serhater Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 argoi said: Blizard çokmu iyi firma onuda anlamadım yani.... blizzard mevcut piyasadaki en iyi firmadır . (nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 teknik konuda evet, artık içerik konusunda bok gibiler 3-4 yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Blizzard warcraft için 5 sene ömür biçmişti ilk çıktığı sene, onlarda suyunun suyu olduğunu biliyorlar zaten büyük oyun geliştiricileri 3-4 senedir yeni yapılan mmo da çalışıyor, artık adı titan mı olur, world of starcraft mı olur bilinmez ama çıktığı zaman bomba patlatacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 "yakın zamanda düzeltirler" diyip kendimizide kandırmamak gerek. Warhammerda çıktı, adamlar para saymaymaktan güncelleme yapmaya vakit bulamadı :P bende almayı düşünüyordum. İyiki buradaki yorumları okumuşum. Biraz daha bekleyeyim düzelmezse kısa sürede umudu keseyim en temizi :D. İlk ayında düzeltmeyen adamlar sonradan hiç uğraşmıyor. Para gelişi azalınca bunlara vakit ayırmak istemiyolar belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ya şu allahsız kamera sabitlenmiyor mu ya pvpde sürekli yakınlaşması hiç hoşuma gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 O senin kazmaliktan gibi red sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 herşey bi kenara ben bu oyunu multiplayer özelliği olan single player oyunmuşçasına oynarım arkadaş :p evet questler çığır açmıyor ama questlerin sunumu bana göre şahane.. belkide ben kolayca eğlenebiliyorumdur ama yan questin chiss imi diğer adamımı general yapmayı karar verdikten sonra diğer bi yan questte o adamı chiss i general diye çağırması... bu tarz minik etkileşimlerin questlerin dialoglarını değiştirebilmesi çok hoş bence..aynı şekilde witcher ve dragon age gibi oyunlarda bu yönden etkilemistir beni hep... (ps: etkileme demişken duyduğum kadarıyla class questlerinin 5-6 farklı sonu bulunmaktaymış...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 mesafe sabitlenmiyor mu hakkaten bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sith olunca lord diyolar lan, kapidaki guardlar diz cokuyo iceri girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Boneslark said: herşey bi kenara ben bu oyunu multiplayer özelliği olan single player oyunmuşçasına oynarım arkadaş :p evet questler çığır açmıyor ama questlerin sunumu bana göre şahane. Bence de abi, görevlerin sunumu, seçimler çok süper. Hikayeyi son levele kadar yaşayarak oynuyoruz. World Pvp olsa ne olur olmasa ne olur, nerde vardı ki? Ultima işte. Spaceship verilmesi ve onun içinde bir battlezone olmasının yanında, bir de lightsaberlarımı çıkarıp, 3 4 mobun üzerine atlamak çok keyifli. Huttball'da da keyif alınıyor işte şimdilik. Daha oyunun da başındayız. Hepsi olur :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 jedi olunca da master diyorlar ama millet tüm hikayeyi lvl 32de bitirmiş etrafta lvl 32 "master"lar dolaşıo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 oyun gayet iyi, Star Wars faniyim ama bekliyecem diyenler fan man degil. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 multi player online rpg oyun. massively si yok. umrumda da degil, guzel oyun geri kalan seyleriyle. arkadas cevrem yeter. daha kalabalik zonelar olsa daha iyiydi ama zaten max lvlden sonrasi hepsinde ayni. arkadaslarinla grup kur raid yap pvp yap... expansiona kadar gogo swtor zaten baskada mmo yok cevrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 massively kısmına teknik olarak yetememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Norak said: jedi olunca da master diyorlar ama millet tüm hikayeyi lvl 32de bitirmiş etrafta lvl 32 "master"lar dolaşıo ahah yok devam ediyor. 45 lord um sith, 34 de lord oldum hala devam. neler oldu neler esimde sith inq oda 45 oda 34 de aldi hala devam. agzina sicicam birinin onu bekliyorum it master. master dedik ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 max 2 ay idare eder sonrası malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Red said: mesafe sabitlenmiyor mu hakkaten bilmiyorum. yok bu betadan beri var herhalde kameranın önüne bişey geçer de kamera yaklaşırsa gg o pozisyonda kalıyor çooook sinir bozucu bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Norak said: jedi olunca da master diyorlar ama millet tüm hikayeyi lvl 32de bitirmiş etrafta lvl 32 "master"lar dolaşıo ahah Bioware'in aptallığı çünkü "Master" titlenı veren 1 quest var. Bu