Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

beğenmeyen adam. accountunu frozen eder, burayada gelir bu oyun bana göre değil, ben beğenmedim der ve gider başka oyun oynar.

hater dediğimiz kesim ise accountu açık tutuyor, oynamaya devam ediyor, buraya geliyor günde 3 posta nefret içerikli yazı yazıyor, milletede oynamayın diyor ama kendi oynuyor. oyun oynanacak bir oyun değil diyipte halen oynamaya devam eden oyuncuya ben değil aslında psikolokların tespit yapması lazım. ben yinede bana göresini yazdım yukarıda
Sosyal ağlarda paylaş

aynen 100 lirami verin bir daha foruma girmiyim afdsafsd

hala almiyor kafalar, bu bir begenmeli urundur begenen odlugu kadar begenmiyende olabilir

size oturup sektor bazinda yapilan hatalari veriyorum, design flawlari yaziyorum gayet yapici elestirielr iletiyorum ve bole bir hirsla millet oyunu kendi oyunuymus gibi savunmaya calisiyor

cok guzel bi case oldu ama

said:
Buyer's remorse, when evidence exists that it is justified, is a classical example of cognitive dissonance. One will either seek to discount the new evidence, or truly regret and try to renounce the purchase.

http://en.wikipedia.org/wiki/Buyers_remorse

BUYERS REMORSE GENERAL diye bosuna demiyoruz threade eheuehu
Sosyal ağlarda paylaş

Evet daha önce oynadığınız her oyunda da;

- Normal oynadığınız oyun dışında bir mini oyunda uzayda/havada/denizde geçiyordu. Oyun içinde oyun vardı
- Yaptığınız seçimlere göre iyiliğin ve kötülüğün neferleri oluyordunuz
- Leveling sürecinde hangi classı seçerseniz seçin size yardımcı olacak bir pet vardı fakat bu peti pvp maçlarında kullanamıyordunuz
- Hangi faction yada guildden olursanız olun herkezin birbirine dalabildiği tatoine outlaw den gibi open world yerler vardı
- Gathering kasarken siz değilde malzemeleri petiniz topluyordu
- Craft itemleri petlerinizi görevlendirerek yaptırabiliyordunuz
- Kendinize ait bir alanınız geminiz/eviniz vardı
- 1 Party quest yada 1 party dungeon yaparken eksik adamınızın yerini pet ile doldurabiliyordunuz
- Pvp questlerinden aldığınız ödül çantalarından random set parçası düşüyordu
- Oyun daha çıkmadan guildinizi açıyordunuz, serverınız önceden belli oluyordu

Var oğluda vardır yani bu oyunu clone oyun yapan. doğru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
- Normal oynadığınız oyun dışında bir mini oyunda uzayda/havada/denizde geçiyordu. Oyun içinde oyun vardı

butun theme park MMO larda var bu, wow artik bunun bokunu cikardi ki sandbox MMO lara girmiyorum bile, UO da gemi savasian girip borda ettigim gemiden gate acaram guildielerimi getiripte geminin anahtarini lootlayip gemiyi calmisligim vardir, bu tecrubeleri yasattiktan sonra tunnel shooter cok LOL

gider tohou filan oynarim shooter istesem, ben mmo oynamak icin para veriyorum

said:
- Yaptığınız seçimlere göre iyiliğin ve kötülüğün neferleri oluyordunuz

ee ne ise yariyor?
low lvl gear ile yesil relicler ve bi tane speederdan baska hicbi olayi yok alignmentin, single player degerlendirmesi yapmiyoruz MMO bu oyun

said:
- Leveling sürecinde hangi classı seçerseniz seçin size yardımcı olacak bir pet vardı fakat bu peti pvp maçlarında kullanamıyordunuz

cunki oyun MMO bi zahme tkullanilmasin, pet kismi single playeri olayin

said:
- Hangi faction yada guildden olursanız olun herkezin birbirine dalabildiği tatoine outlaw den gibi open world yerler vardı

