Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 http://www.thedailyblink.com/comics/2011-12-16-244.jpg
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 sağdaki muhtemelen arafat, o değilse kaddafidir ama onun boyu bu kadar kısa değil.
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Su an en iyi Themepark MMO SW Tor iste. Buyuk ihtimalle bir iki alt karakter daha kastiktan sonra birakirim da bundan daha iyi bir themepark MMO cikmayacak iste onumezdeki 5 sene boyunca.
photographer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 wake up sweety, your going to be late for school
mumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bazen öyle bir oluyorum ki moba dalmadan önce ctrl + s yapasim geliyor. :p
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 spawn time çok uzun kıcı boklu bi elektrik aksamını patlatıcaksın.e birileri illa patlamıs oluyor yada o an herkes aranıyor çok geç cıkıyor o meretler 40 saniyede bi falan cıksın nedir yani dandik bişi patlatcaz alt taraıf bugun 4 kişi o questte mal gibi 20 dakka falan bekledik.hatta arada duel teklif etti eleman sıkıntıdan.onu kestim bi güzel
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 mumi said: Bazen öyle bir oluyorum ki moba dalmadan önce ctrl + s yapasim geliyor. :p al bendende o kadar :)
Sin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 taris biraz sorunlu onun disinda oyun betadakinin nerdeyse ayni biraz daha smooth diyebilirim.. xp gain ayni gibi betada 3 gunde 44 yapmistim burda 3 gunde 45 yaptim 1 gun once tarisde crash olduktan sonra 6 saat que bekleyip tekrar crash olup 4 saat daha que bekleyince 10 saatlik kaybim oldu bu sebeple 50 olamadim :/ maintenance bitince 50 yi gorup uyumaya gidicem valla :D
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 pvp acisindan yaziyorum: - taglemede sikinti var sanki, tab target bocalayabiliyor ya da cok uzakta gordugunuz birini mousela target almada bazen aksiyor. - kamera zaman zaman sapitiyor. ozellikle kapali ve dar mekanlara girdiginizde karakterin kicina giriyor kamera tunneliyorsunuz adsaf. - knockback gibi skiller yedikten sonra movement sikintisi oluyor. w tusunu birakip tekrar basmadan hareket edemediginiz zamanlar olabiliyor. - sanirim level 50 adam ile 10 level ayni warzone'a giriyor. releasede tek tuk 50 olan adam sikilmasin diye yapilmistir 1-2 haftaya duzeltirler galiba 50 lere ozel bracket olmasi lazim. - bol bol warzone eklemeleri lazim. konsept ayni bile olabilir ama degisik mekanlarda oynamak iyidir, ayni zonelari donmeyelim aylarca. - level 50 olmadim bilmiyorum o yuzden ama umarim insanlari world'de tutacak seyler olur, aksiyon doner. yoksa herkes fleetde takilirsa fail. - auction house dizayni FAIL. oturup yeniden yapsalar yeridir. bu kadar kullanissiz yapmak da ustun beceri dsadsa. - coruscanti full bitirdim. harita buyuk evet ama sanki cok lineer. yani onunde 2 yol var 2 side ayni asansore, kapiya gidiyor diger zone'a geciyorsun. ilk zone oldugundan yeni mmocular konsepte alissin diye boyle yapmislardir dedim. umarim yeni gidecegim planetler boyle degildir, ferah ferah gezerim istedigim gibi. iyi yonleri zaten yazilmis, su an icin bana gore olumsuz yonlerini yazdim. umarim adamlar bos bos oturmayip duzeltirler sunlari ki cok buyuk seyler degil yapilir halledilir isterlerse. bu tip oynanisdaki smoothlugu korelten seyler var. duzeltiler umarim zira genel olarak animasyonlar, swingler vs gayet iyi yedirilmis tokluk hissi. umarim ow yeah 2,5 milyon subs var zaten fanboylarimiz 3 ay class questleri gorelim diye gitmez bir yere diyip tembellik etmezler.
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bütün questleri yapıyor musunuz gittiğiniz yerlerde ben lvl 22 yim.balmorradan cıkamadım bi bitmiyor questler.hepsini yapıyorum
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 oha hepsi yapılır mı abi deli misin bi otur düşün sor kendine bu yaptığım mantıklı bişey mi diye
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 100 lira vermişim abi orda bi tane bile side quest bıraksam üzülürüm sdfs
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 butun questler bitmeden rahat edemem ben, gittigim yerde.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 PvP'de jedi sentinel oynamak ızdırap, melee class'a melee range channel ability vermiş adamlar, kimsenin yerinde bir an bile durmadığı bir oyunda bayağı parlak bir fikir. Bazı class'ların CC'leri çok erken gelirken, bazı classların CC'leri çok geç geliyor. (Gerçi bu herkes 50 olduğunda çözülecek) Bunlar haricindeyse oyunda MMO'dan çok Never Winter Nights oynuyormuşum gibi bir hissiyata kapılıyorum. Mapler denildiği gibi lineer, questler bittikten sonra zonelara tekrar uğramak için bir sebep bulamadım henüz. Her quest zone değiştirişimde yeni bir stage'e geçmişim gibi geliyor. İleride değişiyordur umarım.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 O bana stress test betada olmuştu, tam skyrimden çıkmıştım ,5-10 dk da bir save tuşu aradım, esc tuşuna basıp hay allahım diyip geri döndüm oyuna :D.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 LAN SPOILER VAR LORE LOL AKSAM SIMIDI GIBI REVAN http://www.youtube.com/watch?v=wvEjL0GWJGk&feature=player_embedded
ses Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aquila said: arada save edesiniz geliyo di mi. ben dialog bitişlerinde fight başlıyorsa mütamadiyen space'e basıyorum paso :D kotordan alılmışız bi durdurayım ne oluyor ne bitiyor bakayım diye :D
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi bırak kapalı kalsın ya mmo oynamıyordum yıllardır.ne diye başladıysam.kapatamıyorum oyunu bi türlü.hakkaten bu şişko nördlere hak veriyorum sdf diğer konudaki mesajına cevap vercektim buraya yazmısım
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Saeros said: oha hepsi yapılır mı abi deli misin bi otur düşün sor kendine bu yaptığım mantıklı bişey mi diye Butun questleri (heroicler dahil) yapmaniz lazim eger hizli level atlamak istiyorsaniz. Heroicler + bonus questler sizi 2-3 level ileri atiyor. Bu sekilde bir sonraki planet'de cok daha hizli questleri bitirebiliyorsunuz. Ozellikle lvl 30 sonrasi butun questleri yapmamis olanlar cok sikinti cekecek. Simdiden uyariyorum muhakkak butun questleri yapin onlar extra quest felan degil.
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bende bütün questleri yapıyordum balmorradan bi çıktım level 26 olmusum nar shaddaa da bazı moblar gri idi sadece class questlerini yaptım bi sonraki gezegende yine muhtemelen ne varsa yaparım:) ses said: aquila said: arada save edesiniz geliyo di mi. ben dialog bitişlerinde fight başlıyorsa mütamadiyen space'e basıyorum paso :D kotordan alılmışız bi durdurayım ne oluyor ne bitiyor bakayım diye :D Aynen sürekli zıplıyorum bende bide mindfuck yasıyorum niye durmadı lan oyun diye.
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Wowda oldugu gibi chatte nicklere ctrl+click yapıp classları levelleri hakkında bilgi alma sansımız yok mu herhangi bir şekilde.Bu olyın eksikligi beni çok rahatsız etti.
guernica Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ctesi başladım. 3 arkadaş beraber oynuyoruz adını hatırlayamadığım bir serverde. galactic market arayüzü ve ui dışında beni rahatsız eden pek birşey olmadı. oyun beklentilerimin çok üstünde. max level yaptıktan sonra da aynı eğlence devam eder umarım.
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bende balmora yeni bitti sayılır empire tarafındayım.contest zone olmasına ragmen bir tane bile republic görmedim.quest bölgeleri ayrı ayrı mı tarafların yoksa diğer gezegenlerde değisiyor mu bu durum.Pvp serverındayım tabi. Onun dısında oyun beklentilerimin çok üstünde gerçekten iyi olmuş.
Öne çıkan mesajlar