Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

Cacik said:

15 günlük oyuna bu kadar yüklenmek de ayrı birşey

gerçi insanlarda haklı, wowdan bu yana 15 tane mmo'nun
makale gibi giriş gelişme sonuç evresini izlediler,

artık giriş gelişme değil sonucu görmek istiyorlar

ama yani 1-2 ay zaman tanıyın bu kadar nefret kusmadan önce
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de offical forumlara yazdım, tamam oyunun çok eksiği varda arkadaş ben eve gelince açıp oynuyorum hala saatlerce.. belki daha 50 olmadığımdan yavaş yavaş gidiyorum, tüm datacronları alıyorum falan

1.5 milyon sub varsa şikayet eden olsun olsun 10k.. Yani gw2 çıkana kadar yapacak başka birşey yok şahsen benim için

50 den sonra çok kastırırsa iptal ettiririm olur biter de 15 dolar öyle ölümcül değil bir ay için yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için hala uzun soluklu oyun, ne farkı var wowdan wow sanki artık çok mmo. Tek tuş dungeon finder, tek tuş raid finder. Tek tuş bg, tek tuş arena. Themepark sevmesem wow da oynamazdım swtor da, sırf wowdan sıkıldım diye tordayım. Pvp falan istiyorsanız gw2 var, bide RMAHdan daha fazla kar kalsın diye diablo3de competetive i pazarlayacaklar. Artık gider dolarcıklarınızla set alırsınız lolz
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Benim için hala uzun soluklu oyun, ne farkı var wowdan wow sanki artık çok mmo. Tek tuş dungeon finder, tek tuş raid finder. Tek tuş bg, tek tuş arena. Themepark sevmesem wow da oynamazdım swtor da, sırf wowdan sıkıldım diye tordayım. Pvp falan istiyorsanız gw2 var, bide RMAHdan daha fazla kar kalsın diye diablo3de competetive i pazarlayacaklar. Artık gider dolarcıklarınızla set alırsınız lolz

PEKİ abi birşey sorcam tek tuş diyorsunda wowa,benim anladığım kadarıyla operative healer biraz paladin biraz assasin biraz priest karışımında bende çözemedim daha fakat 30 lvlde söyliyeyimmi sana ne olduğunu 2 tane instant heal var devamlı tankta tutman lazım,3 tane heal ise 3 er sn cd li aşağı yukarı bunların bana rotationunu yazabilecekmisin peki addonsuz v.s? işte burada kolaylaşsın diye addonlar macrolar devreye
giriyordu,ama salak gibi herşey yasak zihniyetiyle bu oyunda kimse healer oynamıycak en azından holy talentli operative healer ama eleştirince niye eleştirdin oluo

direkt apple mantığını kopyaladı herifler yuh diyorum başkada birşey demiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo PvP'si zevklidir ya ben severdim şahsen :)..Tabii ki bayıyor bir süre sonra da maksat reward değil yani...

Abi kusura bakmayın da SW oyununda Tank/DPS/support bence saçma. Kimse bana açıklamasını yapmasın, kabul etmiyorum:) Daha önce de yazdım Tank Jedi, Healer Bounty Hunter, Healer Smuggler mantıklı mı yani. Yok mu abi başka sistem. Ben kabul etmiyorum şu Tank/DPS/Support üçgenini, ki sanırım GW2 yapımcıları da kabul etmiyor. İnşallah kotarırlar.
Benim kızdığım wow bir sistem getiriyor, onu kopyalıyorsun başarılı oldu diye, ancak sorun şu ki, şu an trend değişiyor ve senin daha farklı birşeyler yapman lazım. İlk yaparsın tamam, ama ondan 5-6 yıl sonra yaparsan tutmuyor. WoW tarzı talent sistemi kopyalıyorsun, Blizzard bunu bile değiştiriyor iyi kötü olur bilemeyiz...
Yahu UO'da healer mealer mı vardı peh. In Vas Mani atar geçerdin:)....
Ama Tank/DPS/support ne demek. Sen PvE düşünüyorsun demek. İşte gariplik orada zaten..
.
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

axedice said:

PEKİ abi birşey sorcam tek tuş diyorsunda wowa,benim anladığım kadarıyla operative healer biraz paladin biraz assasin biraz priest karışımında bende çözemedim daha fakat 30 lvlde söyliyeyimmi sana ne olduğunu 2 tane instant heal var devamlı tankta tutman lazım,3 tane heal ise 3 er sn cd li aşağı yukarı bunların bana rotationunu yazabilecekmisin peki addonsuz v.s? işte burada kolaylaşsın diye addonlar macrolar devreye
giriyordu,ama salak gibi herşey yasak zihniyetiyle bu oyunda kimse healer oynamıycak en azından holy talentli operative healer ama eleştirince niye eleştirdin oluo

direkt apple mantığını kopyaladı herifler yuh diyorum başkada birşey demiyorum

abi ne yazdığını hiç anlamıyorum ya
Sosyal ağlarda paylaş

Ne biliyim kendiniz demişsiniz. Operative Healer. Operative Healer ne ya sadafsfsd. Smuggler Healer...Süper sistem..
Sayfa başı olmuş da arka sayfada dediğime ilaveten dedim...
Ama DPS/Tank/support yapıp WoW talent sistemini kopyalarsan bir tree'ye healer açıyorsun işte. Niye kopyalıyorsun yav. Gerekirse skill sistemi yaparsan her karakter ona göre şekillenir, atıyorum First Aid vs alır SWG gibin. Ama Healer Smuggler'ı kafam almıyor. Healer Bounty Hunter düşünsene.
Mesela bir video gördüm BH Healer, adam durmadan arkadan heal yapmaya çalışıyor kendini filan. Bu kadar abes olur yani. Koskoca "Storyline'lı, Epic, Lore'da önemli yer sahibi olduğunu göstermeye çalıştığın" Bounty Hunter gidecek, kıçıkırık instance'da Heallayacak arkadan koskoca Sith/Republic savaşında. Oldu canım...Kopyalarken insan düşünür 2 kere. Star Wars bu. Healer Priest, Druid yaparsın da burda yapamazsın onu...Bir kere oyunda bu tarz Heal olması bile garip ya daha derine girmeyeyim. Hadi gözünü sevdiğim GW'si yap bize güzel bir oyun...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben genelde çok güncellerim bilenler bilir de, benim yazdığımla bir önceki kişinin (saplashaman) alakası yokki...Orada ben atladım direk ondan karışmış kafalar heralde..
Kafalar karışık olsun hadi de, bana şu işin mantığını bir yazıverin. Healer Bounty Hunter olayını filan, baya saçma benim fikrime göre..
Sosyal ağlarda paylaş

bioware'in üşengeçliği...
şu oyun piyasadaki mmo boşluğundan parayı kaldıralım mantığıyla yapılmış bi oyun.
yenilikçi PvE mekanikleri hak getire...
Bioware'in quest ve voice over dışında çok fazla kafa yorduğuna sanmıyorum bu oyuna..
eğer yorduysa daha kötü tabii

edit: fanboi zerg'üyle uğraşamam :P
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

RMAHdan daha fazla kar kalsın diye diablo3de competetive i pazarlayacaklar. Artık gider dolarcıklarınızla set alırsınız lolz

adamlar en azindan yarim oyunu satmiyorlar ya da dostum sarisin dedin zenci cikti bu durumu olmuyor, ne vaad ediyorsa o. helal olsun rmahdan aldigim itemlarin parasi np.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...