UO dan beri her oyunda var su, fellucia/trammel i gectim siege perilious mantigini asabilen bi mmo da olmadi daha kimse kusura bakmasin

said:

ufff ne buyuk bir farklilik, pet toplarken ben kosabiliyorum! diger butun rakiplerini siler bu oyun bu yuzden ! (biochem ile cybertech haric butun craft professionlarinin cop olmasina deginmiycem)

said:
- Craft itemleri petlerinizi görevlendirerek yaptırabiliyordunuz

elimde malzemeleri hazir olan item icin 390 biochemde 30 dakika beklemek cidden turde cigir acmis bir yenilik

-augment matlerim var yaparmisin abi
-yolla yapiyim
-cabuk ama cikicak
-30 DAKIKA BEKLICEN CRAFT SURESI VAR ABI YARIN ALIRSIN

said:
- Kendinize ait bir alanınız geminiz/eviniz vardı

ilizyon disinda bi boka yaramiyor burda, klasik bioware oyunu iste hap kadar gemi zaten

kendi evini ormandan kestigi agaclarla doseyip, koyunlardan elde ettigi yunlerden yaptigi kumaslari boyuyarak el yapimi akvaryum yapan bir nesile soyliyorsun sunu, SWG bu oyundan KAT KAT KAT daha ustundu kimsede kusura bakmasin, benden baska kimsenin giremedigi girse bile yapicak hicbirsey olmayan aptal gemiyede housing demeyin, hakaret oluyor

said:
- 1 Party quest yada 1 party dungeon yaparken eksik adamınızın yerini pet ile doldurabiliyordunuz

SINGLE PLAYER
MMO oyniyorsun burda kaldiki flashpointlerde bariz yetemiyro companionlar, tamamen oyunun MMO olmadigi tezini testekleyen bi elestiri olmus lol

said:
- Pvp questlerinden aldığınız ödül çantalarından random set parçası düşüyordu

LOLOLOL, sakami bu?
pvp tokenalri biriktirip istedigin set aprcasini vendordan almak vs aylarca canta acip o son set parcasinin dusmesi icin RNG tanrilarina dua etmek, sen daha once omrunde MMO oynadinmi diye sorarlar adama

said:
- Oyun daha çıkmadan guildinizi açıyordunuz, serverınız önceden belli oluyordu

guild bank yok
guild rankler gereksiz
etkilesim sifir
craft skilleri gorebildigimzi pencere yok
guild perk yok
guild level yok
roster yok

niye kurmsutuk bi bu guildu sahiden? chat ahric hicbri katkisi yokki oyuna, UO da bile guildlerin cok daha fazla olayi vardi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alıntı

şu tam olarak işlemiyor aslında, alanlar büyük olduğu için sürekli binektesiniz, her gathering esnasında özellikle binekten inip toplamaz iseniz işlemiyor, üstüne tıklayınca companion spawn olana kadar siz topluyorsunuz, hatta bu yüzden optionsdaki seçeneği iptal edicem senin yerine npc toplasın şeysini, çünkü işe yaramıyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

victor ben senin şu mesajından şunu anlıyorum

- adamların yaptığı tüm yenilikler ya daha önce sandbox oyunlarında yapılmış yada saçmalamışlar

daha önceki mesajlarından da şunu çıkartıyorum

- bu oyunda hiç bir yenilik yok herşey clone o da 5 sene öncenin clone'u. copy paste bile ellerine yüzlerine bulaşmış

ya gerçekten bi kendinize gelin artık

guild bank olmaması büyük eksilik, combat olmaması büyük eksiklik deseniz zaten burada hem fikir olmayacağımız birşey değil ama tutupta bir theme park mmo da daha önce görmediğim şeyleri bu oyunda görmüşüm birde tutupda oyuna clone clone diyip duruyorsunuz gerçekten rahatsız ediyor

demin ventte arkadaş anlatıyor. companionu ile evlenmiş öteki kıskançlık krizine girmiş. hatta bitanesinin ki üstüne izleme cihazı takmış ki nereye gidiyor kimlerle ne yapıyor görebilmek için bu derece kıskançmış. wow da da böyleydi dimi petler filan.

beğenmiyorsan gideceksin ne beğeniyorsan onu oynayacaksın insanların canını sıkıyorsunuz tek yaptığınız o
Sosyal ağlarda paylaş

wuriss said:

Bence erken eleştiri yapiyor gibisiniz oynamiyorum ama oyun cikali surda 1 ay olacak biraz zamanda tanımak lazım adamlara.

onu ben dedim az önce bağırdılar bana. demeseydin keşke.

2 gündür şu topiği takip ediyorum mouse imleci hemen ala 10 kere gitti geldi of stres oldum hobi yapacam derken dert sahibi oldum bioware yüzünden
Sosyal ağlarda paylaş

hakkatten yazık bu Viktora hayr parayı sokaktan mı buluyosun anlamıyorum ki bu oyunun sandbox olmadıgı belli neler oldugu neler olmadıgı belli oyun yoktan bir gecede var olmadı her şey ortadayken sen niye para verip aldın ki bu oyunu? adamlar 1 sene beta yaptılar sonrada gelip qq spam yapiyosun. oyun almadan acıp okuyun biraz daha sonra istediğiniz gibi cıkmazsa forumlarda ergen ragelerine girip milletinde de canını sıkmayın son 10 postun birbirinin aynısı tmm söylüceni söyledin biz seni anladık bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

victor ben senin şu mesajından şunu anlıyorum

- adamların yaptığı tüm yenilikler ya daha önce sandbox oyunlarında yapılmış yada saçmalamışlar

daha önceki mesajlarından da şunu çıkartıyorum

- bu oyunda hiç bir yenilik yok herşey clone o da 5 sene öncenin clone'u. copy paste bile ellerine yüzlerine bulaşmış

ya gerçekten bi kendinize gelin artık

guild bank olmaması büyük eksilik, combat olmaması büyük eksiklik deseniz zaten burada hem fikir olmayacağımız birşey değil ama tutupta bir theme park mmo da daha önce görmediğim şeyleri bu oyunda görmüşüm birde tutupda oyuna clone clone diyip duruyorsunuz gerçekten rahatsız ediyor

demin ventte arkadaş anlatıyor. companionu ile evlenmiş öteki kıskançlık krizine girmiş. hatta bitanesinin ki üstüne izleme cihazı takmış ki nereye gidiyor kimlerle ne yapıyor görebilmek için bu derece kıskançmış. wow da da böyleydi dimi petler filan.

beğenmiyorsan gideceksin ne beğeniyorsan onu oynayacaksın insanların canını sıkıyorsunuz tek yaptığınız o

bu topic OYUNU NE KADAR BEGENDIK topigi degil 3232. defa soyliyorum, yanlis satinalim akraridnan nedeni uzulmek istemiyorsan girip sen okuma, oyunu yeni alicak kisilere hatalarini ayziyoruz

yazdigin hersey OYUN kismi ile ilgili, bu basit bir OYUN degil ama, bir MMORPG, "massiveley multiplayer online roel playing game" diye pazar sunulmus, o "massive multiplayer" kismi yok, onlien roleyplaying game kismi var

oyun aylik ucret istemese mukemmel onu soyliyorum zatem, ancak aylik ucret talep edebilecek bir online play ortami sunmuyor size

100 kisinin ayni zoneda birbiri ile kapsitigi oyun mmo dur
binleri uzerinde agirlayan map serveri olan oyun mmo dur
40-50 kisinin ayni yerde savasabildigi oyun MMO dur
25-40 kisinin beraber yaratikalrla kapisabildigi oyun MMO dur

8 kisilik raidi, 4 kisilik standart partisi olan oyun MMO filan diil, anca co-op oyun olur, oyunu su haliyle abaska insanalrla oynamaniza gerek yok

kapayin serveri, ben offline kasiyim 1-50 companionimla derler adama

bir oyun oalrak 100 kagidi kesinlikle hakediyor, muazzam emek var onu hicbirzaman atlamadim

ancak mmo degiiiiil, aylik ucreti kesinlikle haketmiyor cunki size sundugu 13 euroluk bi multiplayer tecrube yok
Sosyal ağlarda paylaş

@ovchinnikov

bende senin gibi buradaki yorumlar yüzünden almamıştım.

En sonunda dayanamayıp bir şans vermek istedim. level 30 a dayandım şuana kadar en ufak bir pişmanlığım yok. Dedikleri gibi mmo olduğunu kasarken hissettirmiyor, ilerisini bilmiyorum. Fakat zırt pırt gang yememek ve 1 görev mob u için diğer oyuncularla yarım saat boğuşmamak gibi şeylerden memmunum. 10 tane şunu topla drop şansı %3 felan filan gibi komiklikler yok o nedenle, millet mobları kesip görevlerine devam ediyor.
şu ana akdar sevmediğim tek şey: 50 lvl adamlarla aynı alana girip pvp yapmak oldu.
class balance ile ilgili söyleyebileceğim pek birşey yok. Oyun yeni çıktı elbette ayar çekilecek.
Ayrıca: star wars... geliştirirler bu haliyle bırakmazlar diye umutluyum :).
yeni çıkan mmo lar ile ilgili kişisel fikrim : ilk 2 ayın bitiminde belli oluyor. Çıktığı hali ile 2 ay sonrası arasındaki patch notlara bakmak lazım. Yani demek istediğim : bugün yarın bi karar vermeyi bekliyorsan işin zor. Ya oturup 1.5 ay daha bekle, yada al oyna :D. Bir bakmışsın 17 sinde gelecek patchde bir çok sorun giderilmiştir. "Adamlar çalışıyor dersin" ama daha sonrasındada salabilirler. Ilk aydan sonra ödemeyi kesenlerin etkisi ile, kazandıkları parayı yiyorlarmı, yatırımmı yapıyorlar sanırım bu önemli.

şahsi fikrim tabi.

Sosyal ağlarda paylaş

100 kisinin birbiri ile open worldde kapismadigi mmoya bende mmo demem zaten katılıyorum. şu oynadığımız zaman diliminde de bunun eksikliğini çektik zaten. ama önümüzdeki patchde bu durumda ortadan kalkıyor. yeni illum pvp questleri ile. mart ayınada kadar da şu maplerde ki lag sorunları vs giderilecek. nisan gibi filan tahmin ediyorum zaten adam gibi ancak o zaman oynamaya başlayabileceğiz.

bu üstteki paragrafa katılmayacak swtor oyuncusuda yoktur zaten. ama bu üstteki eleştirimiz vesilesi ile bu oyuna oynanacak oyun değil demek. clone oyun değil. copy paste sistemleri var demek. mmo değil demek hatta biraz acımasızca bir eleştiri hatta eleştiriden öte hater mesajı olmuyor mu?

ben sana net söylüyorum çok az oyun 4 4'lük çıkmıştır ve çıkacaktır. bunu unutun. sene 2052 de olsa bu böyle olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

4-4 luk cikmak baska atesi yendien kesfetmek baska

bariz alelacele yilbasian yetistirmek icin eksik yarim yamalak oyunu ciakrdi herifler iste, daha minumum 1 sene daha kalmasi lazimdu bunun betada

duzelticez edicez peri masali tamamen, motor adamalrin kendi motoru degil, indie game motoru, piyasadaki en ucuz motorlardan biri ve son derece limitli, bioware motora tam hakim degil

bu oyunda 100 kisiyi hicbizaman ayni anda ekrada birbiri ile kapisirken goremiyeceksiniz, not alin buraya kac sene gecerse gecsin yanlsi soyeldiysem gelip ozur dilicem

en az iki senede free to play olur bu oyunda, eklenicek denilen degisimler neredeyse oyunu en bastan yazmayi gerektiriyor heueheu
Sosyal ağlarda paylaş

8 kişilik raid mi olur yeaaaa ama tek başına sıra alıp contentin son bossuna başka serverlerdan tanımadıgın adamlarla gidince mmo oluyo onun adı. Gayet te 8 ve 16 kişilik güzel raidler oluyor evet content su an için yetersiz her ne kadar her raid için 3 farklı zorluk düzeyi olsada ama ümitliyiz content eklenmicek şey deil sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...