yüzden L32 civarı "Master" title görebilirsin. Knightlar Act3 sonunda alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Çok beğenen arkadaşlar 50 olduktan sonra ne yapacaklar? Bioware düşünmemiş hadi, siz düşünün bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Yapılcak şey var 50'den sonra da, grindfest yani haliyle. Bioware'in ne kadar sıklıkla major patch çıkaracağı da önemli. Rift'i yapan Trion gibi hareket ederlerse harika olur (İlk 6-7 ay içerisinde 5 major content patchi çıkardı adamlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ben alt kasacagim bos zamanlarimda, benim cok hosuma gitti combat, sith juggernaut su an harika savasiyor arkasinda healer ile, hissi super vermisler choke, charge vs nefis. tum classlardan var 15-30 civari ve operative haric cok hoslandim oynanislarindan. combatin animasyon bazli olmasida hosuma gitti bir seyi yaparken dikkatli olmak gerekiyor hafiften. animasyona basladimi bitmek zorunda ve bana bu mantikli geliyor. LS en yukarda tam kafasina adamin inecekken cancel etmek ya da damage i daha vurmadan gormek bana mantiksiz geliyor. mirror class durumuda cozulur eger basit sikintilari var ise. acikcasi banane :) l50 de raid yaparim, item kasarim, uzay savaslarinin gelisecegini umarak zaman geciririm, craftlarimi kasarim adamlarimi gondererek, calissin itler, evlenirim bir companionla :P vs de vs. diger mmorpg lerin high levelinde ne var ise ve diger sevdigim mmorpglere ne kadar sans verdiysem bunada verecegim.. acikcasi sw evreni scifi settings , sevdigim yapi (tabiiki kusurlari var ama cozulemeyecek veya sonradan eklenemeyecek gibi degiller) daha bir kere oyundan dusmedim, bir tek major stuck yasamadim, tek bir fps drop gormedim, 10 kere falan world pvp yaptim :P (benim icin asiri fazla) , hic bir dungeonda bugla karsilasmadim, lag lug nette bozulma gormedim, usa serverinde oynuyorum hemde, questlerin hic birinde hata olmadi, hic bir questin sonunda item secerken tek secenek gormedim, sessiz quest bulamadim hepsi carcar olmuslar, bir kere bile windows a dusmedim, hayatimda bu kadar temiz ve oynanabilir bir morpg oynamadim. rift ve bu. pardon. ben bioware i mmorpg de degil morpg olarak muhtesem oyun sunduklari icin tebrik ederim. gunumuzde biraz incelersek mmorpg olarak fantasy ve scifi oyun olmadigini zaten goruruz. oyunlari su anki halleri ile inceleyin belki biraz eve o kadar. wow da ayni, level max de tek tus spamle gir pvp, cik pve tek tus log off. hepsi ayni terane. bekledigimde bu benim. yuzlerce adamin dolustugu raidlerle ugrasmak, onlarca gank yemek vs benim icin uygun degil. su foruma yazan begenmeyen insanlarda maalesef artik gunumuz mmorpg sektorunun hayalperestleri ve cok az sayidalar. cikan hic bir oyunu oynamadilar gunumuze kadar belki wow belki swg belki eve belki uo bu kadar. cikan 1000lerce mmorpg oldu bu senelerde. begenmiyor adamlar :) ya da begenemiyorlar, mmorpg ye uygun degiller ya da beklentilerini karsilayacak mmorpg 20 senedir cikmadi. uo haric :D (hadi wow ve eve de koyalim yanina) su icinde oldugumuz foruma bakarak oyun secmeyin ya da film izlemeyin alin gorun ya da bir sekilde deneyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 300 kere elektrik keslir mi be indiremedim bir türlü başka indirebleceğim yer var mı şu oyunu yahu... originden indirsem bu sefer onu öbür bilgisayara aktaraam off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 animasyon başladıktan sonra bitmek zorunda ve bunu sana mantıklı geliyor. peki o zaman global cooldown ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 sayın Kırca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ehem :) 3 saniye demis adam skilime 3 saniye boyunca kullanirsan animasyon sonunda kadar bekleyeceksin demis bunu kabul ediyorum iste. revenge mi ne bende bu skill ornegin baslayip bitmek zorunda, bazen mob oluyor ben animasyonu bekliyorum mobun olusune saldirirken buluyorum kendimi. so what ??? veya o uc saniyelik revenge i kullanirken daha 1. saniyesinde taunt (veya baska skill) attigim zaman damage verdigim kadar geliyor ornegin 3 saniye her saniye 100 vuracaksam ilk saniyede baska skile gecersem sadece 100 vuruyorum 300 yerine. Gc olmasi her seyin ona uyacak olmasi anlamina gelmiyor ki. buradaki en buyuk sikinti masq in anlattigi yerden tas alma ile karsidaki mirror classin arasindaki dengesizlik olabilir.. not : amma editledim nan. buhuuu gene patch geldi ne guzel oynuyordum lagn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar