Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

Red said:

mesafe sabitlenmiyor mu hakkaten bilmiyorum.

yok bu betadan beri var herhalde
kameranın önüne bişey geçer de kamera yaklaşırsa gg o pozisyonda kalıyor

çooook sinir bozucu bir olay

abi hakkaten çok kötü bu.hani insalar rahat oynamasın diye herşey yapılmış ya
Mesaj tarihi:
Norak said:

jedi olunca da master diyorlar ama millet tüm hikayeyi lvl 32de bitirmiş etrafta lvl 32 "master"lar dolaşıo ahah

32 de nasıl bitiriyorlar yaw swtor forumlarında Jedi son q için bi ton sayfalık qq var bariz oyundaki en zor class q su tek kesen daha görmedim lvl 50 zar zor 2 kişi kesiyor ancak lvl 32 nasıl kesiyor onu anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
vallahi ben wowın çıktığında da vardım, aionun betasında da, aoc un çıkışında da, riftin beta ve çıkışında da, hatta dc universe çıktığı günde bile bu kadar eziyet çekmedim ben.. arada unuttuğum vardır illa birkaç tane de..

yahu oyun türkiyede yok, uğraş da bul.. bazıları keyi girdi kabul etmedi, bazıları ce aldı içinden kod çıkmadı.. o kadar oyun preorder ettim hatta bazıları early access bir gün öncesiydi, bu adamlar gibi dalga dalga alıcaz belki 5 gün oynarsın belki 3 gün muhabbeti yapmadı.. Yahu dalga dalga aldın da ne oldu, 3-4 saat sıra bekledim kaç gün.. ilk gün giren arkadaşlar uçtu gitti, hiç beraber kasamadık.. costumer service diye birşey yok, 50 tane bug atarsın robotik cevaplar gönderirler falan.. koca forumda tüm gün geziyorum bir tane mavi post developer a denk gelmedim arkadaş, bir iletişim kur.. dün 3 kere masaüstüne düştüm tam quest ortasında, zaten pvp de kafayı yemek üzereyim de neyse lvl 50 ye yaklaştıkça biraz rahatlıyorum.. ya bir video çekip koyacam vallahi, göreve gezegene gidiyorsun, 50 tane load, abi gemiye loading anladım birde gezegene de gidemiyorsun, orbit mi neyim var oraya gidiyorsun bir onun içinde koşuyorsun, ordan bir daha gezegene loading.. tey Allahım
Mesaj tarihi:
Qui said:

Çok beğenen arkadaşlar 50 olduktan sonra ne yapacaklar? Bioware düşünmemiş hadi, siz düşünün bari.

Çok beğenenlerden biri olarak ben cevap vereyim o zaman tüm gün naaptığımı. Öncelikle güne Tatoine de başlıyorum. Outlows Den'de. Sabahları karşıma orada birinin çıkma ihtimalı %33 civarı. Karşıma biri çıkadabilir, çıkmayada bilir bu heyecan içinde log in oluyorum. Ölüyorum, öldürüyorum, yada kimse yoksa chest var mı diye bakıyorum, yoksa uzuyorum imperial fleete. Daily yada Weekly PvP questlerim bitmemişse saat 14:00'a kadar onları bitirmeye çalışıyorum. Bitmişsede zevkine giriyorum warzone'a, yada AH de bir item görmüşsem ve almaya param yetmemişse gidip para filan kasıyorum elit mob öldürüyorum, daha önce yapmadığım questleri filan yapıyorum. Saat 14:00'da ise zaten aksiyon başlıyor. Müthiş bir curcuna içinde Illum'a gidiyoruz toplu halde. Daily PvP questini yapıyoruz. Karşı taraftan al gülüm ver gülüm olayında isyan çıkartıcak tipler mutlaka oluyor. Başta VoTF guildi olmak üzere. İsyani bastırı veriyoruz, biraz reskill filan... dönüyoruz geri Imperial Fleete. Eğer o gün weekly reset değilse sadece Daily ise Premade kurup 3 Warzone Win questini yapıyoruz ki o saatlerde Warzone coşuk oluyor çünkü Ruscorp, Rancor, Black Company, VoTF, E V O gibi ve dahaları Premade kuruyorlar bizim gibi questi yapmak için ve ne yaparsan yap bu yüzden mutlaka karşınada bir premade düşüyor ve o saatlerdeki warzonelar korkunç zevkli geçiyor. O questi başarı ile bitirmişsek dönüyoruz bu sefer flashpointlere. Hemen bi hızlı BT Heroic atıyoruz. Illa suyunu çıkartıcam diyenler Foundry'den devam ediyor. Akşam saat 8'de raid giriyoruz zaten. 10 11'i buluyor. Biraz da gece premade warzone'dan sonra geçiyorum geri Tatoine. Geceleri orada kapışcak adam oluyor. Biraz kapışıp ediyorsun, chest var mı filan bakıyorum. Charıda oraya park edip çıkıyorum... Ertesi gün yine aynı...

Ve halen oyunda yapabileceğim halde genelde vakit yetmediği için yapmadığım bir çok şey var. Birde akşam işten gelen adamı düşünün nası yetişsin hepsine birden? Oyunun eksikleri var ama abartmayın yani şu oyunda endgame yok filan diyen oluyor, gayet var... yaparsan eğer.
Mesaj tarihi:
Yahu lvl 50 yim bence siz abartıyorsunuz.Ne yapıyor olursam olayım sit juggernautımla interrupt skiline bastıgımda rage varsa atıyor animasyon ortasında olsamda.

Mesela impale vuruken zıplıyor karakter daha yere inmeden basınca interrupt skilline anında uyguluyor ne bileyim channeling skilldede aynı sekil bastıgım anda uyguluyor.
Mesaj tarihi:
no ofens ama competitive oynama derdinde olmayanin hic umrunda olmaz su animasyon olayi ama competitive pvp yapacak adam oyunu su haliyle oy-na-ya-maz.

2200+ ustu wowda arena oynayan varsa demek istedigimi anlayacaktir.
frostbolt giderken hedefe deep freeze cast edemedigini dusun mesela.
lolz.
Mesaj tarihi:
herkese ayni ki bu olay sirf sana ozel degil ? benim anlamadigim bu. sistem sana ozel olarak bu sekilde degil yarisacagin araba bu. herkesde ayni araba var, ayni vitesi boku pusuru kullanacak iste. ha senin bahsettigin bir sey var o cozulur zaten hani su mirror class uzerindeki sorun. birinde instant olan sende degil vs.
Mesaj tarihi:
abi ne farki var bu oyunun wowdan bi kendizi gelin yahu?

ayni quest sistemini daha guzel ve yeni bir sekilde sunuyor?
companion?
baska? yok.

yine ahmete selam soyle, bilgisayari hackle, sunu getir, araclari patlat questleri ve HAYVAN gibi grind questler var. 20 tane sandman rebel kes. kestin mi? git bi 40 tane dahakes (ata bindin mi? bindim. bidaha bin lol). takip edilecek bir class quest var allahtan ki onun hatrina wowdan beter grind olan questlere katlaniyorsun.

level kas, sira al bgye gir, daily yap, flashpointe gir gear kas, raide gir boss kes gear al daha zor versiyonuna gir bossun onu kesmeye calis, pvpye gir rank kas gear al?

birakin allah askina, neyi farkli wowdan. 2si de sapina kadar themepark mmo.

sanki bana swtor sektorde devrim seklinde yenilikler sunuyor da sabir gostereyim diyim. yeni birsey denedikleri yok ki, wowu alip sw evreni ustune cakmislar voice acting ile. lol yahu. gorende nextgen mmo oynuyoruz sanacak. lol.

ha bir de adamlar alacrity diye stat koymus, sozde casti hizlandiriyo ama animasyondan dolayi stat direk cöp ahahah. komedi ki ne komedi.

http://i.imgur.com/Cvy8E.png
Mesaj tarihi:
o zaman hiç bir oyun da yenilik pek yok, mantık genelde aynı çoğunda, şuna ulaşmak için bunu yap bunu et gibi, bu uzar da gider uzar uzar uzar... farklı olsa ne yazar olmasa ne yazar insanlar oynuyor, deli tüketici herkes her konuda böyle, bu da var olan günümüz dinamiği işte uzar uzar gider
Mesaj tarihi:
kanuni yanlız sorun öyle değil sende var bende de var eşitiz değil olay.
her classın her skilli aynı değil animasyonlar sebebiyle, o yüzden kimi classda bu animasyon olayı yüzünden diğer skilleri gcd bitmesine rağmen kullanamıyorsun

mesela force choke atıyosun talenttan channel kaldırmış olsan bile animasyon bitmesini bekliyosun sap gibi gcd bitmiş olsa bile başka skill kullanamıyosun
yani animasyon > alacrity şu an
istediğin kadar alacrity kas animason bitmedikçe bir işe yaramıyor :)

bunu en iyi bir attack skilli sonrasında interrupt etmen gerektiğinde fark edebilirsin.

ha çok önemli değil benim için bu ama rahatsızlık duyanlar varsa ve pvpde denge bozuyorsa fixlenmesi gerek
bundan önce fixlenmesi gereken bana göre daha önemli şeyler var ui,fps,craft sorunları gibi.
Mesaj tarihi:
abi sonucta farkli kisiler farkli zevkler.

bana wow gibi gelmiyor, oyle dersem her oyun eq1 gibi der hic oynamam.

wowun aynisi olsa sorun oluyor wow dan farkli yapiyorlar e wow varken bu oynanmaz diyorsunuz.

seven beri gelsin ne yapayim :D
Mesaj tarihi:
simdi gordum, forche choke talentle bende channelling kalkik, basiyorum instante boguyorum hemen ardindan baska skill yapiyorum yok bende oyle animasyon falan talent verdikten sonra. eminim yani tab target degistir for choke tab target degistir taunt hemen chokeluya gec force push bok pusur kaymak gibi akiyor. tek revenge de channelling var onuda ortasinda istersem baska skille bozuyorum vs.
Mesaj tarihi:
Evr said:

kanuni yanlız sorun öyle değil sende var bende de var eşitiz değil olay.
her classın her skilli aynı değil animasyonlar sebebiyle, o yüzden kimi classda bu animasyon olayı yüzünden diğer skilleri gcd bitmesine rağmen kullanamıyorsun

mesela force choke atıyosun talenttan channel kaldırmış olsan bile animasyon bitmesini bekliyosun sap gibi gcd bitmiş olsa bile başka skill kullanamıyosun
yani animasyon > alacrity şu an
istediğin kadar alacrity kas animason bitmedikçe bir işe yaramıyor :)

bunu en iyi bir attack skilli sonrasında interrupt etmen gerektiğinde fark edebilirsin.

ha çok önemli değil benim için bu ama rahatsızlık duyanlar varsa ve pvpde denge bozuyorsa fixlenmesi gerek
bundan önce fixlenmesi gereken bana göre daha önemli şeyler var ui,fps,craft sorunları gibi.

Allah allahb ende oynuyorum abi bu class ı bende verdim o channeling kaldıran talente tankken ve çatır çatır kullanıyorum skilleri bende mi sorun sizdemi anlamadım

Aynı sekilde interrupt olayıda kesinlikle beklemiyor animasyon bitmesini filan çatırt diye atıyor bastıgım anda.Ayarlarda skill que diye bi zımbırtı var acaba o ayarlamı oynadınız naptınız harbiden sasırıyorum yazılanları okuyunca
Mesaj tarihi:
Kanuni ile Kalten zaten bi size normal geliyor, official forumlarda açılan binlerce sayfalık konunun bir önemi yok.

Kimse bir tarafından uydurmuyor burada.

Consular ile Inquisitor'daki project & shock farkı ve genel olarak character response ile ilgili durum BAYA kötü şu anda.
Mesaj tarihi:

Eğer herhangi bir skill'i kullandıktan sonra karakterin eli kolu bir yerde onu indirmesi gerekiyorsa (bu örnektir) o animasyon bitene kadar yeni skill atamıyorsunuz. Özellikle o an kullandığınız skill'in sonunda işe yaramıyor. Cast bar dolmuş fakat karakterin animasyonu bitmemiş olduğu için yeni skill basamıyosun problem bu. Yukarda da elemanın başı buna benzer birşey gelmiş. Forumlar çalkalanıyo siz olayın farkında değilsiniz diye muhalefetlik yapıyorsunuz.

Altta da saniye 13'e dikkat.

Mesaj tarihi:
Zaten bende uydurdugunuzu düşünüyordum simdi binlerce sayfalık postuda referans göstererk uydurmadıgınızı belirtince inandım sagol

Yahu ben oyunda böyle bir sorun yok hepiniz oyuna bok atmak için yalan söylüyorsunuz demiyorum ki.Bende olmuyor kesinlikle öyle birşey acaba neden diye sebebini ögrenmeye kasıyorum.Harbi sorunlu insanlar var aranızda
Mesaj tarihi:
Bende Juggernaut ile oynuyorum bende de animasyon bir problem olmuyor. Birtek ravage de var onuda ister bekle animasyonun bitmesini, ister bekleme. Beklersen bir kaç vuruş daha fazla yapar, yok canın istemiyorsa yarıda keser başka birşey yaparsın. Interrupti instant atıyor zaten başka bir skill yapiyor olsanda. Force Choke'ada puan verirsen cast beklemen gerekmiyor, yok ben beklerim diyorsan puan vermiyorsun talentten. ve istediğin zamanda onu yarıda bırakıp gidebilirsin bir engel yok.
Mesaj tarihi:
Abi adamlar animasyon diyor sen cast diyorsun cast ayrı birşey zaten baska skille bastın mı bozuluyor.Ama hemen hemen bütün skilleirmin bi zıplayarak atma animasyonu var ve karakter havadayken interrupta bastıgımda daha yere inmeden anında interruptluyor.

Ayrıca belirteyim size yalan söylüyorsunuz öyle sorun yok demiyorum bak bende olmuyor diyorum yada 10 senedir mmo oynuyorum ama o bahsettiginiz seyi farkedemiyorum her nasılsa.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...