bütün flashpointleri yaptım. buglı olan bosslar var ama "bozuk" diye ağladığım olmadı. Grubun yetememiş bosslara gibi bir his var içimde. Chest bugları oluyor ve genelde encounter sırasında ölen içeri girip combata devam etmeye çalışıyorsanız oluyor. Onun dışında bosslar vurmaması gereken dmgları vuruyor fix gelene kadar yapacak birşey yok wipe sonrası tekrar deneyeceksiniz. Ama rage e girecek kadar değildi benim yaşadıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 final doneminde 1 saat zaman bulup girip boss kesip lootunu alamamak rage e yeterli bir sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tarih bu güzelim oyuna bu eleştirileri yapanları asla affetmiyecek.. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat et :P. En ufak olumlu tepki veren ağzının payını alıyo şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 warzonedan sonra adamin biri iyi healledigin icin tesekkurler dedi. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 valla gw2 dev team deki arkadaslarimdan aldigim haberler cok iyi ama fantasy mmo dan bitkinlik geldi acikcasi.. 1.1 patchi bekliyoruz pvp biraz duzelirse oynanabilirlik articaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Artmazsa yapacak birşey yok. Bir mmo nun daha sonuna geliriz :D. Umarım düzeltirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Sin said: valla gw2 dev team deki arkadaslarimdan aldigim haberler cok iyi Dev. teamde olan biri "abi bok gibi oyun yapıyoruz sakın almayın bak" mı diyecekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 flatout 3 un developerlari edge in 1 vermesine tepki gosterip gamespotun 5/10 verdigi incelemeyi dogru bir inceleme olarak degerlendirdi. sen kendi oyununun 5/10 aldigi incelemeyi "dogru bunlarin hepsi rezil oyun yaptik" diye kabul ediyosan ya o oyunu yapmiycaksin yada o 1 e laf etmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 axedice said: Sin said: valla gw2 dev team deki arkadaslarimdan aldigim haberler cok iyi Dev. teamde olan biri "abi bok gibi oyun yapıyoruz sakın almayın bak" mı diyecekti? Diyemez mi yani? oyle bi yasak mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Rift akar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 şu ilk ay geçsede yetolar elense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 "oyun oyuncunun beklentileri karşılandığı sürece güzeldir" demiş biri :P ben :) Bir oyuncu star wars evrenini, kurgusunu seviyorsa, sen ne dersen de oyunu buglarıyla, hatalarıyla kabul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ellaam said: merhaba beyler tek başıma kasarken 40 lvl'e kadar dayanabildim bu saçmalığa ve google da swtor araştırırken denk geldim foruma öncelikle merhabalar,şimdi konuya direkt giriyorum ve oyunu bıraktım arkadaşlar üzgünüm ama böyle gerçekten sanırım tekrar wow'a oradan da diablo ya geçeceğiz.üzgünüm gerçekten bu oyundan çok umutluydum ama saçma sapan buglar,class story diye dayatılan single player mantığı ve saçma sapan meslek ve grafik problemleri artık beni bezdirdi ve gerçekten artık blizzard'ın yaptığı oyunlar harici oyun oynamayı düşünmüyorum yürü be koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 RRa said: şu ilk ay geçsede yetolar elense +1 ama burda bikbik etmeye devam ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 O yetolarin elenmesi demek oyuna 300milyon dolar gomen bioware in yatirdigi parayi cokdaha gec cikarmasi demek Bioware in o parayi cok daha gec cikarmasi demek adam gibi content gelistirmek icin kesenin agzini cok daha gec acmasi demek Uzgunum, mmo dunyasinda degil gercek dunyada yasiyoruz, para kolay kazanilmiyor, insanlar oyunlari keyif icin degil para kazanmak icin yapiyor 2 milyon musteri ile bile bioware in yatirdigi parayi cikarmasi min 8 ay surerken ilkaydan sonra 1 milyonun altina inicek sub rakamlari oyunun gelecegi icin hic iyi birsey degil, zaten paranin cogu oturdugu yerden poposunu buyuten george lucasa gidiyor Yetolar biaksin diyerek kendi bindiginiz dali kesiyorsunuz haberiniz yok, at gozlugu demiyoruz bosuna asdfaddaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 fanboiluğun ucunu kaçırmış bazıları yalnız asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 300m hype yalanıymış zaten 100m civarıymış esas maliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yalnız oyuna laf etmemiz neden bu kadar problem anlamadım biz oyuna laf ediyoruz.beğenenlerin hepsi yeto deseydik tamam mutlu olan beğenen oynasın abi bize ne.derdimiz oynayanla değil. ben 100 lira verdiğim ve beklentimin oldugu oyunda hayal kırıklıgını yaşadıgım için eleştiriyorum bol bol. adamlar bu işi hayrına yapmıyor.parayı verdiysem köküne kadar laf etme hakkım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yaw eleştirin tabi de, daha adam lvl 50 olamamıs gelmiş 8 kişi raid mi olur diyor content yok oyunda diyor elle tutulan eleştirilere kimse bişey demez. oyun bug fest, zonelar kötü tasarlanmıs, pvp si harcoreları tatmin etmiyor.(ki bu zaten bilinen bir şeydi şu oyunu pvp için alan adamlar zaten gezmesin bile ortalıkta asıl fail kendileri oyun deil) bu tarz eleştiriler, varsa karşılaştıgınız durumlar tamamda. LVL 37 adamın gelip FP ler yetersiz content yok vs demesi komik oluyor once aldıgın oyunu bi oyna adam gibi sonra eleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar