Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Arcanite Reaper!!! HOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Cacik said: 15 günlük oyuna bu kadar yüklenmek de ayrı birşey gerçi insanlarda haklı, wowdan bu yana 15 tane mmo'nun makale gibi giriş gelişme sonuç evresini izlediler, artık giriş gelişme değil sonucu görmek istiyorlar ama yani 1-2 ay zaman tanıyın bu kadar nefret kusmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 valla ben de offical forumlara yazdım, tamam oyunun çok eksiği varda arkadaş ben eve gelince açıp oynuyorum hala saatlerce.. belki daha 50 olmadığımdan yavaş yavaş gidiyorum, tüm datacronları alıyorum falan 1.5 milyon sub varsa şikayet eden olsun olsun 10k.. Yani gw2 çıkana kadar yapacak başka birşey yok şahsen benim için 50 den sonra çok kastırırsa iptal ettiririm olur biter de 15 dolar öyle ölümcül değil bir ay için yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Sorun 1 ay oynarım bırakırım değil işte baya bir insan SWTORu yeni uzun süreli bir oyun olarak bekledi ama şimdilik bu beklentiyi karşılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Benim için hala uzun soluklu oyun, ne farkı var wowdan wow sanki artık çok mmo. Tek tuş dungeon finder, tek tuş raid finder. Tek tuş bg, tek tuş arena. Themepark sevmesem wow da oynamazdım swtor da, sırf wowdan sıkıldım diye tordayım. Pvp falan istiyorsanız gw2 var, bide RMAHdan daha fazla kar kalsın diye diablo3de competetive i pazarlayacaklar. Artık gider dolarcıklarınızla set alırsınız lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Evet offical forumlarda swtor destekleyen konu açmıştım, bir anda 6 sayfa oldu.. Moderator geldi konuyu kapattı alskdjf http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=119576 I Took an Arrow in the Knee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 axedice said: Artık gider dolarcıklarınızla set alırsınız lolz Almassam neyim. Param var zamanım yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 axedice said: Benim için hala uzun soluklu oyun, ne farkı var wowdan wow sanki artık çok mmo. Tek tuş dungeon finder, tek tuş raid finder. Tek tuş bg, tek tuş arena. Themepark sevmesem wow da oynamazdım swtor da, sırf wowdan sıkıldım diye tordayım. Pvp falan istiyorsanız gw2 var, bide RMAHdan daha fazla kar kalsın diye diablo3de competetive i pazarlayacaklar. Artık gider dolarcıklarınızla set alırsınız lolz PEKİ abi birşey sorcam tek tuş diyorsunda wowa,benim anladığım kadarıyla operative healer biraz paladin biraz assasin biraz priest karışımında bende çözemedim daha fakat 30 lvlde söyliyeyimmi sana ne olduğunu 2 tane instant heal var devamlı tankta tutman lazım,3 tane heal ise 3 er sn cd li aşağı yukarı bunların bana rotationunu yazabilecekmisin peki addonsuz v.s? işte burada kolaylaşsın diye addonlar macrolar devreye giriyordu,ama salak gibi herşey yasak zihniyetiyle bu oyunda kimse healer oynamıycak en azından holy talentli operative healer ama eleştirince niye eleştirdin oluo direkt apple mantığını kopyaladı herifler yuh diyorum başkada birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Diablo PvP'si zevklidir ya ben severdim şahsen :)..Tabii ki bayıyor bir süre sonra da maksat reward değil yani... Abi kusura bakmayın da SW oyununda Tank/DPS/support bence saçma. Kimse bana açıklamasını yapmasın, kabul etmiyorum:) Daha önce de yazdım Tank Jedi, Healer Bounty Hunter, Healer Smuggler mantıklı mı yani. Yok mu abi başka sistem. Ben kabul etmiyorum şu Tank/DPS/Support üçgenini, ki sanırım GW2 yapımcıları da kabul etmiyor. İnşallah kotarırlar. Benim kızdığım wow bir sistem getiriyor, onu kopyalıyorsun başarılı oldu diye, ancak sorun şu ki, şu an trend değişiyor ve senin daha farklı birşeyler yapman lazım. İlk yaparsın tamam, ama ondan 5-6 yıl sonra yaparsan tutmuyor. WoW tarzı talent sistemi kopyalıyorsun, Blizzard bunu bile değiştiriyor iyi kötü olur bilemeyiz... Yahu UO'da healer mealer mı vardı peh. In Vas Mani atar geçerdin:).... Ama Tank/DPS/support ne demek. Sen PvE düşünüyorsun demek. İşte gariplik orada zaten.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 saplashaman said: axedice said: Benim için hala uzun soluklu oyun, ne farkı var wowdan wow sanki artık çok mmo. Tek tuş dungeon finder, tek tuş raid finder. Tek tuş bg, tek tuş arena. Themepark sevmesem wow da oynamazdım swtor da, sırf wowdan sıkıldım diye tordayım. Pvp falan istiyorsanız gw2 var, bide RMAHdan daha fazla kar kalsın diye diablo3de competetive i pazarlayacaklar. Artık gider dolarcıklarınızla set alırsınız lolz PEKİ abi birşey sorcam tek tuş diyorsunda wowa,benim anladığım kadarıyla operative healer biraz paladin biraz assasin biraz priest karışımında bende çözemedim daha fakat 30 lvlde söyliyeyimmi sana ne olduğunu 2 tane instant heal var devamlı tankta tutman lazım,3 tane heal ise 3 er sn cd li aşağı yukarı bunların bana rotationunu yazabilecekmisin peki addonsuz v.s? işte burada kolaylaşsın diye addonlar macrolar devreye giriyordu,ama salak gibi herşey yasak zihniyetiyle bu oyunda kimse healer oynamıycak en azından holy talentli operative healer ama eleştirince niye eleştirdin oluo direkt apple mantığını kopyaladı herifler yuh diyorum başkada birşey demiyorum abi ne yazdığını hiç anlamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 heyecan var çok heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ne biliyim kendiniz demişsiniz. Operative Healer. Operative Healer ne ya sadafsfsd. Smuggler Healer...Süper sistem.. Sayfa başı olmuş da arka sayfada dediğime ilaveten dedim... Ama DPS/Tank/support yapıp WoW talent sistemini kopyalarsan bir tree'ye healer açıyorsun işte. Niye kopyalıyorsun yav. Gerekirse skill sistemi yaparsan her karakter ona göre şekillenir, atıyorum First Aid vs alır SWG gibin. Ama Healer Smuggler'ı kafam almıyor. Healer Bounty Hunter düşünsene. Mesela bir video gördüm BH Healer, adam durmadan arkadan heal yapmaya çalışıyor kendini filan. Bu kadar abes olur yani. Koskoca "Storyline'lı, Epic, Lore'da önemli yer sahibi olduğunu göstermeye çalıştığın" Bounty Hunter gidecek, kıçıkırık instance'da Heallayacak arkadan koskoca Sith/Republic savaşında. Oldu canım...Kopyalarken insan düşünür 2 kere. Star Wars bu. Healer Priest, Druid yaparsın da burda yapamazsın onu...Bir kere oyunda bu tarz Heal olması bile garip ya daha derine girmeyeyim. Hadi gözünü sevdiğim GW'si yap bize güzel bir oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 kafalar çok karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Cacik said: heyecan var çok heyecan 7 kez güncelleme ne ya sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ben genelde çok güncellerim bilenler bilir de, benim yazdığımla bir önceki kişinin (saplashaman) alakası yokki...Orada ben atladım direk ondan karışmış kafalar heralde.. Kafalar karışık olsun hadi de, bana şu işin mantığını bir yazıverin. Healer Bounty Hunter olayını filan, baya saçma benim fikrime göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bioware'in üşengeçliği... şu oyun piyasadaki mmo boşluğundan parayı kaldıralım mantığıyla yapılmış bi oyun. yenilikçi PvE mekanikleri hak getire... Bioware'in quest ve voice over dışında çok fazla kafa yorduğuna sanmıyorum bu oyuna.. eğer yorduysa daha kötü tabii edit: fanboi zerg'üyle uğraşamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 seçimini doğru yapabilmen için seçenekleri azaltıyor işte. feature. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 allah belasını versin böyle oyunun ya, quest reward seçeneği 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 o kadar minor buglara can kurban :) şu performans optimizasyonu ve pvp'yi bile düzeltseler bayağı subs yakalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 axedice said: RMAHdan daha fazla kar kalsın diye diablo3de competetive i pazarlayacaklar. Artık gider dolarcıklarınızla set alırsınız lolz adamlar en azindan yarim oyunu satmiyorlar ya da dostum sarisin dedin zenci cikti bu durumu olmuyor, ne vaad ediyorsa o. helal olsun rmahdan aldigim itemlarin parasi np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Valla ben hala 500 kisi sıra bekliyorum oyuna girerken ve gitgide artıyo sanki pek kimsenin bıraktığı yok oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Forumlarda performans ile ilgili biri açıklama yapmış.. Görev yöneticisinden önceliklerini değiştirerek fps artışı sağlamış.. bunla ilgili sorunu olan arkadaşlar bakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hemen deniyorum set priority normalde zaten.yükselticez mi kaynak adresini verirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 O değil de asıl official forumlarda vardı Boss'ların adı Boss Beast 1, Boss Beast 2 diye yazıyordu ahaha. Hani takılmam buna pek de, komediydi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar