olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ozellik le boss mode addonları olmasında sonra aglıyor millet pve cok kolay diye ne yapacagını ekranın ortasında dev harflerle yazan yetmedi sesle uyaran pve addonu olmasın lütfen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 olorin84 said: ozellik le boss mode addonları olmasında sonra aglıyor millet pve cok kolay diye ne yapacagını ekranın ortasında dev harflerle yazan yetmedi sesle uyaran pve addonu olmasın lütfen!!! Madem öyle bu boss mode addonları her yapicagini söylüyor , dev harflerle seslerle gösteriyor da , neden o halde WoW da harmode da tüm bossları kesen sadece 24 guild var ve bunlar da yüzlerce denemeden sonra kesiyor? Yoksa bu kadar göstergeye dev harflerle uyarıya rağmen yetemeyip , azar işiten , üstüne bir de bu addonları yüklemeye güncellemeye zorlanılan yetersiz bir grup mu atarlı bu addon işine ?. Bence bir bossu zorlaştıran mekanikleri ve dizaynıdır.World of warcraftdaki bossların zorlugu da o addonların varlığına göre ayarlı bence özellikle hardmodeları. O addonlar olmasa , baya baya baya zor keserdi en iyi guildler bile.Şimdi bile 300-500 denemede kesiyorlar.Ortalama ve üstü guildler de aylarca uğraşıyor. Siz buna çok çok kolaylaştırıyor derseniz ben de ona gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 add on karsiti kisilere vanilla wowda bir kac raid paladin oynatmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 wow demeyin ya cıkan her major patch ten sonra content 2 haftada temizleniyor hangi 400-500 try ya daha ptr de biliniyor tüm taktikler. wow olayına hiç girmeyelim bilmediğmiz oynamadıgımız oyun deil bu arada addon cıkmasın demiyorum tabiki şuan swtorda hardmode yapan insanlarmısınız bilmiyorum ama cok kolay taktikler ustune birde addon gelirse (boss mod tarzı) iyice basitleşir insanı sıkar o yuzden dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Add On'lara karşı çıkan insanların çoğunluğu BÜTÜN Add On'lara karşı çıkmıyor. Genellikle karşı çıkılan şey şunlar; Healbot: Healing gibi zor ve herkesin yapamayacağı işi otomatiğe bağlayıp, özellikle raid, FP gibi alanlarda healer'ları bot'a çevirdiği için. DPS Meter: Tamam, kesinlikle iyi oyuncu ile kötü oyuncuyu ayırmaya yardımcı oluyor ama yanında çok can sıkıcı özellikler de getiriyor. Sırf DPS sıralamasında ilk sıraya oturacağım diye pek çok oyuncu threat'e dikkat etmiyor ve hem tank'ı, hem de healer'ı zor duruma sokuyor. Aynı zamanda objective odaklı pek çok görevde insanların objective'ı sallamayıp sırf DPS listesinde ilk sıraya oturmak için Mob/Player kestikleri durumlar yaratıyor. Şu an bile Warzone'larda objective'leri sallamayıp sırf max dmg verip listede birinci olmaya çalışan insanlardan müzdaribiz. Boss ve Raid Helper: Oyunda özellikle PvE odaklı oynamak isteyen oyuncuların tüm zevkini kaçıran, oyunu quick time event'e çeviren Add On. Boss DoA açıyor, kaç. One shot skill geliyor interrupt, çevresine DoT açıyor, uzaklaş. Sonra insanlar oyun çok kolay diye forumlarda ağlıyorlar. Daha dün Lord Hasper'den 3 kere wipe yedik, sırf 3 Lightning'den sonra gelen pull'u yanlış sayıp yediğimiz için. Bizim hatamız ve wipe yememiz kadar doğal bir şey yok. Ne yaptık, kafamızı toplayıp dikkat ettik ve doğru sayarak 4. denememizde yendik. Helper'lar olsaydı erkanda "Pull geliyor, kaç" diye eşşek kadar yazacaktı, ne eğlence kalacaktı, ne skill gerektirecekti. Ondan sonra oyun 50'ye rush, sırf loot için gezilen instance'lar haline gelecekti. İşte bu yüzden insanlar add on'lara karşı çıkıyor. Ve işin en kötüsü ne biliyor musunuz, bazı arkadaşlar demiş ki; "Add On olsun, sen istemiyorsan kullanma." Ne yazık ki işler öyle değil, healbot'u olmayan healer gruba giremez, totem helper'ı olmayan shaman alınmaz, grup lideri tank threat metresi olmayan dps'leri gruptan kovar, eğer o raid'e uygun boss helper'ınız yoksa raid'de yer bile bulamazsınız. Bütün bunlar oluyor arkadaşlar, kimse kimseyi kandırmasın. Siz yapmıyor olabilirsiniz ama birileri yapıyor. Son olarak UI Modding'e kimsenin karşı çıktığını sanmıyorum. Bu işi en iyi yapan oyun bence Age of Conan'dır. Doğru yaptığı ender işlerden biridir. Tüm UI tamamen skin'lenebilir, yerleri değiştirilebilirdi. İnanılmaz güzel mod'lar yapmışlardı insanlar. Ama yok healbot'muş, yok dps graph'miş (daha sonra oyundan ayrı çalışan yarım yamalak programı saymazsanız) gibi şeyler yoktu. Umarım SWTOR'da benzer bir sistem getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Popeye said: add on karsiti kisilere vanilla wowda bir kac raid paladin oynatmak lazim. vanilla wow paladin şöle soyleyim sana CT_Raid assist yukle emergency monitor ac tek tus healla yapmadığımız eyler değil ama insanların gercekten istediği bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 addon olmaması güzel ama zahmet edip combat log koysalarda en azından test edebilsek adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 her wipe sonrasi 40 kisiyi tek tek 5 dakikalik blesslerle bufflama olayi yuzunden paladini ornek verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 insanalr ciddi berbat dizayn hatalari ile zorluk kavramini birbirine karistiriyor zorluk =/= amelelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 addon karşıtları addon kurmayarak addonla ilgili sorunlarını çözebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 addon karşıtı kişilerin hayatında wow oynamamış olmasını ihtimal dahiline almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şu oyunda zibilyon tane bug,sorun,vs.. var millet addon derdine düşmüş:) yahu oyunsuzluk ve sci-fi açlıgı şu oyunu bukadar sevdirmiş ve bw e inandırmış ya helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Addon = easymode, umarım cıkarmazlar, uzun bi surede WoW oynadım, healerlar oyle kotu alışmışki heal addonlarına, tutupta normal heallamayı bile beceremıyorlar şu an, sonrada addon addon diye aglıyorlar.Ama en kısa zamanda Ui, animasyon bugları ve Pvp ile ilgili patchleri getirmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 addon kullanmayanı dövüyorlarda bizim mi haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ne yazık ki evet dövüyorlar, bir önceki sayfa da yazdığım gibi Add On varsa ve kullanmıyorsan grup bile bulamıyorsun, ayrıca süper bir oyuncu değilsen Add On kullanan vasat bir oyuncudan kötü durumda oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 @mina O healer'lar addon olmadanda oynadilar merak etme, sonra 40 kisilik BWL'de first kill yaparken hic bir bok gormedikleri, gozleri barlara bakmakta olduklarini ve milletin oyun dedigine, o heallerlar bar saymak, bar gozlemek oldugunu gorunce bir anda serverler da healer bulamaz hale geldi siz diger oyuncular O addonlara kimler ihtiyac duydu derinlemesine dusunmek lazim, Ayrica add on easy mode olsaydi suanda herkes end game de bir seyler yapmis olurdu. Alt tarafi bir oyuna bu kadar anlam yuklemeyin, oyun bu bugun var yarin yok. Oyunlarin kazandirdiklarina bakin, 1997'den beri UO atlantic tayfasi, 1999'dan beri EQ tayfasi, 2003'den beri SWG tayfasi, 2005'den beri WOW tayfasi, Aradaki yillarda aoc, warhammer online, eve online ve rift de denk gelenler ile zenginlesen yas gurubu gencten baslayip benim gibi bir yerlerindeki killari agarmislara kadar olanlar Neyse son soz olumsuz kalin, iyi oyunlar Kumadam (since 1997) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 DeviantSun said: Ne yazık ki evet dövüyorlar, bir önceki sayfa da yazdığım gibi Add On varsa ve kullanmıyorsan grup bile bulamıyorsun, ayrıca süper bir oyuncu değilsen Add On kullanan vasat bir oyuncudan kötü durumda oluyorsun. alakası bile yok. wow'da addon olarak en etkili boss mode addonları var. onların da yaptığı enrage süresini göstermek, fighta giren etkenleri gösterip uyarmak o kadar. ha bir de birine debuf atıldığında mesela, o kişiyi marklayıp etrafı uyarmasını sağlamak. asıl işlevleri bunlar. sen addonsuz oynamayı kabul eden süper bir oyuncuysan bunlar için addona ihtiyacın yok zaten. şu söylediklerim de herhangi bir vasat oyuncuyu çok az etkiler. vasat her zaman vasat. geri kalan addonlar içinde bi healbot var, onsuz da çok rahat raid yapılıyor, yıllarca yaptım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 gallant knights of valor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Add on dan tek anladigim "Dikkat boss cok pis vuracak" + "Aggro alacaksin sakin ol sampiyon" + "Gormediysen panpaya can bas!!1" Nedir bu yaygara anlamadim eheuh. Aynen kumadam +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 DeviantSun said: Ne yazık ki evet dövüyorlar, bir önceki sayfa da yazdığım gibi Add On varsa ve kullanmıyorsan grup bile bulamıyorsun, ayrıca süper bir oyuncu değilsen Add On kullanan vasat bir oyuncudan kötü durumda oluyorsun. Wow'u senelerce addonsuz oynadim, degil addon mikrofonum bile olmamasina rgamen main tanklik yaptim lan 2 expansion daha kimse dovmeye kalkmadi (HOPLATTI!!!!!!!!! atinca gerci healerlar dovmek istemis olabilirler aahahahahahahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 6 senedir wow oynuyorum addon olarak titan bar kullandım birde eskiden ctraid diye bişe vardı ne işe yarardı onu bile hatırlamam hiçte sorun çekmedim raidlerde filan kısaca addon olsa ne olur olmasa ne olur oynayan her türlü oynuyor takılmamak lazım böle şeylere =) bu arada swtor almaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 single playeri cok iyi, co-op mode fena degil oyunu bir cumlede ozetlemis oldum boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 oyun güzel, mekanlar çok ama çok iyi, durup durup ss çekiyorum sırf onun için bile alınır bi de tabi ki laytseybıııııııırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şimdi yanlış bilmiyorsam oyunda interrupt sonrası spell lock veya healing reduce tarzı speller yok ama olması lazım. healerlar fazla op geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar